/Sibiu/Hotel

Gasthof Sara

Calea Turnișorului 139, Sibiu 550048, România

Gasthof Sara
Hotel
3.3
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WF+6G Sibiu, România
+40 744 591 631
gasthofsara.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin G (Tinu)
Constantin G (Tinu)2 ani în urmă
locație comodă, liniște, personal amabil.
am stat pe timp de iarnă și chiar a fost cald in cameră plus că mai ai și aparat de aer condiționat (inverter) daca mai vrei surplus de căldură....eu unul nu l-am folosit că a fost suficient cu sistemul centralizat.
unele comentarii negative nu cred că mai sunt de actualitate, e o pensiune moderna cu un aer retro care te liniștește.
ai toate condițiile pentru o ședere plăcută.
Lavinia G
Lavinia G2 ani în urmă
Raportul calitate preț - o gluma proastă: 445 de lei pentru o cameră extrem de mică, înghesuită, cu uși vechi, fără un dulap sau spațiu, o baie în care nu aveai loc sa iti lași nimic, fără ușă la duș, fără prosoape. Am întrebat când am rezervat dacă exista parcare și ni s-a spus ca exista - parcarea de fapt era în stradă, dacă găseai. Nimic nu justifica acest preț pentru care în alte locuri am primit servicii net superioare.
Marius Daniel Cepesi
Marius Daniel Cepesi2 ani în urmă
Jenant! Nu va cazati aici! Camera mica. Baie mica. Personal aiurea. Nu purtau masca. 450 lei pentru o camera de 3m pe 3.5m. Loc de parcare pe strada unde găsiți. O mizerie! Trebuia sa întru în camera la ora 14.00...am întrat la 14.30... pereți din carton! Jenant...
Alina Pîrlea
Alina Pîrlea2 ani în urmă
Nu recomand !!
Am făcut rezervare pentru 3 camere , două a câte doua persoane și una de doi adulți și doi copii (s-a specificat la telefon )
Când am ajuns acolo domnul de la recepție s-a făcut ca nu știa de camera cu copii și mi-a cerut 40 lei /pat de copil . Am sunat din nou la cea care făcusem rezervarea și pana la urma ne-a dat o alta camera cu un pat vai de el , unde urma sa doarmă copii . Pentru micul dejun 35 lei/persoană (exagerat de mult )
O cafea 12 lei . Știu ca este Sibiu , dar sa nu ne batem joc .
Fără dulapuri în camere , o baie foarte mica (la duș avea ceva protecție în care te puteai tăia foarte ușor) fără sita la geamuri , fără bec în curte pentru a putea juca ping-pong . Când am cerut sa se pună bec , erau doi .. care habar nu aveau pe ce lume trăiesc , fără locuri de parcare (a trebuit sa parcam pe unde am apucat ) !👎 Fără aer condiționat, la 40° (în descriere specifică , ca este) .😕
Adina Magdalena Manta
Adina Magdalena Manta2 ani în urmă
Dezamăgitor! Camera mansardata zgomotoasă, cu o baie f mică, prețuri piperate... Mic dejun 35 lei?!!!
Simona Serban
Simona Serban2 ani în urmă
Raportul calitate preț foarte slab. Am plătit 345 de lei pentru o camera foarte mica 3,00m x 3,60m, cu usi vechi (usa de la intrare in camera nu se inchidea decat daca o incuiam), fără dulap, o baie foarte mica întunecată.
Am cautat in mod expres o cazare cu parcare proprie, iar la proprietate era un singur loc de parcare pentru toata pensiunea, ocupat deja. A trebuit să parcam pe marginea drumului, pe o zona cu parcare publica.
Nu recomand! Este o cazare ce nu isi merita suma solicitata!
Andrei Pantilie
Andrei Pantilie2 ani în urmă
Pe booking camera 385 ron. Ajungem la cazare și "baiatul" de la recepție ne cere 500 ron inițial. Ii arat prețul de pe booking și apoi se răzgândește cerandu-ne 400 de ron( probabil voia de un pachet de tigari). Nu recomand!
Corina Ruxandra
Corina Ruxandra2 ani în urmă
Din fericire, eram cu iubitul meu acolo si nu am copiat nici un alt comentariu, asta s-a intamplat, asta am scris. Citind raspunsurile pe care le dati, atat mie, cat si celorlalti, ma fac sa imi dau seama ce fel de oameni sunteti, mai exact, pe intelesul "dvs.", dezgustatori. Continuati ca sigur o sa mai aveti vizitatori in viitor! 😂😂😂
Locații recomandate