/Brasov/Doctor

Spitalul de Psihiatrie și Neurologie

Strada Prundului 7-9, Brașov 500123, România

Spitalul de Psihiatrie și Neurologie
Doctor
3.6
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHQM+5X Brașov, România
+40 268 511 481
spnbrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorina Olareanu
Sorina Olareanu3 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru înțelegere cu ajutorul tuturor cadrelor medicale, soacra mea este vindecată ♥️🌷
Dragos Murarasu
Dragos Murarasu3 ani în urmă
Personalul si curatenia depaseste asteptarile spitalelor din Romania
Ovidiu Sebastian
Ovidiu Sebastian4 ani în urmă
Astăzi am fost adus de urgență la spitalul neuro ...in stare foarte gravă. Probleme respiratorii..si ameteli probleme.cu vederea .vederea in.ceata dureri puternice de gât ..noduri..ameteli ureche înfundata cu tiuit..etc..am fost preluat de un.medic NICOLA ADRIAN O MIZERIE DE DOCTOR .Sa.uiat la.mine nu mia dat nimic nu.mia facut nici o analiză . Vorbea super urat ce ba ai venit aici pt ce ca nu ai nimic..etc medicul un pensionar înalt cu mustăța. .Am.fost tratat ca un.animal...fapt care m Am inervat am.vrut să-i dau nana acolo in birou ..a.tacut ..am fost trimis la DORCTORITA LILIANA BECHEANU ..ALTA MIZERIE DE DOCTOR. AM FOST DAT AFARA DIN.SPITAL FARA SA SE UITE CINEVA LA.MINE SA MI FACA VREO ANALIZA SAU SA.MI DEA VREU MEDICAMENT. NU RECOMAND ACEST SPITAL NUMAI.MIZERII DE DOCTORI.dr
Isadora Minculescu
Isadora Minculescu4 ani în urmă
Tatal meu a fost internat pentru o scurta perioda la acest spital dupa un atac ischemic. Doamna doctor Cioropariu Marilena este o profesionista fata de care am numai cuvinte de lauda, la fel pentru infirmierele de la etajul 1. In schimb asistentele au aceeasi atitudine ca in timpul comunismului, chiar daca au salariile marite. A trebuit ca in trei zile diferite sa atragem zilnic atentia asupra ranii de la piciorul tatalui meu, la care abia s-a sinchisit cineva sa se uite. Normal ca alifii nu exista in spital, vii cu ele de acasa ca pe vremuri. Dau din umeri si spun ca farmacia e inchisa, nu au fonduri.. Au luat sange pacientului si au uitat garoul 15 minute, ca sa ne spuna pacientul care abia vorbeste ca il strange ceva pe mana. Doctorita le spune un lucru, ele nu fac nimic si ne si mai cearta ca am indraznit sa venim cu pacientul ranit de acasa. Sunt niste animale fara suflet, arogante si neprofesioniste, cum numai la spitalele de stat mai gasesti. Nu isi merita salariile marite nesimtit. Sper numai ca parintii lor sa fie tratati in spital de unele exact ca ele. Rusine!
Adrianbogdan Pricop
Adrianbogdan Pricop4 ani în urmă
Toată stima doamnei doctor Lupu,foarte profesionistă,un doctor cum altii nu au fost asa în viața lor.Toata stima si respectul!!!Felicitări
Andrei
Andrei4 ani în urmă
Un spital foarte bun cu un personal de buna calitate.
Serviile medicale sunt foarte bune.
Isabelle Horodincu
Isabelle Horodincu5 ani în urmă
Ofer cinci stelute din suflet pentru dna dr.POCREATA IOANA MARIA si d-lui dr.NiCOLA ADRIAN VIOREL pentru profesionalismul extraordinar, care a ajutat la ameliorarea bolii tatalui meu. Fam. STEFANESCU din AZUGA.
Paolica Sculean
Paolica Sculean2 ani în urmă
În data de 28 .12 .2020 a fost internat soțul meu S.Pavel cu Accident vascular.Mulțumesc cu tot repectul infirmieri ,asistenți special D-lui Dr.Andrei Nicola un om minunat ! La multi ani !!! Felicitări !Va multumesc!
Locații recomandate