/Sibiu/Hotel

Ramada

Strada Emil Cioran 2, Sibiu 550025, România

Ramada
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4RX+92 Sibiu, România
+40 269 235 505
wyndhamhotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ilinca madalina
Ilinca madalina2 ani în urmă
Personal drăguț, amabil, serviabil. In camera a fost cald 26 grade. Totuși având in vedere că este hotel de 4 stele mobilierul era uzat, vopseaua era luată pe noptiera, tăblia patului. O veioza era spartă,scaunul avea husa rupta,fotoliul imitatie de piele se decojea cand te ridicai de pe el. In camera,in minibar nu a fost lasat nimic ,nici măcar o sticla de apă,trebuia să suni la recepție să ceri apa să faci ceai,cafea. Nu erau nimic nici lingurițe, nici bețișoare ptr a mesteca in cafea. Cartele de acces in camera,lift nu functionau; au fost schimbate dar si cele inlocuite functionau greu. Parcarea se plătește separat. In camera este o masă de calcat și mașină de calcat,dar nu au o pilotă sau o perna in plus in cazul in care aveai nevoie.
Beatrice R
Beatrice R2 ani în urmă
Pro: Mâncarea de la restaurant a fost buna, iar chelnerii foarte amabili.

Contra: Hotelul necesita renovări, cel putin partea de camere. Prețul exagerat pentru ce oferă hotelul (camera Queen 460lei/noapte).
Inițial am fost cazați intr-o camera (poze atașate), iar la cererea noastra am fost mutați in alta camera, care din pacate arata la fel ca si prima (inafara de faptul ca la a doua camera nu era rupt suportul din baie). Curățenia lasa de dorit.
Gabriela gabriela
Gabriela gabriela2 ani în urmă
Am avut o experienta, sa zicem, mediocra. La pretul camerei, ma asteptam la mai mult. Nu vorbesc de mobilierul invechit si pe alocuri deteriorat, sau de tavanul cu pete ale unei scurgeri de apa, candva si nereparat. Dar suportul pentru dispenserele pentru gel/sapun lichid nu isi mai au rostul daca acele dispensere de fapt nu exista (totusi erau recipiente micute cu gel de dus si sampon, insa se vede urat lipsa), la fel dispenserul pentru "sanitary bag" era gol- din nou, se vede urat...suportul pentru hartie igienica- stricat si ala. Micul dejun- mediocru (cu indulgenta): destul de restrans ca si optiuni, produsele de patiserie foarte vechi, uscate. Inteleg ca pandemia a afectat grav acest sector, dar in aceeasi masura ne afecteaza si pe noi, clientii iar aceste preturi umflate fara sa ofere si ceva sa justifice aceste sume platite, vor duce la pierderea fidelitatii clientilor.
Ene Alexandru
Ene Alexandru2 ani în urmă
Hotel invechit. Nu isi meritat statutul de 4 stele. Necesita renovare urgenta altfel drebuie declasificat. Mai bine evitati, pana se fac investitiile minime de bun simt.
+ mizerie prin camere, bonus
Nicoleta Neagu
Nicoleta Neagu2 ani în urmă
Cu siguranță o sa mai revin. E hotelul meu preferat din Sibiu!! Superb! Personal amabil, camere curate și mâncare foarte gustoasa!
Andreea Durla
Andreea Durla2 ani în urmă
Tocmai ce am stat 2 nopti in weekendul 17-19 septembrie 2021.Nu stiu daca merita 4 stele deoarece la 350 de lei camera nu am avut gel de dus,a trebuit sa cerem la receptie, nu am reusit sa dam aerul pe cald sa zicem la 27,mergea doar rece,eu fiind mai friguroasa.Nu a mai existat o alta pilota sau altceva in plus.Intr-adevar era curat,lenjeria curata,existau halate,papuci,seif,aparat de cafea cu 2 capsule,dar se putea si mai bine la banii astia.
Cristi Moga
Cristi Moga2 ani în urmă
Ok, camera mare, pat King size, saltea Buna, Baie mare. Super curat, personal amabil.
Negative:
Ca sa intri in parcare, nu poti suna de la bariera, trebuie sa lași masina in strada pe avarii, sa mergi la recepție și apoi mergi la masina si îți va deschide cineva bariera...
Lucia Ojog
Lucia Ojog2 ani în urmă
Experienta placuta, camera de hotel a fost frumoasa si a fost echipata cu tot ceea ce trebuie.
Micul dejun a fost insa sub asteptari,multe din preparate erau reci si destul de fara gust.
Locații recomandate