/Sibiu/Hotel

Noblesse Boutique Hotel

Strada Blănarilor 17, Sibiu, România

Noblesse Boutique Hotel
Hotel
4.6
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5X5+99 Sibiu, România
+40 369 418 000
noblessehotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
MIHAELA PANTEA
MIHAELA PANTEA2 ani în urmă
Un loc placut, cu bun gust, personal amabil, mic dejun gustos, curte interioara cu gratar, sali cochete pentru mic dejun sau intalniri de afaceri, foarte frumos amenajate, aproape de Centrul Vechi.
Carmen Cazanofschi
Carmen Cazanofschi2 ani în urmă
Rafinament,bun gust, locație aproape de centrul vechi al Sibiului, mic dejun f.bun și personalul profesionist și amabil.Recomand!
Alin Marina
Alin Marina2 ani în urmă
Excelentă locație, primire, atmosferă relaxată, mobilier de calitate, curățenie exemplară, liniște, totul la superlativ!

Mi se pare unul dintre cele mai bune hoteluri în care am fost cazat și cred că merită chiar 6 stele!

*Prețurile de pe site pot fi "înjumătățite" pe Booking, în funcție de perioadă și nivelul utilizatorului...
Gabi Gabi
Gabi Gabi4 ani în urmă
Am fost intampinati cu amabilitate si serviti cu cate o cafea (pe care am gasit-o pe nota de plata atunci cand am achitat sejurul). Micul dejun destul de diversificat, proaspat si gustos.Hotelul este situat foarte aproape de centru ceea ce este foarte comod pentru cei ce au venit la odihna. Camera a fost curata dar cam micuta pentru un hotel de 5 stele. Lipsesc o parte din lucrurile care l-ar clasifica la acest nivel de ex o oglinda de care orice doamna ar avea nevoie inainte de a iesi pe strada, lumina insuficienta in baie pentru un barbierit in conditii optime, televizorul care era destul de micut, cateva canale tv din care lipsea o mare parte din cele romanesti de ex Protv...iar cele internationale fara traducere,sau traduse in limba maghiara, baia destul de micuta iar chiuveta instalata chiar langa usa si era foarte incomod de utilizat. Pe scurt, 600 de lei pe noapte este cam mult pentru ceea ce ofera sau altfel spus este unul din putinele lucruri care au ceva comun cu clasificarea de 5 stele (era sa uit, preturile din minibar).Faptul ca micul dejun era servit intr.o cladire din lemn anexa aflata in curte poate parea pentru cineva inconfortabil probabil iarna sau pe timp ploios, noi am fost vara si a fost ok.
Krics Livia
Krics Livia4 ani în urmă
Da, Bună ziua ; este o locație plăcută, aproape de centrul orașului. Interiorul locației iți oferă intimitatea și liniștea de care ai nevoie atunci când dorești sa faci un popas de-a lungul unei călătorii. E totul curat și o oaza de liniște.
Daniela Bragau
Daniela Bragau4 ani în urmă
Superb. Conditii de cazare foarte bune, foarte curat, mic dejun ofertant, personalul binevoitor.
Roxana Sobolevschi
Roxana Sobolevschi2 ani în urmă
EXCELENT! O locatie luxoasa, situata intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Mic dejun diversificat si foarte gustos, se servesc preparate de casa si/sau facute de producatori locali. Camerele sunt spatioase, cu mobilier din lemn mastiv si sunt amenajate cu mult bun gust.Gazdele sunt foarte amabile!😊
Mugurel Stefan
Mugurel Stefan2 ani în urmă
Elegant dar .....pentru 5 stele e cam puțin.
Probabil că dacă ar fi fost cotată cu 4 stele aș fi laudat-o.
Curat, aproape de centru....și cam atât.
Locații recomandate