/Sibiu/Hotel

Vila Saguna

Strada Andrei Șaguna 7, Sibiu 550009, România

Vila Saguna
Hotel
4.7
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4RW+WF Sibiu, România
+40 746 245 385
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Darius C.
Darius C.2 ani în urmă
Foarte frumos!
Personal amabil, camere curate și îngrijite.
Voi reveni bucuros!
Giculino Zaza
Giculino Zaza2 ani în urmă
în afară de spațiu mic, în rest lucruri bune, lenjerie, mobilă, baia ok- dar foarte îngustă- nu recomand pe cei/cele de peste 2 metri.
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Curățenie, mobila noua, baie mica, cocheta, curata, echipata cu feon, sapun, demachiante, betisoare, casti pt dus, prosoape curate, iar din partea gazdei am primit ceva dulce, apa plata, ceai, cafea. Camera era dotata cu fierbator, pahare, cesti. Patul mare si confortabil. De mare ajutor a fost filmuletul pt acces la cheia camerei, inedit si interesant! Nu am cunoscut personal gazda, dar am tinut in permanenta legatura pe wathsap! Nota 10! Felicitări gazdei si succes in continuare!
Mïhä Mïhu
Mïhä Mïhu2 ani în urmă
Cea mai proastă cazare . Am făcut baie ca tot omul si m-am sters cu acel prosop la cap si mia cerut bani pe el ca l-am murdărit. Mă amenința că o să am probleme cu poliția ca nu ii plătesc prosoapele, si cand i-am zis ca nu i le plătesc mi sa reproșat că i le-am furat. Uitati-va în poze cu conversația între mine și ea
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Foarte bun raportu calitate/pret si doar la 5 minute de centru. Camera curata, aranjata si detaliu dragut de a avea cafea si ceai disponibil + kettle.
Tamara Pistol
Tamara Pistol2 ani în urmă
Ne-am simțit foarte bine aici. Camerele sunt spațioase și curate. Totul în jurul nostru era ingrijit și cu bun gust. Proprietarii prietenoși, discreți și înțelegători. Ne-au respectat intimitatea și programul în totalitate. Am avut parte de o ședere minunată chiar în centrul Sibiului. Singurul regret este faptul că nu am stat mai mult :).
Claudia Perez Morera
Claudia Perez Morera2 ani în urmă
Am intalnit o gazda extraordinara, foarte amabila si atenta. Camera foarte curata, paturile mari, asternuturile curate, baia dotata cu tot ce este necesar - produse de ingrijire, feon, prosoape curate in marimi variate. Cafea, apa, zahar, ceai, cana fierbator. Au fost zile caniculare si ar fi fost foarte util un aparat de aer conditionat pe timpul zilei (noapte a fost foarte bine cu geamul deschis). Ca locatie se afla la 7-8 min de Piata Mare. Recomand cu caldura Vila Saguna Sibiu.
Mirela Ciocan
Mirela Ciocan2 ani în urmă
Curățenie la superlativ, miroase a curat și te bucuri de ceva dulce, apa plata, ceai din partea casei. Felicitări gazdei pentru Curățenie și pentru gestul frumos.
Locații recomandate