/Sibiu/Hotel

Golden Tulip Ana Tower Sibiu

Str. Școala de Înot 2, Sibiu 550005, România

Golden Tulip Ana Tower Sibiu
Hotel
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4PW+PW Sibiu, România
+40 269 234 000
ana-tower-sibiu.goldentulip.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucian Davalciuc
Lucian Davalciuc2 ani în urmă
Petrecere si cina de Revelion foarte reusite, servire ireprosabila si atmosfera excelenta. Camerele foarte curate, si totul in stare perfecta. Ca minus, lipseste posibilitatea sa iti faci o cafea in camera (am simtit lipsa in special in dupa-masa zilei de 31 decembrie, cand restaurantul si barul sunt inchise si nu ai efectiv unde sa bei o cafea in tot hotelul).
GreenHorses Onthewalls
GreenHorses Onthewalls2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună.
Curățenie ok.
Priveliște foarte bună.
Jacuzzi și sauna cam mici.

Ce nu mi-a placut.. telecomanda de la tv nu funcționa, era de fapt telecomanda altui tv și când voiam sa închid tv-ul trebuia sa ma dau jos din pat sa închid tv-ul din buton :))
Eugen Tintea
Eugen Tintea2 ani în urmă
Foarte multumit atât de cazare cat si de masă festivă de revelion.Personalul restaurantului serviabil, tot personalul hotelului. Multumim! Cu siguranta vom revenii!
Octavia Dorobantu
Octavia Dorobantu2 ani în urmă
Acest hotel susține ca are 4 stele, după părerea mea merita 3, iar ca rating eu nu pot da mai mult de 2. Sa va spun și de ce.
Miercuri am sunat sa fac rezervare pe weekend și am întrebat special dacă au zona de spa deschisă. Am fost luată la misto inițial cum ca: “prima întrebare ar fi dacă aveți certificat verde”. Logic ca am, altfel nu sunam. Trecand peste acest comportament al receptionistului, ajungem vineri seara acolo, plătim rezervarea și ni se spune ca zona de spa este complet închisă pe weekend. Cum e posibil? Tocmai întrebasem explicit asta. De ce nu au anunțat înainte? Doamnei de la receptie nu parea sa ii pese prea mult de situația creata oricum.
Pe scurt:
PRO: micul dejun decent care m-a împiedicat sa dau nota 1
CONTRA: hotel comunist nerenovat, așternuturi si draperii murdare și rupte si angajați care nu știu sa se poarte cu clienții. Nu voi mai reveni aici.
Daria Badea
Daria Badea2 ani în urmă
Foarte Ok. Am stat doar o noapte, dar totul mi s-a părut în regulă. Micul dejun foarte bun, personal amabil, paturi foarte mari. Pentru mine, cu 2 copii mici, a fost foarte ok. Revin şi altă dată! :)
Marioara Cautis
Marioara Cautis2 ani în urmă
A fost superba panorama oferita de înălțimea locației ( etajul 11) ! Ne-am simțit f bine , alături de cei dragi, la sărbătorirea crestinarii nepotelei Clara-Marina! Mâncare bună, servire ireproșabilă! Merita vizitat!
Teodora Damcalescu
Teodora Damcalescu2 ani în urmă
Din pacate experienta noastra nu a fost deloc placuta.
Grupul sanitar din camera noastra nu a fost deloc igienizat cu toate ca avea sigliu cum ca ar fi fost dezinfecat.Colacul toaletei avea fire de par si urme de urina.Mi se pare inadmisibil sa gasesc asa ceva la un hotel si mai ales de 4*.
Personal la curatenie sambata seara nu aveau,asa ca mi-au dat manusi,carpe si Cif sa curat eu.
Aurel Canciu
Aurel Canciu2 ani în urmă
Calitate preț deosebit de accesibil,personal amabil restaurant cu priveliște de vis
Locații recomandate