/Sibiu/Hotel

1501 Wergass 18

Strada Tribunei 18, Sibiu 550176, România

1501 Wergass 18
Hotel
4.7
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VW+VR Sibiu, România
+40 771 485 406
1501wergass.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Denisa Profir
Denisa Profir2 ani în urmă
Foarte curate camerele, gazda foarte prietenoasa, ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie, situată in zona foarte liniștita și aproape de atracțiile turistice din Piata Mare.
Alexandra Georgiana
Alexandra Georgiana2 ani în urmă
Foarte mulțumită de locație. Aproape de Piața Mare.
Curat și bine utilă bucătăria (la comun). ☺
EUGEN Tampa
EUGEN Tampa2 ani în urmă
Locatia este situata intr un imobil aflat in zona centrala, apartamentul este foarte frumos, curat si dotat cu toate cele necesare. Simgura problema, importanta pentru cei cazați in aceasta locatie este parcarea. Nu găsești loc de parcare in toata zona de cateva strazi decât f greu. In plus parcarile din zona 2 din jurul locatiei permit parcare de maxim 2 ore.
Alice Chicoș
Alice Chicoș2 ani în urmă
Am stat foarte bine la Wergass și mă bucur că am găsit această locație datorită Booking. Condiții foarte bune, paturi confortabile, cameră încăpătoare, baie privată, wifi și locația excelentă (într-un bloc de apartamente, noi am stat la parter). Cu siguranță vom mai reveni la Wergass când mergem în Sibiu! Mulțumim gazdei pentru condiții și vom recomanda mai departe!
Eugen Balamace
Eugen Balamace2 ani în urmă
Foarte frumos și foarte intim.
Locație în centrul Sibiului,foarte aproape de Catedrală.Cei care doresc au la dispoziție și
o bucătărie proprie.
Andrei L.
Andrei L.3 ani în urmă
Cazarea este excelenta. Pozitionata ft bine, locuri de parcare fix in fata cladirii, iar apartamentele sunt ft modern mobilate si calduroase iarna.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Pozitiv: Raport calitate-pret-localizare foarte bun!. Negativ: Totul OK! Parola wifi o puteti nota si in confirmarea rezervarii ca sa fie mai la indemana..
Alina
Alina2 ani în urmă
Pozitiv: Apartament situat central, pozitionare foarte buna. A avut toate facilitatile necesare pentru un confort sporit. Am apreciat faptul ca s-a dat drumul la caldura, chiar daca este luna septembrie..
Locații recomandate