/Prahova/Hotel

Casa Doina

Bulevardul Carol I 12, Sinaia 106100, România

Casa Doina
Hotel
3.6
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G2X+7G Sinaia, România
+40 720 870 738
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GABRIELA CARMEN TARNA
GABRIELA CARMEN TARNA2 ani în urmă
Calificativul EXCELENT nu poate avea altă explicație decât profesionalism, seriozitate și originalitate! Felicitări, doamna Doina!
Vero mariana
Vero mariana4 ani în urmă
Sfatul meu daca aveti o altă variantă alegeți o pe aceea. Am petrecut 3 zile si 2 nopti in aceasta locație mai Exact la mansarda vilei, unde e considerată camera ,,cvadubla,, deoarece are un pat si o canapea extensibilă amândouă fiind foarte inconfortabile te trezeai dimineata cu dureri de spate plus perne din material din acela ce se face ghemotoace deci horror si nu mai zic ca nu aveai loc sa te destinzi in aceea camera ca te loveai mereu de pat ca nu era loc . O altă treaba ce ma nemulțumit a fost ca apa era rece si aveai apa calda doar cat era in boiler Si trebuia sa astepti ore bune pana se făcea din nou apa calda plus căldura din camera era oprită si se făcea frig casa neizolata si nu se menținea căldura plus am plătit un preț destul de mare pt aceste condiții. Toate acestea fiind spuse singurul avantaj cu această cazare a fost faptul că se află în centrul sinaiei vis a vis de mega image plus mall orașului si alte puncte de acea pt turiști foarte aproape . Aa sa nu uit sa mentionez ca in camera nu ai frigider si ca trebuie sa cobori la o bucătărie comună pt a tine ceva in frigider . In rest acel domn ce se ocupa de acel loc e foarte amabil si vrea sa te ajute cu ce poate . Nota mea finala din 5 stele ar fi un 3
Monica Daniela Aldea
Monica Daniela Aldea4 ani în urmă
Am fost cazati intr-un corp langa cel vazut pe net,intr-o camera mica cu vedere la cimitir,un pat foarte mic,fara cearceaf,doar protectie saltea,perne vai mama lor,lenjerie creponata decolorata,baie mica,nu aveai loc sa stai nici pe wc,nu exista cabina de dus,doar o perdea astfel incat cu greu te spalai,lipsa dulap,lipsa masa ,nu aveai pe ce-ti pune lucrurile,abia te miscai pe langa pat.Masa aveai pe hol,trebuia sa iesi din camera,dar nu ai intimitate pt ca toata lumea trecea pe langa tine.Nu exista foisor,spatiu in curte,mai mult este ceva distanta pana in centru,mai ales ca este trafic intens.Evitati pensiunea.
Monica Voicu
Monica Voicu5 ani în urmă
Vin deja de 2 ani . După un an petrecut in forfota din București aici găsesc liniște , aer curat, ospitalitate și curățenie.
Dacă cineva vrea 4 stele are opțiuni, dar prefer sa ofer eu cele 4 stele care sunt importante.
Curățenia este exemplara, amplasamentul îți oferă liniște și aer curat. Ai posibilități pe care un hotel nu le oferă (dacă vrei cafea sau ceai sau sa mănânci la ce ora vrei ai o mini bucatarie unde le poți pregăti fără prea mare efort , poate dacă ar avea și prăjitor de pâine ar fi ok)
Sunt multe de adăugat dar nu cred ca am timp și loc .
Pentru mine este foarte ok.
Mihaela Jalba
Mihaela Jalba5 ani în urmă
Buna ziua. Am facut o rezervare la aceasta doamna pe data de 26 august, si mi a spus ca in decursul zilei de maine adica 27 august, sa i depun in cont avansul. Toate bune si frumoase, am zis ca da, bineînțeles. A doua zi, 27 august, la ora 13:24, primesc un mesaj de la aceasta doamna că rezervarea mea a fost anulata pentru ca nu am platit la timp. Acum este 27 august. Nu stiam ca ziua s a terminat deja.. nu stiam ca o zi dureaza pana la ora 13:24. Deci nu sunati, nu faceti rezervari( sa patiti la fel ca mine).
Simona Ionescu
Simona Ionescu6 ani în urmă
Aproape de obiectivele turistice. Aproape de centru,de gara. Camera si baia curate. Amenajate ok.
Insa peretii subtiri,usile de la intrare deloc potrivite pentru o pensiune. Zgomotul era la el acasă. Am fost întâmpinați doar la venire de către un domn . La plecare ni s a spus să lasam cheia in usa si sa plecam. Check out ul mult prea devreme.
Dani Mateo
Dani Mateo2 ani în urmă
Spațiu foarte mic, parcare îngrozitoare, teoretic vila nu are loc de parcare, dar gazda ne-a asigurat ca ne face rost de unul, in care am ramas cu masina blocata din cauza noroiului. Ne-au fost oprite si apa calda si caldura. Dacă aveți alte variante va sugerez sa va reorientati.
Cosmina Staicu
Cosmina Staicu2 ani în urmă
Nu respecta clientii, am facut rezervare telefonica iar dupa 2 ore cand am ajuns la cazare... surpriza: toate camerele ocupate. Doamna nu a mai raspuns la telefon.
Nu recomand !!!
Locații recomandate