/Prahova/Hotel

Pensiunea Top Demac

Strada Dorobanților 22, Slănic 106200, România

Pensiunea Top Demac
Hotel
4.4
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WHM+8H Slănic, România
+40 727 978 090
pensiuneatopdemac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
M. Chaher
M. Chaher2 ani în urmă
O servire excelenta! Recomand!!
Proprietari se comporta super dragut cu oaspeti!
Ni s-a oprit masina ca nu mai avea baterie, s-au invirtit proprietari mult timp sa ne ajute sa gasim cabluri de incarcare pana am pornit masina!
Pensiunea este curata si are tot ce trebuie!
George Cernat
George Cernat2 ani în urmă
Conditiile sunt excelente. gazdele sunt foarte primitoare si au simtul umorului. Peisajele sunt magnifice,sunt multe de vizitat,pacat ca,timpul a trecut atat de repede incat nu am avut timp sa parcurgem toate traseele propuse. Revenim cu drag si data viitoare.Recomand sa vizitati Slanic Prahova si sa va cazati la Pensiunea Top Demac si veti constata si singuri calitatea .
Cornel Boeru
Cornel Boeru2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la această locație care se bucură de o poziție excelentă cu panoramă deasupra Slănicului ! Indiferent că am fost cu familia sau am avut un eveniment în grup mai larg, ne-am bucurat de căldura, ospitalitatea , bunul simț, și condițiile deosebite conforme cu clasificarea pensiunii ! Gazdele cooperante și receptive la orice doleanță, spațiul generos din camere și zonele comune, curățenia și confortul, ne-au determinat să venim de mai multe ori aici în anotimpuri diferite pentru a ne bucura de atracțiile naturale unice ! Recomand tuturor această pensiune, la care sigur veți reveni !
Radu diaconescu
Radu diaconescu2 ani în urmă
Am gasit aici oameni foarte primitori si amabili, camerele au fost curate si incapatoare. Peisajul frumos si facilitatile oferite au facut ca sejurul nostru sa para prea scurt. Pacat ca timpul nu ne-a permis sa mai stam alaturi de gazdele noastre. Recomand cu caldura pensiunea Top Demac!
Vali Goagă
Vali Goagă2 ani în urmă
Oameni lipsiți de bun simț și educație. Nu știu sa fie antreprenori și nu vor sa învețe. Am vorbit la telefon un preț pe cameră și când să ne cazam ne-a spus ca a fost o greșeală și prețul este altul (greșeli repetate intenționat). Nu am putut intra în camere, la ora 17:00, pana nu am achitat (e prima oara când plătesc înainte să văd camera). Nu am primit bon fiscal. Ne-au promis dimineața, ca stam la etajul unu cu ceilalți prieteni, dar seara nu mai era camera disponibilă. Cam am plecat, am vrut sa le dam feedback, însă în loc sa asculte și să învețe din greșeli ei(ele) doar invocau diferite motive și explicații aberante.
De evitat...MAXIM!!!
Aurelia Manzicu
Aurelia Manzicu2 ani în urmă
Buna ziua ! Am parte de o mini vacanta deosebita ! O atmosfera foarte plăcută ,condiții de cazare de lux ,iar personalul foarte receptiv,amabil ,că în familie ! O experiență de retrait ,oricând cu mare plăcere !
Silvia Tudorica
Silvia Tudorica2 ani în urmă
Plasată intr-un loc liniștit, confort sporit , amabilitatea personalului imi dau posibilitatea s-o consider de 5 stele.
Dalia Musuroi
Dalia Musuroi2 ani în urmă
Am stat aici pentru un weekend in iunie. Camerele au fost foarte curate, curtea primitoare si plina de flori si verdeata. Gazdele au fost foarte dragute si atente cu noi. Pensiunea este aproape de punctele de interes si are o priveliste foarte frumoasa. Recomand.
Locații recomandate