/Prahova/Hotel

Hotel CPPI Vest

Strada Paltinului 16, Bușteni 105500, România

Hotel CPPI Vest
Hotel
3.9
306 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG7J+MX Bușteni, România
+40 244 321 034
cppibusteni.weebly.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dg ilie
Dg ilie2 ani în urmă
Parcare asigurată, curățenie, mâncare bună, personal amabil, terasă la izvor...
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Modest ca și dotări, dar nu poți avea pretenții fiind clasificat ca și hostel. Curat și cu un mic dejun clasic și standard inclus. Un loc liniștit și retras. La poalele Crucii. Personal foarte amabil și prompt. Un raport calitate preț foarte bun.
Marian Ciolacu
Marian Ciolacu2 ani în urmă
Super locația CPPI VEST-5 stele,camera mare,baia cu cabina de dus mare,frigider in camera.Nu recomand CPPI NORD-max 1/2 stele- camera mica,baia foarte,foarte mică- micul dejun ca pe timpul parintilor-dau 2 stele
Dorina Mira
Dorina Mira2 ani în urmă
Camerele sunt modeste (brusc mi-am amintit de studenție), drăguț amenajate, unde se doarme excelent. În spațiul liber amenajat pentru mese, gustări in aer liber se aud păsări, brazii sunt foarte aproape, la poalele Crucii de pe Caraiman. Aerul, liniștea și personalul sunt de excepție.
Andreea Otava
Andreea Otava2 ani în urmă
Am avut cazare prin booking in weekend pentru 3camere familii cu copii. La recepție se percepe și o taxa de salvamont. La CPPI Vest 3* camere sunt mari și curate, exista uscător de păr în camera, televizor, un frigider mare și se poate achita taxa pt pat suplimentar. Micul dejun este continental adică îți aduc ei o farfurie cu ceva și ceai sau cafea. Noaptea s-a oprit căldura, dar exista un nr de tel pe ușă și am sunat la 3 noaptea și au fost extrem de promti.
Nora Popescu
Nora Popescu2 ani în urmă
Un loc foarte curat, lenjerie si prosoape imaculate, mic dejun decent, suficient, personal amabil. Locatie situata aproape de centrul statiunii, dar unde beneficiezi de multa liniste. Raport calitate-pref excelent.
Georgiana Savu
Georgiana Savu2 ani în urmă
Un hotel foarte curat, personal dragut, accesibil ca pret si cu o priveliste extraordinara.
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
Asteptarile noastre au fost intrecute, nivelul serviciilor fiind peste pretul de 125 lei pe noapte. Am gasit curatenie, paturi confortabile, mancare buna la restaurant (cu exceptia micilor), personal amabil, micul dejun este foarte consistent si experienta in general a fost placuta.
Minusuri: holul imi aminteste de caminele studentesti si are acel miros de spital.
Sunt 2 cladiri Vest si Nord iar cladirea Nord nu are lift si dusurile nu au cabina ci intreaga baie este o cabina de dus.
Noi cu siguranta o sa revenim datorita pretului convenabil, a parcarii gratuite si a micului dejun inclus.
Locații recomandate