/Prahova/Hotel

Irish House

Bulevardul Carol I 18, Sinaia 106100, România

Irish House
Hotel
3.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G2X+3F Sinaia, România
+40 244 310 060
irishhouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra G. Tufan
Alexandra G. Tufan2 ani în urmă
A fost ok dar nu mai e ca in trecut. Înainte sa vin am văzut comentariile altora ca nu mai e ce era dar am zis ca încerc și într-adevăr calitatea a scăzut puțin și prețurile au urcat.
Oricum, stafful a fost extrem de profesional și amabil!
Stefania Popescu Manea
Stefania Popescu Manea2 ani în urmă
Doar despre mâncare pot discuta .
Groaznic , cu siguranță n- am sa mai revin și nici nu recomand .
Pizza cu aluat de omleta , ceva mai rău nu am mâncat vreodată .
Cretu Daniel-Gabriel
Cretu Daniel-Gabriel2 ani în urmă
Pot sa vorbesc doar despre mâncare: mâncare de autoservire la preț de restaurant, cel puțin felurile pe care le-am incercat eu (un pic mai ieftin decât la vecini dar nu merita)
Marian Teodorescu
Marian Teodorescu2 ani în urmă
Am rămas surprins ca în nebunia zilei de Sâmbătă, 19 februarie, însorită și plina de oameni la plimbare, sa găsim un fel de restaurant care pe dinafara arata nu foarte grozav dar în interior era foarte spațios și nu mirosea a cantina. Am mai întrat pe drum în cel puțin doua unde era un miros de prajeala ranceda... Îngrozitor, și ne-am zis sa mai mergem. Totul e fost asa cum trebuie. Am nimerit o masa fix la geam pe unde vedeam fortota din centrul orașului Sinaia. Mâncarea, bună ce a venit cam in 30 de min, timp suficient sa mai punem tara la cale. Un pahar de vin demidulce și el bun ne-a deschis apetitul pentru o tochitura bună de tot cu mămăligă și doua oua ochi cu gălbenușul moale și o pulpă de pui dezosată la grătar cu cărbune și o porție de cartofi țărănești cu telemea pe deasupra chiar dacă eu mi-am dorit parmezan(nimeni nu-i perfect). In rest muzica într-un volum normal sa poți sa schimbi o vorba, terasa mare pentru vei care au vrut sa stea la soarele arzator la un 15-17 grade. Recomand, merita încercat dar sa nu va așteptați la MasterChef. Prețurile, pe măsură: un pahar de vin, o apa la 330ml, mâncarea de mai sus, totul 100 ron.
PS observ ca tine de șansă să mănânci ceva bun și ca mulți cetățeni ce au trecut pragul acestui restaurant au fost tare nemulțumiți. Din păcate asa e, cum iti e șansă! La toate restaurantele e la fel!
Octavian Dumitrescu
Octavian Dumitrescu2 ani în urmă
Eu nu obisnuiesc sa scriu recenzii proaste, dar experienta avuta aici ma obliga sa fac acest lucru. Am comandat un platou pentru 2 persoane (platoul haiducului), care continea 2 buc de carnati semiafumati acceptabili, cateva bucati de ficatei comestibili si una bucata de carne de porc imputita si pusa pe gratar, iar ca garnitura am primit cartofi taranesti acri. Totul la 60 lei! Wow!
Andrei Badea
Andrei Badea2 ani în urmă
Mancarea oribila! Cea mai proasta alegere! Pizza este un fel de clatita uleioasa, turnata in tigaie. Nu cred ca este din aluat... groaznic. Iar pe deasupra au pus telemea de cea mai proăsta calitate. Oribil, nu recomand!
Cristina Cris
Cristina Cris2 ani în urmă
Am comandat platoul lupilor. In meniu la descriere scrie ca are 750 de gr si contine mititei, pulpe de pui, cotlet, cartofi taranesti si muraturi. Muraturile aveau mucegai. Erau 2 mici, 1 cotlet minuscul, 1 pulpita amarata de pui. Cartofii erau buni. Si berea.
George Ivan
George Ivan2 ani în urmă
Mâncare bună, servire promptă, poate ar fi mai bine dacă toaleta ar avea acces direct din interior, iarna nu e foarte plăcut să ieși pentru a intra la toaletă.
Locații recomandate