/Prahova/Hotel

Baia Roșie Resort

Bulevardul Muncii 86, Slănic 106200, România

Baia Roșie Resort
Hotel
3.8
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WGM+3F Slănic, România
+40 244 241 004
baiarosieresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciuhat Ioan
Ciuhat Ioan2 ani în urmă
Tipic romanesc. Si cred ca nu am jicnit pe nimeni cu ceea ce am scris initial nici chiar Primaria Slanic care pare este administratorul acestor spatii de relax si tratament.Proverbul "omul sfinteste locul" se potriveste de minune. Daca ar fi sa caracterizez intr-o singura fraza Baia Rosie aceasta ar fi : FOCAR DE INFECTIE. De evitat daca nu vreti sa va pricopsiti cu boli greu de curat.Spatiu suprapopulat in sezon. Daca vin 10000 vor intra toti cu s-au fara bilet de intrare. Mizerie crasa ,personal lipsit de profesionalism si in ce priveste siguranta celor care trec poarta acestei locatii suntem la minimul acceptabil. Se consuma bauturi alcoolice peste masura in incinta cumparate s-au aduse de acasa ca te bate gindul ca esti la o nunta in costum de baie si nu exagerez. Cred ca cei cu atributii la primaria Slanic daca vor (si care sunt platiti din bani publici) ar trebui sa demonstreze ca-si merita salariile si sa ia masurile necesare in asa fel incit cei care vin la Slanic sa aiba parte de o primire si un sejur decent.
Oni Ioni
Oni Ioni2 ani în urmă
Deși am ajuns târziu și nu am mai prins șezlonguri, sunt foarte multe lucruri unde poți întinde prosopul, pe iarbă. Se poate inta și cu mâncare de acasă, dar exista și 2 restaurante cu prețuri decente. Cele mai importante lucru este cele 3 bazine cu apă natural sărată ale căror beneficii vă las să le descoperiți singuri
Florin Popa
Florin Popa2 ani în urmă
Super super super,mâncare pe saturate și super gustoasa ,personalul nota 10 cu plus ,cazare decenta ,pe drum spre resort am citit recenziile și mai sa ne întoarcem înapoi dar zic hai sa vedem totuși,pai bai nene ce mai vreți frate de la resort ala ,sau găsit toți comentaci sa vorbească, aia care au wc în fundu curți da face figuri ca e gresia crapata în baie,aia de mănâncă parizer tot anu da vrea mâncare cu stele Michelin, atât am de zis """huooooo" stați dracu acasă data viitoare,cât despre noi vom reveni cu drag,va mulțumim domnilor pentru ospitalitate!!!
Alexandru Dobrin
Alexandru Dobrin2 ani în urmă
Apa nu este rosie,nu este sărată precum mi.am dorit , nivelul de salinitate scăzută , apa nu este așa de tulbure precum mi.am dorit,
jacuzzi cu timer 30 min on/ 30 min off,apa din piscina nesărată are o limpezime extraordinară ,aproape cristalină,la masă unde am servit afară delicatesele ( meniu mici cu cartofi inclusi și mustar si pâine 29 lei și paste carbonara 29 lei ) scaunele sunt foarte confortabile 5 stele cu pernuță groasa de 7-9 cm, cocktail.ul Green Apple 10 lei ,gust savuros datorita bucati întregi de lime ,opacitatea si transparență între 50 si 95 %,culoare perfecta,nevasta mea l.a baut imediat ,eu l.am savurat mai încet,comanda la mici a venit in 2 min desi toate mesele erau pline si se hotărau ce să comande ,noi am citit dinainte de 12:30 meniul si eram ready ,mici foarte frumoși , coșul mare de pâine ,puteam se imi fac 5 -6 sandviciuri,a fost o mâncare gustoasă ,am mâncat tot,58 lei ,sezlongurile nu prea,abia am găsit unul la ora 10 unde sa o tin in brațe pe nevasta mea , umbrela o poti poziona cum vrei sa obții o umbra impecabila datorită materialului extraordinar,la ora mesei foarte liniste ,piscina sarata aproape empty,recomand cu deplină încredere acest resort într-o zi cu 32 grade cu purtare de ochelari solari si palarie mică solară.
Andrei Morariu
Andrei Morariu2 ani în urmă
Personalul tanar incearca sa fie dragut , cel mai invarsta (care conduc de fapt) este nesimtit si tare in gura . Curatenia nu exista deloc , am fi renuntat la rezervare insa am mers 400 km pana aici . Femeile de servici sunt majoritatea persoane cu handicap . Mancarea fara all inclusive este foarte foarte scumpa si dureaza mult , iar cu all inclusive aveti un bufet restrans care se goleste imediat . Preturile pe camere se umfla aiurea , unul este pretul de la telefon si altul cel de la receptie . Grupuri de oameni ce vin dar nu se pot intoarce ca au facut drum lung pana aici , o sa va minunati daca ajungeti aici , mai bine ramaneti acasa . Cei drept piscinele sunt cat de cat ok , insa nesimtirea si murdaria o sa va faca sa ajungeti la limita puterilor!
Bogdan Comanescu
Bogdan Comanescu2 ani în urmă
Decent si semicurat family friendly. Piscina pentru adulti, pentru copii si bineinteles baia sarata cat de cat. Exista in incinta bar si restaurant precum si utilitati gen cabina de schimb(una se inchide cealalta nu) si dus, atentie baia este cam murdara). Primeste de la mine 2 stele din pricina preturilor si a semicurateniei (apa este clorinata in piscina dar baia sarata este lasata de capul ei. In rest platesti intrare iar apoi esti obligat sa consumi de la bar sau restaurant (nu poti veni cu mancare de afara). Problema este faptul ca preturile la bar sunt piperate. In 2021.07. avem 8 lei un shot de cafea 24 lei 4 mici si o chifla sau 38 de lei un snitel si cartofi. Neavand alternative mai bune recomand dar cu mentiunea sa mancati in alta parte deoarece puteti sa iesiti si sa va reintoarceti mai tarziu in baza bonului. In timpul saptamanii este liber iar in weekend foarte aglomerat. A da... Plus faptul ca nu dau mereu bonuri!
Mariana Sichitiu
Mariana Sichitiu2 ani în urmă
Am revenit in aceasta locație ,numai pentru o cafea,dupa 5 ani. Nimic nou,totul încremenit în timp.
Nu se respecta normele sanitare. La mese nu sunt dezinfectanti,la solicitarea expresă mi s.a adus o sticlă de jumătate de litru cu o soluție de o culoare si consistenta dubioasă,scarboasa. Parea o improvizatie !La ora 12,deși sunt clienti pe terasa,se mătură!!!! Printre picioarele clienților si ridicându.le tot praful si mizeria in nas ! Si asta se intampla in pandemie !
La piscină aglomerație mare ,sezlongurile îngrămădite ,adulți și copii umăr la umăr .
Impresie generala de "LASA CA MERGE SI ASA " .
Paula Avramia
Paula Avramia2 ani în urmă
Dezamagire pe toate planurile! Desi am platit cazare pentru corpul de 4 stele, cand am ajuns sa facem check in ni s a comunicat ca la 4 stele sunt cazati doar cei care au all inclusive, am ajuns in corpul B de 3 stele unde curatenia a lasat de dorit. Draperiile cazute, usa de la dulap nefunctionala, mizerie in baie, fotolii rupte si roase. De piscinele pentru copii nu mai vorbesc, apa tulbure, murdara, in bazin erau bucati rupte de gresie. Gunoiul statea printre sezlonguri o zi intreaga pentru ca nimeni nu strangea. La masa s a facut diferenta intre cei care aveau all inclusive si cei care comandau a la carte. La desert doar clatite, ba nu era gem, ba nu era ciocolata, la all inclusive mai multe variante de desert. Mancarea scumpa, un gust amar si la servire, timp lung de asteptare, tacamuri aduse in mana, fara servetele.
Noaptea umblau catei prin cladire, deranjand turistii. Nimic renovat, investit, din pacate va fi ultima sedere aici si NU RECOMAND.
Locații recomandate