/Mehedinti/Hotel

Danubia

Strada Dunării 980B, Eșelnița 225200, România

Danubia
Hotel
4.6
802 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M8HJ+FJ Eșelnița, România
+40 724 278 579
pensiuneadanubia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Mihutiu
Catalin Mihutiu2 ani în urmă
Foarte Frumos! Pe malul Dunării,priveliște superbă cu soarele oglindit în Dunăre! Mâncare Foarte Bună! Cea mai bună Ciorbă de pește și cele mai bune pulpe dezosate cu super buni cartofi pai! Pensiunea Restaurant DANUBIA!
N3v3rM1nd RPG
N3v3rM1nd RPG2 ani în urmă
60 de lei de persoana pentru ce? Niste paste cu carne din conserva, cartofi bilute si inele de ceapa.. Mancarea oribila, ciorba de peste avea un gust oribil, pastele nici nu mai zic, desertul a constant in cateva felii de chec si cornulete.. Nu recomand !
Ally And
Ally And2 ani în urmă
Am mâncat în această locație fiind în vizită la Eșelnița.. Dubova! Au bufet suedez...am avut destule feluri diverse pt a alege ceea ce ne place. Mâncare ok! Pt o persoana " meniul costa 60 lei fara alte băuturi incluse. Restul se plătește. In principiu ok.....
Nicolae Defta
Nicolae Defta2 ani în urmă
Pensiunea Danubia este locația perfectă pentru a petrece o perioadă relaxanta la caznele Dunării. Mâncarea este delicioasă, mai ales că este servită pe terasa sub care Dunarea isi ascunde valurile la asfintit. Cazarea are tot confortul iar personalul te serveste cu zâmbetul pe buze cu absolut orice doresti. Gazdele stiu sa trateze turiștii asa cum se cuvine.....si as mai spune eu multe dar mai bine mergeți acolo si convingeti-va singuri 👍
Andrei Grigorescu
Andrei Grigorescu2 ani în urmă
O locatie superba. Din pacate, nu am prins locuri libere pentru a ne caza, dar am fost la restaurantul compexului. Este o atmosfera foarte frumoasa! Centru distractiei este, bineinteles, piscina, care are sezlonguri cu umbrelute pentru toate persoanele cazate. Restaurantul, foarte cochet, cu mancare foarte buna. Poti servi masa inauntru, sau pe ponton. Personalul foarte amabil si atent. Daca noi, ca turisti care nu am fost cazati la locatie, ne-am simtit minunat, cred ca cei cazati, au avut o experienta si mai buna. Speram cand revenim, sa gasim loc. Felicitari celor ce se ocupa de locatie!!!
Schneider Valentin Cristian
Schneider Valentin Cristian2 ani în urmă
Frumos, dragut, curat, relaxant. Practic am ajuns aici , la piscina, la recomandarea proprietarului Casa Anne din Orsova. In principiu 3 stele cu preturi care merg spre 4 stele. Pana acum doar foarte bine.
Completare: mancarea e foarte buna, indiferent ca e peste, porc sau pui, sau moluste de mare. Piscina e perfecta, adancime de 1.5m. Vederea e spre Dunare, cu Serbia pe fundal.
Florin Plai
Florin Plai2 ani în urmă
O pensiune cu o priveliște de vis din absolut toate camerele. Curățenia a fost perfecta la fel și piscina ce are o adâncime de 1,5 metri. Mâncarea a fost gustoasa doar că mai este de lucrat la partea de bucătărie care nu a putut oferi toate produsele din meniu.
Pensiunea oferă și excursii pe Dunare către principale obiective din zona.
Exista și un mic loc de joaca pentru copii format din leagăne și o trambulina
Anca Udrescu
Anca Udrescu2 ani în urmă
Pensiunea este chiar langa Dunare, cu o priveliste minunata! Camerele sunt spatioase si mobilate modern, mancarea foarte gustoasa si destul de variata, personalul amabil, la bar se gasesc si cocktailuri, iar barbatii din grupul nostru au apreciat vinul casei ca fiind foarte bun. La piscina ne-am bucurat de un program de 30 de minute de aerobic in apa cu instructor, care ne-a incantat:) Curatenie impecabila! Am facut o plimbare cu salupa lor si totul a fost ok. Desi am avut prajituri incluse in meniu si inghetata separat, nu ar fi fost rau daca ar fi avut si deserturi putin mai sofisticate - acesta fiind singurul minus pe care il pot gasi, dar nu atat de important. Cu siguranta vom reveni! Per total, ne-a depasit asteptarile!
Locații recomandate