/Mehedinti/Hotel

Casa Andrei

Strada Graţca 7A, Orșova 225200, România

Casa Andrei
Hotel
4.8
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC45+54 Orșova, România
+40 745 581 503
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ovidiu-Gabriel D
Ovidiu-Gabriel D2 ani în urmă
Ce pot sa spun decât bun gust,stil, rafinament, exuberanta, curățenie luna, sociabilitate, distracție, nu am sta decât 4 zile și regret casa este mobilata cu mobila de lux, bucătăria exterioara este dotata cu de toate, în casa trebuie sa te descalti și sa respecți reguli de bun simt care sunt normale între oameni. Au o piscina mica pt copii dar pot întra și adulți, au un ponton ft frumos de care poți pescui și sari în Dunăre, dispun și de caiace pe care noi le-am folosit gratis în rest este o oaza de liniște în care poți petrece clipe de neuitat cu prietenii
Margareta Nita
Margareta Nita2 ani în urmă
Foarte curat, îngrijit, modern utilat. O plăcere de stat în Casa Andrei.
Doar ca o idee: la dus ar trebui pus și cap mobil (acolo unde exista decat fix).
Mitiloaga Marius Danut
Mitiloaga Marius Danut2 ani în urmă
Totul foarte fumos ..liniște,condiții super...iar peisajul SUUUPERB.!!
Liliana Ionescu
Liliana Ionescu2 ani în urmă
Impresionant!Am fost anuntați telefonic ca trebuie sa ne descălțăm la intrare.Când am deschis usa ne-a întâmpinat o mare de încălțăminte de toate felurile și mărimile.Am avut un apartament ptr doi Adulți și doua adolescente de 16 ani.Canapeaua nu era extensibila și lenjeria ptr ea era necalcata și vizibil uzata.Dacă descalți lumea la usa ,pui la dispoziție papuci de unica întrebuințare.Prosoapele cam uzate pentru atâtea cerințe scrise in regulament.Nu găsești un pahar ipentru apa in camera ,ce sa spun de frigider.Plasele de țânțari nu fac fata ,ar fi necesare și niște aparate de țânțari dar nu ai voie sa bagi nimic in priza.La baie găsești resturi de săpun de la toți care au trecut pe acolo și lumina este insuficienta.Pe scurt,dacă vrei sa admiri mobila și tablouri nu trebuie sa te descalți.Priveliștea este superba.Fiecare înțelege ce vrea.
Simona Plesa
Simona Plesa2 ani în urmă
Locație superbă! Pensiunea e dotată cu toate utilitățile, foarte curată. Gazda tare de treabă și simpatică... Recomand cu mare drag!
Ion Elefteriadis
Ion Elefteriadis2 ani în urmă
Peisaj superb, camere cu dotare foarte buna, gratar si posibilitati de facut mancare.
Ana Maria Nitu
Ana Maria Nitu5 ani în urmă
Locatie de 5stele
Murgu Adnana
Murgu Adnana2 ani în urmă
Cea mai frumoasa cazare din toata Orsova. Apartamentele sunt de vis, privelistea este minunata. Gradina este foarte bine intretinuta, la fel si camerele si mobila. Are un stil unic al designului, foarte interesant. Este extrem de curat in toata casa, dar si in gradina, piscina, pe micul ponton. Gazda este foarte prietenoasa, oferind cafea si alte lucruri esentiale gratis. Un pret foarte accesibil pentru ceea ce ofera, avand in vedere luxul si asezarea apartamentelor. Superb!
Locații recomandate