/Mehedinti/Hotel

Cabana Delfinul

Strada Codicea Mare, Cazanele Dunarii, 221221, România

Cabana Delfinul
Hotel
4.4
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H65C+QP Eibenthal, România
+40 740 791 538
cabanadelfinul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Serkan Ibraim
Serkan Ibraim2 ani în urmă
Loc linistit, cu o gazda primitoare, care a incercat sa ne faca sederea cat mai relaxanta si de neuitat, ajutandu-ne cu orice informatie aveam nevoie.
Alexandra Pop
Alexandra Pop2 ani în urmă
O locație frumoasa și liniștită localizata chiar pe malul Dunării, aproape de Chipul lui Decebal, gazdele prietenoase și mâncarea delicioasa.
Locația nu este in centrul Dubovei, este o locație mai izolata oarecum. Celor care le place liniștea este alegerea ideala.
Pensiunea are și piscina exterioara.
Am făcut și o plimbare cu hidrobicicleta pe Dunăre la preț foarte mic. ( 10 lei/ora ).
S-ar mai putea moderniza camerele și reamenaja puțin curtea la prețul solicitat.
Per total un sejur plăcut.Recomand cu drag!
Adriana Tanasie
Adriana Tanasie2 ani în urmă
De vis! Peisajul este superb! Gazdele foarte primitoare, mâncarea bună și proaspătă, curățenie deci un loc de unde nu ai mai pleca.Piscina este cireașa după tort.Ne-am simțit foarte bine atât noi cât și fetița și cu siguranță vom reveni
Natalia Serban
Natalia Serban2 ani în urmă
O locație excelenta! Gazde primitoare și amabile. Totul este foarte curat, mâncarea foarte buna, iar piscina este foarte curată. Peisajul este de vis. Recomand cu încredere aceasta pensiune.
Transport Germania-Danemarca
Transport Germania-Danemarca2 ani în urmă
Buna ziua,tin sa multumesc tuturor celor care se ocupa de aceasta locatie pentru felul cum am fost tratati!Este a treia oara cand revenim si o facem de fiecare data ,cu mare drag!Incepand de la zona ,care este cu totul deosebita,cu atat de multa liniste ,incat nu vrei sa mai pleci!Mancarea este foarte buna si preparata cu produse din gradina proprie!Camerele sunt ok,conditii bune,personalul este mereu "cu ochii pe tine",sa nu-ti lipsesca nimic.Aceasta locatie "izolata" ,este o oaza de liniste si o minunata zona de recreere,iar piscina este "cireasa de pe tort"!Recomad cu mare caldura!
Ps:In septembrie ,va deranjam iar!
Isac anca
Isac anca2 ani în urmă
De 2 ani mergem in aceasta locatie si ne simtim foarte bine. Curatenie, mancare buna, liniste, gazda primitoare.
Nu stiu ce ai dori mai mult!!
Daria Dana
Daria Dana2 ani în urmă
Încă de la primii pași pe care îi vei face în acest loc de vis, doamna (care coordonează totul) te va întâmpina cu un zâmbet călduros și o privire blândă, sclipitoare. Dorindu-și să îți facă șederea cât mai plăcută, această doamnă îți va oferi atenție infinită și niciodată nu va neglija preferințele tale. Spre exemplu, am cerut (fără să știu că nu există în meniu) un fresh de portocale. Așadar, mi s-a spus ca nu au, dar urmează să cumpere portocale, pentru a-l putea prepara a doua zi. Când am primit băutura, era preparată după o altă rețetă decât cea cu care eram obișnuita, dar nu am îndrăznit să spun. La câteva ore după, mi s-a dat ocazia de a-mi exprima opinia legată de sucul respectiv, doamna aceasta fiind foarte doritoare să îl facă după preferința mea. Următoarea zi, am băut unul dintre cele mai bune fresh-uri de portocale!
Cât despre cazarea în sine, totul a fost comod și curat. Apartamentul este suficient de încăpător pentru 4 persoane (sau chiar mai multe), iar piscina este destul de mare (și adâncă) pentru a te putea bucura de o după-amiză în apă, alături de familie și prieteni.
În plus, nu cred că are rost să mai spun despre priveliștea superbă pe care o ai, pe ponton, în fiecare dimineață la micul dejun, sau când te uiți pe fereastră. O locație la fel de incredibilă precum locul!
Recomand cu multă, multă căldură! Și nu credeam că o singură persoană te poate face să te simți ca acasă, deși te afli la sute de kilometri depărtare. Absolut uimitor!
Madalin Iancu
Madalin Iancu2 ani în urmă
Pot spune ca am fost surprins placut de catre amabilitatea personalului. Sunt oameni minunati, open minded si orice ne-am dorit in limita bunului simt, patronii ne-au pus la dispozitie. Rasaritul si apusul se vad minunat de pe balcon, alaturi de o cafea si de parfumul florilor ce vine din gradina,ai o stare de relaxare totala si un peisaj superb asupra Dunarii de la care nu iti poti lua privirea. Mai este posibiliatea sa stai in foisoare de lemn, chiar langa Dunare. Poti pescuii pe ponton, te poti plimba cu hidrobicicletele sau sa inoti in piscina. Mancarea a fost delicioasa, mi-au placut in mod special preparatele din peste. Camera a fost super curata, in general curatenia nu a lipsit din pensiune, deci pot recomanda cu incredere !!!
Locații recomandate