/Mehedinti/Hotel

Hotel Ceres

DC44 Hotel Ceres, 227010, România

Hotel Ceres
Hotel
4.1
248 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VRVG+MP Bala, România
+40 252 386 066
hotel-ceres-thermal-baths.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Denisa271 zile în urmă
Haos! Parintii mei au petrecut 15 zile cu nervi la acest hotel. La medic cand au mers pentru proceduri a fost o coada infernala, prima zi a fost pierduta, a doua zi aceeasi coada dar cu putin noroc au reusit sa intre la cabinet. Urmatoarele zile a fost furtuna, s-a luat curentul, nu au avut 2 zile apa, o zi semnal, curentul a venit seara, nici macar la toaleta apa! Jalnic. Inca cateva zile ok. Dupa o saptamana furtuna din nou! Aceeasi poveste, nici semnal la telefon, intrasem in panica fiindca nu stiam nimic de ei. A fost un sejur de neuitat, pentru ca la niciun hotel la care au mers nu a fost atat de rau. Directorul este foarte dezinteresat, desi personalul e ok. Nu recomandam sub nicio forma. Pleci suparat dupa atatea zile in care ar fi trebuit sa te relaxezi. Vad comentarii de la oameni care spun ca era ok candva, dar am inteles ca de cand s-a schimbat conducerea, nimic nu mai e la fel.
Mihai Chifelea Rosianu
Mihai Chifelea Rosianu2 ani în urmă
Sceptic in momentul alegerii destinației,credeam ca este un loc pt.oamenii in varsta si cu probleme mari de sanatate.Insa locul mi-a intrecut toate așteptările...un Revelion extrem de bine organizat,de un om ambitios,personal extrem de amabil si profesionist,confort si curatenie exemplara in camera,mancare delicioasa,ca la mama acasa,muzica tradițională si atmosfera in noaptea dintre ani si ceea ce mi-a placut cel mai mult,piscină cu apa termala,foarte curata si extrem de relaxanta.Imi pare rau ca nu am stat mai mult.Chiar imi doresc sa revin.
Maria Rebeschini
Maria Rebeschini2 ani în urmă
Tratamentul balnear foarte bun,cadrele medicale amabile,însă masa lasă de dorit.In fata hotelului este mizerie,plin de câini și pisici.
Mariana Trailescu
Mariana Trailescu2 ani în urmă
Locație plăcută rezervată îndeosebi persoanelor care merg la tratament balnear. Am văzut interiorul mergând să luăm bagajele mamei care a fost la tratament de mai multe ori acolo. Au lift iar baia la camerele de două persoane pe care le-am văzut eu permit intrarea unui fotoliu rulant chiar dacă nu au accesibilizare specială. Este foarte aglomerat în exterior, nu beneficiază de locuri pentru parcare la un asememea flux de cazare iar străzile aglomerate sunt un test de măiestrie și răbdare pentru șoferi.
Roxana Petrovici
Roxana Petrovici2 ani în urmă
Se vand prin casa de pensii mai multe bilete fata de locurile de cazare.
Sunt cazati cate 4 in camera ( adica 2 in pat).
Liftul nu merge la etajul 2.
Cei care nu se pot deplasa catre locatia unde se fac proceduri cu namol stau doar si se uita cu jing.
Dezamagitor
Mircea cerbu
Mircea cerbu2 ani în urmă
Este un hotel simplu și destul de vechi care a fost recondiționat destul de ok vizitat de 95% pensionari . Fără pretenții și foarte liniștit.
De ce ne-a plăcut aici... personalul este de nota 10! Felicitări!
Dar dacă doriți un tratament pt oase și cazare ieftina , va recomand!
Mihaela Iliescu
Mihaela Iliescu2 ani în urmă
O zona frumoasa cu multa liniste. Hotelul este curat, partial renovat. Personalul este atent si foarte politicos.
Mancare buna si consistenta.
O locatie linistita dar unde nu ai timp sa te plictisesti. Pentru persoanele modeste este o oaza de liniste si relaxare.
Mi Black
Mi Black3 ani în urmă
Ne-am decis să mergem aici după ce am urmărit o emisiune tv. Recenziile pozitive ale locației au avut și ele un rol important .
Pentru cei care isi doresc un sejur liniștit și un tratament eficient pentru probleme de sanatate e alegerea potrivita.
O investiție care să permită accesul și în perioada rece la bazinul exterior cu apă termala, așa cum găsim în majoritatea statiunilor, ar aduce un număr mai mare de turiști. Despre personalul hotelului și a bazei de tratament numai cuvinte de laudă .
Ahmet Deniz (Otomanu)
Ahmet Deniz (Otomanu)2 ani în urmă
Nu este destinat pretențioșilor.
Pentru mine a fost totul ok curățenie, personalul amabil ,mâncare bună și suficientă.
Recomand celor care au probleme cervicale, lombare, etc.
Cu prima ocazie voi reveni cu mare drag.
Locații recomandate