/Mehedinti/Hotel

El Plazza

El Plazza
Hotel
3.7
198 recenzii
8 comentarii
+40 788 818 808
elplazza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Alexandru Dediu
Alexandru Dediu2 ani în urmă
0 stele. Lasat la ora 12 noaptea fara cazare dupa ce am luat legatura de 2 ori de pe drum ca intarziem deoareve aveam un traseu de facut care s-a lungit din cauza vremii si alte chestii. Cand am ajuns la cazare la ora 12 a zis “ati fii putut sa veniti sa va cazati cand erati in apropiere si sa mergeti mai dearte” . Au fost zilele Orsovei atunci si a dat camera la altcineva. Vrajeala pe langa asta ca a plecat receptionera si de fapt receptionera e fiica lui. Am vrut sa ii las recenzie negativa atunci cand am fost dar a trebuit sa conduc noaptea pana la Otelu Rosu ca doar acolo a mai fost ceva disponibil si ne-am cazat la 1 si ceva. Nu lucreaza cu booking ca sa poata trage tepe si sa faca oamenii de oameni. Succes spre 0!
Florin Dozescu
Florin Dozescu4 ani în urmă
Totul a fost groaznic . Au avut foarte putine de oferit iar un tichet de vacanta putea fi folosit doar la insert din prețul lui pt produsele de acolo. Piscina nu a putut fi folosita , patronul si fica lui ar trebuii să isi scoata capetele din fund . Bucătăria nu a funcționat deloc singurele lucruri care puteau fi folosite erau paturile pe timpul nopții și ele neavând lenjerie curata probabil de la ultimile rânduri de clienti . In concluzie daca nu doriti sa aveti parte de un patron nesimțit și de conditii jalnice evitați pensiunea
Mihaela Ștefania Cojocaru
Mihaela Ștefania Cojocaru4 ani în urmă
Dupa un drum lung si obositor, veneam din Bucuresti, la receptie ne-a primit fata proprietarului cu un tupeu greu intalnit!
Nu ne- intrebat daca avem nevoie la toaleta sau daca vrem sa vedem camera intai ci mi-a spus a doua oara, ca pretul oferit de tatal sau este prea mic pentru perioada in care ne aflam( 27 decembrie-30.12.2019) asa ca ne-a intocmit repede factura si chitanta ca sa ne incaseze banii. Am inteles in urmatoarele ore de ce a facut asta, camera era numita apartament, era neizolata, iar noaptea se auzeau soarecii. Caldura a fost, spre deosebire de cumnatii mei care au avut o camera neincalzita, noroc ca am stat mai multe zile si a avut timp sa se incalzeasca.
Corda Roxana Andreea
Corda Roxana Andreea4 ani în urmă
Dezamăgitor! Am fost cazați intr-o camera prezentată de băiatul de la receptie ca fiind panorama room, cea mai bună cameră. În realitate, aveam un balcon cu deschidere la răul Cerna, plin de mizerii care mirosea îngrozitor.
Trecând peste acest detaliu, camera si baia nu erau dotate corespunzător unei pensiuni care se lauda cu 4 margarete. Culmea, in timpul noptii am auzit zgomot de șoareci, care de fapt defilau prin peretele de rigips . Am sunat noaptea la receptie însă fără niciun rezultat. Nu am dormit toata noaptea, a fost oribil. Nici macar nu si-au cerut scuze pentru inconvenient.
Elena stache
Elena stache2 ani în urmă
Nu merita nici o stea! Conditii jalnice si preturi foarte mari!
Cu cateva zile in urma, pt o camera de 2 persoane ne-a cerut 300 de lei pe noapte. Ne-a cerut banii inainte sa vedem camera si am platit(pe factura doar!!!) camera cu jacuzzi... in realitate era o camera jalnica, baia proprie pe un hol comun(nu in camera!) si nici urma de jacuzzi. Mizerie si mobila pe care te temi sa o atingi ca nu cumva sa cada! Pt doritori am poze doveditoare! Jalnic!!!
Deiutz
Deiutz2 ani în urmă
Cea mai nasoala pensiune vazuta de mine in viata mea! Sunt super dezamagita! In poza parea superba dar in realitate zici ca au mancat o sobolanii, is toate insectele prin camera si prin holuri,astazi este prima zi cand am ajuns aici si decand am vazut pensiunea nu mi a placut deloc. Trebuie renovata urgent,am asteptat peste 3 ore dupa o femeie care facea curat și ce sa vezi, era mizerie sub cearceaf... Locul de afara este ingrozitor!!! Miroase super urat, si este multa mizerie. O sa atasez aici niste imagini sa vedeti:
(sunt numai păianjeni 🤢)
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin2 ani în urmă
Merita zero stele. Dl- Ciobanu isi merita numele de cioban. Cu cativa ani in urma am facut o rezervare pentru 5 zile, impreuna cu niste prieteni, la aceasta pensiune. Pe vremea aia functiona si site-ul lor. Check-in-ul se facea la ora 18:00. Am vb la receptie si le-am explicat ca avem copii mici si ca ajungem la Herculane in jurul pranzului, am fost asigurati de catre cei de la receptie ca e ok si ca ne putem caza la pranz fara nici o problema. Cand am ajuns acolo, patronul nu ne-a lasat sa ne cazam decat dupa ora 18:00, ne-a explicat ca il doare in c*r de ceea ce am discutat noi la receptie, la el asta e regula si sa ne intoarcem peste 6 ore. Nu ne-am mai intors, am gasit cazare in alta parte!
Marius Iulian
Marius Iulian2 ani în urmă
Pe Booking spun ca acceptă animale de companie, insa eu si sotia, rezervand o camera dubla simpla, am fost invitati cu japca sa ne luam camera cu balcon... ca de :) animalele de companie tre’ sa doarma in balcon, in conceptia celor de la aceasta pensiune. Mare atentie, daca aveti animale de companie, cu rezervarile pe Booking. Anularea rezervarii (cu plata integrala ceruta in avans) atrage dupa sine nerecuperarea banilor. In cazul nostru, banii au fost recuperati ulterior, fara probleme, civilizat. Recomand proprietarilor, insa, actualizarea descrierii pensiunii. Eventual sa specifice ca animalele de companie nu au acces in camere. Not so pet friendly.
Locații recomandate