/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Bliss

Dubova 227170, România

Pensiunea Bliss
Hotel
4.5
98 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
J7H6+GC Dubova, România
+40 754 879 834
cazare-bliss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolaescu Cristian277 zile în urmă
Maine ne vom prezenta la pensiune.Sper ca vom avea o cameră cu vedere spre Dunăre și serviciile vor fi ireproșabile.
Madalina Dumbrava
Madalina Dumbrava2 ani în urmă
A fost minunat! Servirea ,curățenia și personalul sunt niște lucruri foarte bine punctate !1000 de stele
Piratesz13
Piratesz132 ani în urmă
Locatie excelenta, in mijlocul golfului Dubova, Clisura Dunarii.
Camera era curata, spatioasa, cu vedere spre Dunare.

Bucataria excelenta, tot respectul penrtu bucatari, preparate din peste a la carte. Micul dejun ca si la un hotel de 5*, plus cafea Julius Meinl, limonada cu menta.
Personal amabil, la receptie am fost ajutati cu sfaturi utile si practice, ospatarii au fost si ei profesionisti: i-am cerut recomandarea bucatariei privind mancarea de ales, si tot ce ni s-a recomandat a fost superbun. Servire rapida, amabila, ireprosabila.

Are ponton, camerele au plasa de tantari (oricum, nu erau tantari, dar totusi...)

Ne-am simtit extdaordinar de bine.
Alexandra Iancu
Alexandra Iancu2 ani în urmă
Am fost cazati 2 nopti. Este un loc linistit cu o priveliste superba. Curatenia in camera a fost de 8/10, mici detalii care pot fi trecute cu vederea de cei nu foarte pretentiosi. Gazdele sunt foarte amabile, atat la receptie cat si in restaurant. Produsele de la restaurant sunt decente. Micul dejun e foarte variat.
Per total, a fost o experienta placuta, insa micile detalii pot oarecum face diferenta.
Oana maria
Oana maria2 ani în urmă
Nu am fost cazați doar am servit masa !
Restaurantul, ospatarii..mai au putin de lucrat la atitudine, mai exact preparatele nu te dau pe spate ! In schimb peisajul, amenajarea si terasa lor este de bun gust ! Totul nou, inca se lucrează, asta e un plus.
E frumos dar se poate si mai bine !
Toate aspectele bune intra la apa in momentul in care te loveste mirosul persistent de canalizare ca si pe alte terase de pe malul Dunarii, exact dupa ce ai servit masa, probabil e in loc de desert.
Pacat. Este o zona superba, peisaje de la care nu iti mai poti lua ochii.
Lucian Lucian
Lucian Lucian2 ani în urmă
Am avut plăcerea de a ne caza pentru câteva nopți la Bliss. Masa bogata, cazare mult peste așteptările noastre, iar personalul este atent și își respecta clienții. Oameni calzi, o locație Superba și multa liniște. Doar gânduri de bine. Vom reveni cu drag.
Daniela Cucu
Daniela Cucu2 ani în urmă
Mâncarea este foarte proastă. Pestele fusese congelat, curățat la interior superficial. Mămăliga era nesarată. Somnul din saramură era foarte gras iar coctail-ul o improvizație. Nu recomand.
Adrian Szatmari
Adrian Szatmari2 ani în urmă
Cand vezi că scrie "cherhana" intri si te aștepți sa servești peste adevărat Într-adevăr am servit peste, dar prețul pe care l-am platit cam exagerat de mare pentru o asemenea portie....
Ar trebui schimbată denumirea în "un fel de cherhana"...
Amalia Palamariu
Amalia Palamariu2 ani în urmă
Noi nu am fost cazați, doar am servit masa aici. Preturi foarte mari, calitate foarte proastă. Poate ca nu am știut noi ce sa comandam, am nimerit în ziua aceea bucatarul intr-o dispoziție proastă: am luat un calcan care nu avea în niciun caz 300 gr cât zicea în meniu și arata mai mult a pangasius, decât a calcan.
Mai mult, a fost adus și rece și uscat; totuși, când dai 80 lei pentru o porție de pește, ai ceva pretenții... în fine, nu ne-a impresionat cu nimic la capitolul mâncare.

Mai Mai mult
Locații recomandate