/Mehedinti/Hotel

Hotel Flora

CAL. TIMISOAREI, 179, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, 220235, Drobeta-Turnu Severin, România

Hotel Flora
Hotel
3.9
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJFG+MR Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 333 115
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Urda (Mio)
Maria Urda (Mio)2 ani în urmă
Super, atmosferă de familie ,servicii ireproșabile. Recomand cu căldură!
Rodica Berceanu
Rodica Berceanu4 ani în urmă
As oferi maxim de puncte pentru cazare, daca în jurul hotelului ar fi fost un pic de grijă pentru amenajarea locului. As fi facut exceptie și de amplasarea nefericită langa niște utilaje ruginite. Cu toate acestea, în hotel este foarte curat și plăcut. Camerele sunt mari și dotate cu tot ce este nevoie. Asternuturile sunt curate și paturile confortabile. Televizorul și frigiderul nu lipsesc. Am vazul cum arata apartamentele și am fost impresionată de spatiul generos. Pretul mi se pare mare pentru amplasament, dar este normal pentru zona Orsova. As reveni cu plăcere pentru o noapte, daca ar trebui să rămân in zona.
Nicola Stelian Stefan
Nicola Stelian Stefan4 ani în urmă
Intrarea în parcarea hotelului este neasfaltata (vorbim de aproximativ 2 metri). Langa masutelr pentru fumat din exterior este un sant in care se aud broaște. In zona este un miros subtil de sulf. Iluminatul de pe scări este cu temporizare. Trebuie apăsat pe un buton on capul scării apoi este un interval de timp pana cand se sting. Dacă te miști mai încet si te prind pe trepte, e cam delicat (sunt foarte înguste)
Gica Mladin
Gica Mladin4 ani în urmă
Hotel bine îngrijit, cu spații generoase, curățenie, departe de larma orașului, iar oamenii...m-au uns la suflet- atenți, discreți, amabili. Patronul- un OM adevarat, pe care am avut privilegiul să-l cunosc, este o adevărată enciclopedie a zonei Severinului, de la origini si până in prezent.
Vă mulțumesc, oameni frumoși!
Virginia Ilina
Virginia Ilina5 ani în urmă
Camera foarte mare. Are un pat matrimonial și un set de canapea cu doua fotolii. Cazarea și masa se pot achita și cu vouchere de vacanță, bineînțeles exceptând băuturile alcoolice. Mancarea este bună, micul dejun este variat. Personalul este amabil, și cel de la recepție și cel de la restaurant.
Nicolae Cucă
Nicolae Cucă7 ani în urmă
Camerele sunt la standarde peste categoria afisata la receptie. Mobilierul este superior calitativ fata de alte locatii.Lenjeria curata si de o calitate superioara.La restaurant (la cerere), se pot servi meniuri sofisticate la preturi accesibile.Personalul din bucatarie este prompt si calificat. Un hotel in care revii cu multa placere. Departe de zgomotul orasului , o oaza de liniste si binefacere. La cerere se poate pescuii in iazul amenajat in curtea acestuia. Exista si un teren de tenis de camp ce poate fi inchiriat la cerere.
Andreea Vlad
Andreea Vlad2 ani în urmă
Am dat 2 stele cu indulgență
Am fost la alte pensiuni mult mai curate și mai bine dotate și la prețuri mai mici cu mult față de aici
La ce prețuri sunt ar trebui și așteptările să fie pe măsură
Curățenia lasă de dorit
Am cerut cameră pt cuplu asta presupune că e cu pat matrimonial și am primit o camera cu 2 paturi de 1 persoana ( asta ca să se păstreze distanțarea socială presupun :)))
La baie dacă faci duș umpli baia cu apă ca nu ai draperie la cadă și nici mop sa ștergi după
Capacul de la toaleta e pus de formă
Nu recomand
Floryn cipica
Floryn cipica2 ani în urmă
Camere mari,curatenie, personal, amabil, mancarea putin diversificata dar buna
- Aprecieri NEGATIVE:
-DEZINFECTIA meselor de la terasa care sunt folosite de tot hotelul in plina pandemie este ZERO
- micul dejun sarac si acelasi daca mai mai multe zile te saturi de oua ouchiuri/omleta
- CINA SE SERVESTE DOAR PANA IN ORA 19 ca opatarii termina prog la 19
Locații recomandate