/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Mon Cheri

Bulevardul Tudor Vladimirescu 46, Drobeta-Turnu Severin 220116, România

Pensiunea Mon Cheri
Hotel
4.2
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJW+CJ Drobeta-Turnu Severin, România
+40 749 256 025
cazarelapensiune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Marinel Bobariu
Mihai Marinel Bobariu2 ani în urmă
Loc plăcut și relaxant.
Nicusor Antonache
Nicusor Antonache2 ani în urmă
Curățenie, liniște, personal foarte ok.
Isfandaniel197406 Dan
Isfandaniel197406 Dan2 ani în urmă
Servire ireprosabila ,preturile bune.
Paul262674
Paul2626744 ani în urmă
Am făcut rezervare pentru 6 zile în interes de serviciu și am pornit spre cazare, însă nu reușeam sa ajungem doar după ora 23. După o discuție la telefon ni s-a spus ca după ora 23 nu se mai fac cazări, noi nu știam. Răspunsul a fost ca nu ne pot ajuta. Noi aveam rezervata camera pentru 6 zile și din cauza ca ajungem după ora 23 nu ne mai primesc. Și acum noaptea trebuie sa umblam sa ne cautam cazare în alta parte în plin sezon. Se pare ca nu au nevoie de clienți.
Grosu Alina
Grosu Alina4 ani în urmă
Groaznic de gălăgios,am stat la etajul 2,din camera cu geamurile inchise se auzea sunetul de la semafor cand trebuia sa treaca pietonii,foarte cald,noroc cu aerul condiționat ,dar si acesta scotea niste bazaituri infernale.La capitolul curățenie la fel nici un deranj din partea doamnelor de la pensiune .In rest personalul amabil!
Georgiana
Georgiana4 ani în urmă
Curatenie, camera suficient de mare, frigider. Personalul de la pensiune(posibil proprietarii), foarte de treaba, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand aceasta pensiune!
Hurubas Cristina
Hurubas Cristina2 ani în urmă
Condiții foarte bune, oameni amabili. Am dorit o alta camera care avea și aer condiționat și ne-au schimbat-o fără probleme. Recomand cu placere.
Monica Anton
Monica Anton2 ani în urmă
Locatie ok,daca nu esti pretentios.Oameni primitori si cumsecade.Camerele erau ok.dar presiunea la apa era slaba iar mirosul de canalizare era persistent.
Locații recomandate