/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Casa Gradinarilor

Comăneşti 227027

Pensiunea Casa Gradinarilor
Hotel
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVP8+8V Comăneşti, România
+40 745 381 425
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona Mustata
Ramona Mustata2 ani în urmă
Un loc linistit unde poti petrece o vacanta de vis. Gazdele calde, primitoare, oameni cu suflet bun si dornici sa-ti faca sederea frumoasa, ne-au adus oua de tara proaspete pentru mic dejun, miere si dulceata. Pensiunea are o curte mare, frumos amenjata, cu loc de joaca pentru copii, gratar, masa de ping pong, o livada tanara si mult spatiu verde. Camere curate cu mobilier bine intretinut, bucataria mobilata si echipata complet cu orice ai nevoie. Va multumim pentru caldura si grija cu care ne-ati primit, revenim cu mare drag si va recomandam tuturor!
Darius gamerul HD
Darius gamerul HD4 ani în urmă
Indiferent ca vrei liniște sau sa petreci cu prietenii recomand pensiunea din suflet.Gazda primitoare si foarte amabilă, camerele spatioase si curate,bucătărie complet utilata,tot ce ai nevoie ca sa te simti minunat.
Gabriela Hanu
Gabriela Hanu2 ani în urmă
Un loc fericit ales si aranjat, inconjurat de livada si paduri, perfect pentru deconectare. Gazdele sunt extraordinare: ne-au facut foc de tabara, prajit porumb, imbiat cu vin, s-au retras la casa lor. Am stat cu placere sa discutam la un pahar si o slaninuta prajita, ne-au dat chiar pachetel la plecare. Cu greu am plecat. Le multumim foarte mult pentru timpul petrecut intr-un loc de vacanta asa cum ne-am dorit. Speram sa revenim cat mai curand.
Ana Maria Melencovici
Ana Maria Melencovici2 ani în urmă
O locație superbă, m am simțit ca atunci când ma ducem la bunici, pensiuni nu ii lipsește nimic. Cu siguranță ma voi întoarce.
Cristian Nemet
Cristian Nemet2 ani în urmă
O locație superba. Curat și foarte bine utilată pensiunea. Gazdele foarte primitoare și atente să nu ne lipsească nimic.
Oniga Mircea
Oniga Mircea2 ani în urmă
Oameni foarte primitori, zona liniștită, condiții foarte bune, casa este aproape noua, bucătărie utilata complet !
Alexandru Patrascu
Alexandru Patrascu2 ani în urmă
A fost foarte frumos
Catalin Nichitoae
Catalin Nichitoae2 ani în urmă
O locatie minunata. Recomand.
Locații recomandate