/Mehedinti/Hotel

Casa Mircea

Strada Dunării Nr 899c Eselnita Mehedinti, Eșelnița, România

Casa Mircea
Hotel
4.7
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M9J2+V6 Eșelnița, România
+40 769 840 661
casamircea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolaie Blanariu
Nicolaie Blanariu2 ani în urmă
Locatie superba, angajati amabili
Conducerea pensiunii lasa de dorit precum si apa cea clocita de la robinet care mirosea groaznic.
Gazda,:doamna Oana are o atitudine superioara fata de client, ceea ce este un mare disconfort pt multi ce vor relaxare si buna dispoziție, mai ales cand vii de la 650km.
Precizez ca nu discuti legata de bauturi alcoolice a fost un motiv.
Alina tighel
Alina tighel2 ani în urmă
Am fost cazati aici si am si servit masa la restaurantul propriu. Curatenia este exemplara, bomboane de primire in camera, patul confortabil. Balconul si terasa superbe, la fel si pontonul propriu situat peste drum. Mic dejun indestulator, cafea Julius Meinl buna de tot, meniul “a la carte” accesibil ca si pret si gustos. Personalul de acolo este foarte placut si prompt.
Anamaria balint
Anamaria balint2 ani în urmă
Cea mai frumoasa experienta de la Dunare.Am mai fost de 3 ori insa la aceasta pensiune ne-am simtit cel mai bine.
Gazda foarte amabila,personal amabil,mancarea gustoasa(5*),curatenie impecabila iar peisajul din curtea pensiunii de vis.
Recomand cu tot dragul!
Liliana vasilescu
Liliana vasilescu2 ani în urmă
TOTUL ESTE LA SUOERLATIV !
Felicitări proprietarilor , niște oameni deosebiți.
Noi am ales acest loc pur și simplu întâmplător pt un sejur în familie și pot spune ca am avut noroc , a meritat fiecare bănuț. Este foarte cochet, f curat , mâncarea excelenta, personalul discret și atent.
Recomand Casa Mircea cu toată încrederea !
Daniel C Seceanu
Daniel C Seceanu2 ani în urmă
O experiență minunata, de când am ajuns pana am plecat după 7 zile, gazde de nota 10+, mâncarea extrem de bună și proaspătă, camere curate, cochete si pline de bun gust, vedere direct la Dunare din balcon. Vom reveni cu drag aici!
Alex Paiu
Alex Paiu2 ani în urmă
Totul la superlativ. Gazda si personalul foarte profesionisti, axati pe customer service. Locatia - geniala (gazda ne-a ajutat cu un tur de 2 ore cu barca pe Cazanele Dunarii unde ni s-au prezentat principalele atractii turistice si multe alte recomandari de trasee). Mancarea - exceptionala. Cazarea - de asemenea. Curtea pensiunii - o oaza de liniste (piscina, leagane, biciclete de luat pentru traseu). Nu in ultimul rand, un ponton cu un view superb si hamac.
Mi St
Mi St2 ani în urmă
Locatie curata, foarte spatioasa, amplasata foarte bine. Mancarea este buna, desi m-am asteptat la mai multe sortimente dinpeste, mic dejun foarte bogat.
Intr-adevar ar trebui specificat, pentru o informare corecta, ca pontonul este vis-a vis, adica trebuie traversata soseaua (nu ca ar fi greu, dar din poze reiese altceva).
Gazdele sunt amabile si ne-au ajutat cu ce am avut nevoie.
Noi am simtit lipsa frigiderului in camera, avand in vedere perioada calduroasa si faptul ca am facut un circuit pe distante lungi si nu am stat mai multe zile intr-un singur loc.
In rest.. sanatate multa si spor la treaba! Si salutari motanului! ))
Gheorghe Neumann
Gheorghe Neumann2 ani în urmă
După întrarea de laOrșova ne primește Casa Mircea cu mâncare bună camere curate,piscină și ponton.După cazanele mci si mari,chipul lui Decebal ne încânta.Complexul Egreta ne cheama in drumul spre Casa Alexandra următorul popas.La Baziaș unde se termină Clisura Dunarii mai faem o baie și plecăm acasă .faceți și voi și nu veți regreta
Locații recomandate