/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Wanted

Strada Graţca 98, Orșova 225200, România

Pensiunea Wanted
Hotel
3.8
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC35+W2 Orșova, România
+40 743 106 602
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Pensiunea Wanted
Scrie o recenzie
Paula Irimia
Paula Irimia1 an în urmă
La mansardă:scară fără balustrade, miros neplăcut, în baie nu este nici măcar un cui de agățat prosopul,la bucătărie prize scoase din perete și aș putea continua. Ok doar priveliștea.
Alexandra Vatafu
Alexandra Vatafu1 an în urmă
NU RECOMAND! Miros urat, mizerie, scaune rupte puse la folosit, prea scumpa cazarea pentru ceea ce ofera!
Ruben Ruben_Ruben21 Dragan
Ruben Ruben_Ruben21 Dragan1 an în urmă
Croaziera cu barca de 15 persoane a fost foarte faină.Ne-a facut si reducere.
Cristina Marcu
Cristina Marcu1 an în urmă
Piscina ok, priveliste minuntata, plimbari cu barca. Un mare minus pe care aceasta cazare il are este lipsa aerului conditionat. Am fost cazati in plin cod rosu de canicula si efectiv nu se putea sta in camera. Curatenia in camere iar este un minus, baia foarte mica si nu foarte curata.
Carmen Anamaria
Carmen Anamaria2 ani în urmă
Nu recomand! Vila nu corespunde deloc cu descrierea oferită de proprietar. Piscina era pentru toate cele 20 de camere din curte, asta in cazul in care nu veneau si altii de la alte vile. Mizeria era de nedescris. Băile erau facute din improvizații si mizerabile, covoarele din camera jegoase, totul era facut din improvizații, nimic pus bine la punct.
Gratarul il împărțeam cu cele 20 de camere...iar terasa grătarului era dezastruasa, plina de paienjeni, muste, bănci legate, banci murdare si nesigure.
Ca sa nu mai zic ca in fiecare zi intrau femeile de serviciu pe langa noi intr-o camera fara sa salute , fara sa ne ia gunoiul. Check-out-ul era la ora 11:00 in schimb la ora 10:00 au venit peste noi sa faca curat. Modul cum se face curat descrie tot dezastru din casa... covoare doar scuturat peste balustrada.
Alexandra aurelia
Alexandra aurelia2 ani în urmă
Ingrozitor! Am fost cazati în casa de peste drum de pensiune, unde camerele sunt fffffff murdare, vechi și nu exista plase la geamuri. Din baie ieșea un miros horror, plus cel care venea de la dulap. Nu puteam lasa geamul deschis din cauza țânțarilor si a altor insecte, astfel ca a fost horror. Ne-am petrecut seara în curtea pensiunii, lângă piscina (micuta de altfel), intr-un foișor unde lumina se aprinde doar dacă ai nevoie de ea, altfel e bezna totala în curte. Chiar la ieșire din curte sunt tomberoanele, deci e plin de câini acolo. Exista grătare f frumos amenajate, dar le-am descoperit abia a doua zi, la lumina zilei.
Am ales sa achiziționam o excursie cu barca de la aceasta pensiune, cu plecare de la pontonul din curte. Conducătorul ambarcațiunii ne-a fost si ghid si cu o barcuta draguta ne-a oferit o experienta f frumoasa. Am fost f mulțumiți de excursie.
Oana Gheorghe
Oana Gheorghe2 ani în urmă
Piscina este jegoasa, are matasea broastei pe fundul piscinei. Curtea este neingrijita,mesele si bancutele din foisoare se scorojesc si
esre totul prafuit pe acolo . Camerele sunt o surpiza totala. Noi am fost un grup, unii au vut parte de prosoape si asternuturi nepatate, altii nu...au existat camere in care gandacii colcaiau efectiv in baie ( cei cazati acolo au fost nevoiti sa caute cazare in alta aprte a doau zi la prima ora) panze de paienjen prin colturile camerelor, urme pe podea, par infasurat pe furtunul de la dus, dulapul din camera nu are manere, umerasele indoite vai de capul lor ( asa saracie sa nu ai 2 umerase?!), suportul pt dus rupt din 1900 toamna. Mai pe scurt, este cumplit si nu recomamd nimanui, decat daca iubiti jegul si gandacii.
Ela georgiana
Ela georgiana2 ani în urmă
Pensiunea Wanted a fost pentru noi o mare dezamagire.
Am rezervat telefonic o camera pentru o noapte si pentru ca plecarea urma sa fie a doua zi am convenit cu cei de la pensiune sa platim direct la cazare. Am lasat numele si numarul de telefon. Urma sa ajungem in jur de ora 12:00 si pentru ca stiam ca ofera si excursii cu salupa am sunat de pe drum la ora 9:00 sa ne interesam la cat au excursia programata. Toate bune si frumoase, am confirmat inca o data camera.
Cand am ajuns la pensiune ne-a intampinat un domn care habar nu avea de rezervarea noastra. Tocmai se schimba acoperisul si nu va dati seama ce zgomot putea sa fie de la tabla care tocmai se taia. Era ora 12:00-12:30, ora de odihna si o gramada de lume la piscina. Teoretic oamenii se relaxau.
Domnul a dat repede un telefon sa se intereseze de camera noastra si din mimica fetei mi-am dat seama ca aceasta camera nu mai exista.
A inchis telefonul si ne-a invitat sa il urmam undeva peste strada la o mansarda. I-am spus ca noi nu am rezervat nimic acolo. A insistat ca si acolo e tot "casa wanted".
Deja fierbeam de nervi insa dupa un drum de 6 ore din Bucuresti voiam doar sa imi pun bagajul si sa imi vad mai departe de ziua noastra.
Camera era foarte mare, avea chicineta insa groaznic de murdara, cu o canapea intinsa pe post de pat si cu asternut deranjat, fara lenjerie. Era ca si cum cineva tocmai a eliberat camera ...probabil acolo stateau muncitorii care lucrau la acoperis.
Domnul mi-a spus ca daca nu ne convine sa incercam si la vecini ca si ei au piscina. I-am spus sa tina 5 minute camera pentru ca nu suntem foarte incantati si vom intreba si la pensiunea de langa ei.
Cum la vecini era ocupat ne-am intors la Wanted si am zis ca vom ramane acolo peste noapte si domnul foarte nepasator ne spune "dar tocmai s-a dat camera pe booking".
O nesimtire incredibila, un dispret fara margini pentru clienti, pacat de locatie. NU RECOMAND SUB NICI O FORMA!!!
Locații recomandate