/Mehedinti/Hotel

Casa Raul

Strada Coramnic 61, Orșova 225200, România

Casa Raul
Hotel
4.1
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P9VX+72 Orșova, România
+40 724 875 918
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lajtar Zoltan-Gheorghe
Lajtar Zoltan-Gheorghe2 ani în urmă
Am stat 3 zile la casa Raul unde am avut o experienta de neuitat cu niște gazde primitoare,curățenie cu un peisaj de vis și camerele mari curate și dotate cu tot ce ai nevoie.Plimbarile de agrement pe Dunăre au fost de vis.Noi inițial am făcut rezervare pe doua zile însă amabilitatea gazdelor,locația și peisajul neau făcut sa ne mai prelungim cu încă o zi șederea.In concluzie totul a fost la superlativ și recomandam cu încredere această locație.
BARNI A.N
BARNI A.N2 ani în urmă
Un loc superb, foarte curat, cu o priveliște superba și gazdele foarte amabile și primitoare!! Recomand cu drag!!
Alex Curtean
Alex Curtean2 ani în urmă
O locatie superba, curatenie, o priveliște minunată, gazda foarte de treabă si atentă. Am fost 11 membri, ne-am simtit ca si acasa, recomand!
Georgiana Bianca
Georgiana Bianca2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! ❤️ Curățenie, gazda de omenie și o priveliște superbă.
Oana Dobre
Oana Dobre2 ani în urmă
RECOMAND CU INCREDERE !Gazda primitoare, camere curate , lininiste deplina, iar priveliștea este de vis! 😍Totul la superlativ ! O sa revin cu tot dragul!!😊👏
Clau Dya
Clau Dya2 ani în urmă
Gazda foarte primitoare și ,atenta la nevoile noastre. Camerele confortabile, o curte cu flori și multă verdeața cât și o terasa cu priveliște minunata. Recomand cu drag!
Byby Bybyshor
Byby Bybyshor2 ani în urmă
Doar ce am foat cazati aici, grup de 6 persoane. Noi am fost multumiti. Gazda a fost foarte draguta si primitoare, mereu s-a asigurat ca suntem ok si la plecare chiar ne-a intrebat daca ne-am simtit bine si a spus ca ne mai asteapta. Am folosit gratarul. In camere a fost ok. Noi am avut camerele la parter (3 camere) si nu am avut mucegai, cum vad scris in recenzii. Vederea a fost super ok. Fiind tineri, am fost probabil mai galagiosi, insa nu ne-a zis nimeni nimic. Si pentru ca eu, sincer dupa ce am citit celelalte recenzii cred ca e o confuzie la mijloc vis-a-vis de locatie, tin sa mentionez ca este vorba de Casa Raul, Coramnic, Orsova.
Florin constantin
Florin constantin3 ani în urmă
O cazare excelenta . Ospitalitate nota 1000. Curatenie, loc de joaca pentru copii iar proprietarii jos palaria , foarte ospitalieri. Un peisaj si o vedere de vis. Revenim cu drag oricand.
Locații recomandate