/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Alegria

str. Dunarii nr 964, comuna Eselnita jud. Mehedinti 227195, România

Pensiunea Alegria
Hotel
4.4
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M8MV+4H Eșelnița, România
+40 744 589 816
alegria-clisura-dunarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Msklu
Cristian Msklu2 ani în urmă
O imputiciune de nedescris, praf, panza de paianjen, noaptea ceva rontaia din cabana. La 320 ron pe noapte am fost cazat la o casuta ca in tabara. Nesimtire dusa la extrema. Cine nu ma crede ii pot oferii filmulet din momentul in care am pornit asa zisul aer conditionat. Cand i-am zis de schimbarea “camerei” a stat s-a gandit si dupa cateva momente a realizat ca totul era ocupat. JEG
Dupa prima noapte acolo am plecat acasa ca sa ma pot odihni. Ca si idee, daca vecinul de cabana se intorcea noaptea in pat se simteau trepidatii chiar si in patul meu. A mai si avut tupeu sa ne salute la plecare chiar zambind. HORROR, eu am crezut ca poate am un cosmar dar din pacate asta-i trista realitate. Multumim administratorului pentru cafeaua gratuita ca vad prin comentarii ca se lauda cu asa ceva... apropo, am baut 2 cafele, sa-mi lasi contul sa-ti vars cateva sute de lei pentru a doua cafea.
Referitor la parerile pozitive asupra acestei locatii am impresia ca nu au cum sa fie decat false ca probabil nimanui nu-i place sa stea in imputiciune, sa-i auda pe cei din camera vecina chiar si cand vorbesc aproape in soapta.

Din partea mea, meritati nota cu minus.

Pe scurt: am platit pentru 3 nopti suma de 960 de lei si am dormit efectiv 2-3 ore pe timpul primei nopti si apoi am parasit grajdul
Holtea Silviu
Holtea Silviu2 ani în urmă
Am petrecut 5 zile relaxante
Plusuri :
priveliștea minunata , amenajarea zonei de ponton,
Bucătăria complet utilata , posibilitatea de a face un grătar, acces la un aparat de cafea la discreție, copaci , umbra , frigider personal la noi in cameră ,patul mare și comod.
Minusuri:
Datorita faptului că am fost cazați în camera de la malul apei langa ponton , mai apărea cate o insecta prin camera, și zgomotul pe care îl fac valurile care se sparg langa fereastră .Dar asta nu este din vina gazdelor
Ana Pacuraru
Ana Pacuraru2 ani în urmă
O locație liniștită, foarte curată, proprietarul foarte amabil. Excursie cu salupa foarte frumoasă
Viorica Drogotel
Viorica Drogotel2 ani în urmă
Domnule administrator al pensiunii Alegria, cu sinceritate vă spun că, după plecare, ne-am resemnat și mai că înclinam să nu scriem nimic referitor la ceea ce ne-a deranjat ca și oaspeți în pensiunea dumneavoastră. Numai că, dintr-un răspuns adresat de dumneavoastră unui alt oaspete, vecin al nostru nemulțumit și el pe bună dreptate, am citit și tocmai am aflat că am fost foarte mulțumiți. Acest lucru ne-a intrigat. Faptul că nu ne-am fi exprimat nemulțumirea în niciun fel, cum poate li s-a mai întâmplat și altora, nu înseamna că, neapărat, serviciile oferite de dumneavoastră sunt pe masura așteptărilor noastre. Nimic de zis referitor la parcare, spațiul de gătit, locul de servit masa, spațiul verde din fața căsuței, pontonul, plimbarea pe Dunăre (contra cost, bineînțeles), care au fost așa cum au fost prezentate în descrierea pensiunii. Mulțumim și pentru cafeaua de dimineață. Dar, ... pentru că există și un dar, cum putem fi mulțumiți când, pentru o căsuță din lemn, gen camping, de 3×3 m, am plătit 270 lei? Cum putem fi mulțumiți când am primit un tip de cameră pe care nici măcar nu îl aveți promovat pe site? Nici nu ne trecea prin minte, privind fotografiile de promovare, că în aripa dreaptă a construcției dumneavoastră ar putea fi de fapt două camere. Adevărul este că nu poți posta și cere 250 lei pe noapte (de fapt, 270, din cauza plății cu voucere de vacanță) pentru o cămăruță din lemn, în vreme ce hoteluri cu piscină oferă camere cu 300 de lei și cu mic-dejun inclus. Cum să fim mulțumiți de curățenia din cameră? Urmăriți puțin colțurile, robinetele, ... Cum ne-ar fi putut mulțumi faptul că tomberoanele din spațiul de gătit nu au fost ridicate cât timp am stat la dumneavoastră și, din cauza căldurii, aveau un miros foarte deranjant?
Așa că, domnule patron, iată că nu sunt nemulțumiți doar 1 din 10, așa cum spui dumneata.
Avem o vârstă, am colindat multe locuri, dar nu am găsit o așa mare discrepanță între calitate și preț.
Știm că partea aceasta de țară este un loc minunat, dar totuși, noi am plătit, fiind la pensiunea Alegria, serviciile oferite de dumneavoastră, nu am plătit nici priveliștea și nici croazieră pe Dunăre.
Paun Claudiu
Paun Claudiu2 ani în urmă
Pozele nu au legătură cu realitatea. Avansul mare m-a făcut să nu renunț. Am avut o cameră cât de cât ok față de vecini dar baia cu miros de hazna. Pentru 280 lei nu merita. Și dacă lăsați ceva afară aveți mare grijă că dispare. Și vă treziți că că pe urmă apare fără nicio legătură cu ce ați lăsat acolo. Ptr 250 lei vecinii au avut un gen duplex cu paturi separate și cameră gen căsuța tabăra de pe vremuri....super mici.
Nitu Liviu
Nitu Liviu2 ani în urmă
Buna ziua. Referitor la Alegria, totul lasa de dorit. Cabanutele foarte mici, si pline de praf si paienjeni, baia din camera plina de "mizerie" pe capac, aerul conditionat plin de mucegai, mirosea foarte urat incat nu puteai sa ii dai drumul, si toate aceste facilitati la numai mdestul pret de 320 de lei pe noapte, asa ca dupa prima noapte am fost nevoiti sa plecam si nu una ci 2 familii iar la o zi dupa noi inca o alta familie. Pozele pe care le gasiti pe net chiar nu au nici o treaba cu realitatea, nu recoamd chiar deloc.
Marian Zaharia
Marian Zaharia2 ani în urmă
Se pare ca administratorul acestei pensiuni își exprima părerea în numele meu. Calitate preț nu se merita.
Petrut Paul
Petrut Paul2 ani în urmă
Este o pensiune cu mai multe cabane.
Prima cabana este mai mare are 5 camere cu pat mare, baie, incalzire in pardosea clima, etc. De asemenea mai are si bucatarie la parter (atat inchisa cat si deschisa.)
Apoi mai sunt inca doua cabanute mai mici dupa o mica livada. Acestea au o bucatarie comuna. Bineinteles fiecare camera are baie proprie.
Apoi dupa o alta livada se coboara la ponton. Acolo mai este o camera la dunare. Camera este mare cu doua paturi, minibucatarie in interior baie, etc
La ponton sunt salupele de croaziera. Mini complexul sa spun asa, mai are inca doua camere la dunare echipate lux. Aici nu am apucat sa stau inca.
Locații recomandate