/Mehedinti/Hotel

Pensiunea Damiro

Bulevardul 1 Decembrie 1918 13, Orșova 225200, România

Pensiunea Damiro
Hotel
3.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P9GX+MX Orșova, România
+40 722 207 930
pensiuneadamiro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Ilie Ilie
Ilie Ilie2 ani în urmă
Pensiune ok, corectă din punct de vedere preț raport calitate, toate cele necesare, iar priveliștea de vis. Tot aici e și restaurant. E în top alături de ,,la tina,,.
Andrei Georgiana
Andrei Georgiana2 ani în urmă
O capcană pentru turiști!
Mâncarea a fost bună iar terasa oferă o priveliște minunată asupra Dunării, dar din păcate, serviciile lasă de dorit și se încasează bani pentru orice. Ospătarii par să nu dețină niciun fel de pregătire pentru meseria pe care o practică și sunt complet lipsiți de chef. Având în vedere că am așteptat circa 20 min să vină cineva să îmi ia farfuria după ce am terminat de mâncat, am fost nevoită să rog chelnerul să îmi pună desertul (deja comandat de la început) la pachet astfel încât să nu îi fac pe ceilalți să aștepte și mai mult după desertul meu. După ce că nu și-a cerut scuze pentru timpul îndelungat de așteptare, nemotivat având în vedere că mai erau mese ocupate în restaurant iar el dispăruse fără a fi înlocuit de cineva, la final am avut surpriza să văd că mi s-a taxat până și ambalajul pentru desertul luat la pachet, iar asta fără a fi avertizată de acest lucru.
Iacobescu Paul
Iacobescu Paul2 ani în urmă
Mâncarea bună, preturile exagerat de mari iar servirea lasă de dorit..... Doi ospătari la peste 20 de mese, se așteaptă mai mult de 40 de minute până să îți ia comanda, apoi trebuie răbdare și tutun....până vine mâncarea îți trece parul prin căciulă. Că sa achit nota de plata, m-am dus la bar să o achit acolo după ce am așteptat mai mult de o oră să mi se aducă la masă!! Sincer eu nu voi mai reveni
Oanic M
Oanic M2 ani în urmă
Îmi pare rău că nu se poate adăuga - 1 steluță.
Dacă doriți sa consumați aici preparate din pește să știți că prețul nu este cel de pe meniu,acestea se cântăresc și se adaugă pe notă. Acest detaliu nu este spus de nimeni, ospătarul nici nu a menționat, doar la final când a venit nota. Cartofi prăjiți nu sunt cartofi prăjiți nu sunt cartofi prăjiți, sunt cartofi wedges.
Nota de plata a venit fără toate produsele comandate, a trebuit sa calculam finalul notei
Mâncarea este necondimentata, mujdeiul nu este mujdei, este smântână cu ceva, numai usturoi nu. Cartofi sunt ca și luați din pungă și încălziți.
Plus mesele sunt foarte lipicioase.
Ospătarul s-a lăsat așteptat.
Maria Boda
Maria Boda2 ani în urmă
Servire deplorabilă, personal plictisit, deloc amabil, mâncare foarte puțin diversificată, fără un gust deosebit. Un singur chelner, cel mai tânăr dintre ei, care probabil că e începător, a fost singurul amabil. Nu recomand și nu revin în acest loc!
Diduta Miron
Diduta Miron2 ani în urmă
La restaurant am fost serviți rapid, personal amabil, mâncarea excepțională, gustoasa și prețuri decente. Plimbarea pe Dunăre e o plăcere cu așa ghid. Recomand cu drag.
Andrei Ionut
Andrei Ionut2 ani în urmă
Stau foarte prost la capitolul restaurant. Servire foarte slaba, timp de așteptare foarte mare, curățenie zero! Mulți chelneri care se calcă pe picioare și se învârtesc de pomana în terasa fără vreun scop foarte clar. Nu își notează comanda, astfel ca era inevitabil sa nu greșească atat comanda cat și nota. Când ne-a adus mâncarea a trebuit sa fie ajutata sa pună farfuriile pe masa pentru ca avea ambele brate pline de farfurii fără posibilitatea de a-și folosi macar una din ele pentru servire. Pentru oamenii care țin cont de "customer care".. Recomandat ar fi sa nu se așeze la ei la masa. Cat despre preturi... Foarte mari pentru ce oferă. Am avut un Cotlet de porc la grătar care a fost ornat cu coaja de la un castravete și o felie mare de ceapa... Oliviera era uleioasa și murdara. De asemenea, ice coffee-ul comandat a fost o spălătura de ibric cu topping de ciocolata și un gust îngrozitor.
LIDIA OLTEANU
LIDIA OLTEANU2 ani în urmă
Foarte nașa, de la 21.15 nu sa mai servit mâncare, iar pt comandă la și 45 min nu mă întrebase nimeni de comandă, dacă doresc ceva? sau am venit doar să vad cum stau la masa lor sau cu clienți prin sală chiar fumând și consumand bautură. Baftă celor curajoși care mai merg acolo.
Locații recomandate