/Mehedinti/Hotel

Casa Celestin

nr 1062 A, Strada Dunării, România

Casa Celestin
Hotel
4.5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M8C7+Q6 Eșelnița, România
+40 727 620 350
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona c
Ramona c2 ani în urmă
Locația superbă, toate camerele au o priveliște de vis,dimineața este o adevărată plăcere să privești răsăritul de la balconul camerei sau de pe malul Dunării!Curățenie nota 10 ,din partea mea pensiunea are un plus datorită faptului că are o piscină curată și încăpătoare.Doamna (cred că patroana)foarte amabilă și săritoare!Bucătărie dotată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de vis!
Larisa Grama
Larisa Grama2 ani în urmă
O locație pentru toată familia, soțul la pescuit, copiii în piscină și eu la plajă 😁!Seara ne putem destinde cu un grătar sau o mâncare gătită la ceaun!Bucătăria dotată !Recomand cu încredere!
Alex Bali
Alex Bali2 ani în urmă
Super.. locatie piscină terasa exterioară grătar interior spațios și bine aranjat
Nadia Dascalu
Nadia Dascalu2 ani în urmă
Casa Celestin este o locație de vis ,pe malul Dunării , cu condiții de nota 10 , cu piscină curată , camere curate și frumoase , terasă unde putem lua masa , bucătărie cu multe frigidere ,utilată cu tot ce e nevoie ! Felicitări doamnei Mirela pentru tot ! Vom reveni cu mare drag !
Irina Baltag
Irina Baltag2 ani în urmă
Locatia este superba,iar vila merita 5stele!Camerele sunt spatioase si toate au vedere catre Dunare!Bucataria este slab dotata(pahare,tacamuri,farfurii insuficiente)!Un alt lucru care pe noi ne-a deranjat,a fost faptul,ca desi am inchiriat vila integral si am specificat faptul ca dorim sa fim singuri pe perioada sejurului,proprietara a venit zilnic la piscina insotita de diverse persoane pentru a face plaja/gratar etc!Trebuie sa specific ca dimensiunea piscinei nu este tocmai mare,iar spatiul de gratar unul singur!
Sorina Anghel
Sorina Anghel2 ani în urmă
LIPSA DE RESPECT pt.potentiali clienti.Am incercat 2 zile sa fac o rezervare, am sunat de cateva ori, am trimis mesaje pe watsapp,care au fost citite..nici un raspuns. PROFESIONALISM - 0
Di Di
Di Di2 ani în urmă
Când am ajuns totul a fost frumos, dar pe parcurs s-a transformat în dezastru. Vecinii sunt f. răutăcioși care nu suporta gălăgia și muzica ca ii deranjează și în ultima zi când trebuia sa plecam ne-am trezit peste noi cu ceilalți clienți fără ca noi sa eliberam camerele și tot ei erau suparati😡😡😡😡😡😡Nu mi se pare deloc frumos ca cineva sa vina peste tine în timp ce tu ești la masa și nu ai eliberat camerele, în situația în care noi am ajuns după ora 14.00 tot ca să aibă timp ceilalți sa elibereze camerele.. Nu recomand deloc.. Bucătăria nu este dotata cu ce trebuie pt cele 10 camere.. Lipsa de respect fata de clienti😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡
Anca Dumitru
Anca Dumitru3 ani în urmă
Camerele arata foarte bine, totul este nou si curat, priveliste superba. Singura problema intampinata si una destul de mare pentru mine, este ca pensiunea nu este incalzita. In camera exista doar un aer conditionat care face cald foarte greu iar in baie nu este nicio sursa de caldura. Recomand doar vara cand este foarte cald.
Locații recomandate