/Mehedinti/Hotel

Conacul Sârbesc

Svinita 44°30'51.1"N 22°04'53.1"E 44.514180, 22.081420, DN57, Sviniţa 227440, România

Conacul Sârbesc
Hotel
2.9
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G37J+HC Sviniţa, România
+40 722 660 508
conaculsarbesc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Corina Elena Prodan
Corina Elena Prodan2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil însă raportul calitate preț lasă de dorit.
Internetul nu funcționează, curentul este de la generator, apa calda nu am avut deloc, curățenia in camera lipsește cu desăvârșire. Mi s a oferit un apartament de protocol, avea doua camere. In living o canapea și dormitorul avea un pat de o persoana in condițiile in care am spus ca suntem 2 persoane.
Alexia The gymnast
Alexia The gymnast2 ani în urmă
Dezamagitor .Prețul este mult prea mare pentru ce oferă pensiunea. Mancarea lasa de dorit, Piscina este foarte murdara , apa caldă vine foarte greu, curentul este pe generator si se opreste noaptea.
Adriana Bibire /Iosub
Adriana Bibire /Iosub2 ani în urmă
Locație unică 😍, în mijlocul naturii. Proprietarii sunt super/foarte foarte amabili👏👏. Mâncarea delicioasă (mic dejun consistent și echilibrat. Nu ratați : șalăul la grătar, ciorba sârbească /cu trei feluri de pește și somnul la cuptor umplut cu orez sârbesc) la un preț rezonabil (adică ieftin /avantaj clienți ) Ne-am simțit minunat /am avut un sejur de vis/liniște, intimitate și voie bună. Vă mulțumim și vom reveni cu drag! Recomandăm tuturor.
Viorel Iordache
Viorel Iordache2 ani în urmă
LOCATIE FOARTE FRUMOASA !PERSONAL PROFESIONIST SI PRIETENOS!multumim pentru gazduire o sa revenim cu siguranta.
Dadiana Popescu
Dadiana Popescu2 ani în urmă
Curatenia in camera lasa de dorit. Am gasit pe jos par care nu era al meu.. nu exista curent noaptea. Mancarea o primesti dupa 3 ore dupa ce o comanzi. Piscina este una sinistra, din material, nicidecum zidita. Pretul este absolut exagerat pentru ce ofera.
Oana Marcu
Oana Marcu2 ani în urmă
Este o mare țeapă. Prețul este mult prea mare pentru ce oferă pensiunea. Piscina este un soi de cadă, apa caldă vine foarte greu, micul dejun inclus mai bine nu ar fi, patronul este rigid și are argumente de politician dacă încerci să vorbești cu el, iar dacă doriți să mâncați acolo să știți că preturile sunt piperate. Nu mergeți!!!
Mar Ors
Mar Ors2 ani în urmă
Conacul Sârbesc de la SVINITA, in MEHEDINTI oferă cazare drumeților în cele 4 camere duble. Dar și restaurant cu specific local din Svinița, cu specialități ale românilor și sârbilor din zonă.

Conacul Sârbesc se află la mijlocul Clisurii Dunării facilitând posibilitatea vizitării tuturor obiectivelor istorice, culturale și naturale.

Avem 30 de locuri în restaurant, astfel că putem organiza mese pentru evenimente speciale și mese festive, desigur, pe bază de rezervare. De asemenea, putem pregăti comenzi speciale, dacă ne anunțați cu minim 24 de ore înainte.

CONACUL SÂRBESC se află în Sviniţa. Proprietatea oferă WiFi gratuit. Toate unitățile de cazare includ o chicinetă complet utilată, unde oaspeții își pot pregăti singuri mesele. De asemenea, fiecare unitate de cazare include zonă de relaxare și de luat masa.

CONACUL SÂRBESC are terasă. Oaspeții se pot relaxa în grădina proprietății. Lepenski Vir se află la 9 km de unitatea de cazare. Vorbim limba Dumneavoastră.

Va așteptăm cu drag!

Conacul Sârbesc

De neuitat…
Marcel Franc
Marcel Franc2 ani în urmă
Cine vine, mai vine...
Locații recomandate