/Mehedinti/Hotel

Casa de vacanță La Locanda

Dubova nr.6, Dubova 227170, România

Casa de vacanță La Locanda
Hotel
4.6
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J795+QP Dubova, România
+40 756 786 041
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anonima x
Anonima x2 ani în urmă
Au un mic pontin la 5-10 minute de pensiune,dar e micut si ar mai trebui imbunatit cu mobilier si ceva umbrele de soare.Oglinda din camera era cu rotocoale albe,in rest parea ok curatenia.Patul extrem de inconfortabil,ma trezeam de dureri de spate.Dl parea un taciturn,nu prea avea ce sa imi placa la atitudinea lui.La balcoanele comune nu e greu de pus niste scaunele si o scrumiera.Curtea e chiar mica pentru capacitatea de cazare a pensiunii,la fel si lipsa locurilor de parcare.
Mi-a parut sincer rau pentru problemele de sanatate.Scaunul l-am luat singura,dar a disparut pana ne-am plimbat,l-am revazut in curte la vechiul loc.In Grecia cand am solicitat un scaun ni s-a adus unul nou cu eticheta,dar asta e diferenta dintre turismul romanesc si cel strain!
Kovacs Ioana
Kovacs Ioana2 ani în urmă
Gazda nu este primitoare deloc,a mințit în legătură cu facilitățile oferite,iar când am ajuns și am stabilit ca nu dorim sa rămânem tot sejurul la dansa , nu a fost de acord ca sa mai rămânem deloc, noi ajungând seara la dansa și cu doi copii de 6 luni... nu recomand !!
Vasile Marcovici
Vasile Marcovici2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență din viața de turist; după ce mi s-a cerut avans, pe care l-am trimis în data de 09.07.2021, ieri 23.08.2021 am fost sunat de proprietară că nu mai poate să ne cazeze pe motiv că s-a spart o țeavă în pensiune. Azi 24.08.2021 când am ajuns sa-mi iau avansul trimis, am văzut mai multe mașini parcate ale turiștilor. Nu am întrebat, nu știu pe cine a cazat în locul nostru, dar așa ceva nu se face.
Silviu Simion
Silviu Simion2 ani în urmă
Minunata cazare, răsfăț culinar desăvârșit! Gazde zâmbitoare pline de energie, bafta!
Andrei Floroiu
Andrei Floroiu2 ani în urmă
Locație superbă, proprietari amabili și mâncare excepțională.
Recomand cu căldură
Nicoleta Zaharia
Nicoleta Zaharia2 ani în urmă
O locație frumoasa. Se mănâncă foarte bine. Bucătarul are nota 10. O sa revenim , cu siguranță.
Alina Bratu
Alina Bratu2 ani în urmă
Gazdele au fost foarte primitoare, mancarea foarte buna si diversificata, camerele primitoare! Recomand si cu siguranta vom reveni! Multumim gazdelor pentru tot!
Diana Ciobanu
Diana Ciobanu2 ani în urmă
Un loc asa relaxant, plin de peisaje superbe care merita văzute. Pensiunea e superba, care pastreaza stilul pitoresc al locului, gazdele foarte călduroase si primitoare. Camerele sunt foarte curate, bine îngrijite, călduroase, mancarea este excepțională, toate laudele catre cheful acestui local. Garantat me vom intoarce🙏🏾🙏🏾
Locații recomandate