/Cluj/Hotel

Pensiunea Cionca

Strada Principală 625, Comuna Gilău 407310, România

Pensiunea Cionca
Hotel
3.6
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q978+8J Comuna Gilău, România
+40 744 643 389
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cata Tutu
Cata Tutu2 ani în urmă
La superlativ cazarea, super curat și decorat cu gust, cu atenție pentru detalii. O mica piscina, curata. Minusuri - proximitatea drumului european. Dacă stai în camere cu vederea spre piscină, este plăcut. Priveliște odihnitoare, spre dealurile din apropiere. Personal amabil. Recomand pentru evadarea din marile orașe. La 10 km se afla lacul Tarnița, unde puteți practica sporturi nautice.
Catalin Raiu
Catalin Raiu2 ani în urmă
Liniștit, curat, plăcut! Fără ifose, dar ok!
Aurica mocanu
Aurica mocanu2 ani în urmă
Buna locație, însă prea mult zgomot pt camerele de pe partea cu E 60
Roxana Radu
Roxana Radu4 ani în urmă
Aceast review este pentru proprietarii si administratorii pensiunii care nu au ce cauta in domeniul turismului. Conceptele de ospitalitate, colaborare si comunicare sunt tabu pentru ei.
Am apelat la Vila Cionca pentru a inchiria, contra cost bineinteles, 10 din cele 15 camere disponibile in pensiune pentru invitatii de la nunta mea. Am tinut sa specific ca serviciile oferite au fost contra cost – atitudinea pe tot parcursul discutiilor a fost de o aroganta si superioritate maxima, la un moment dat am crezut ca mi le ofera pe gratis si de-asta isi permit sa aiba atitudinea acesta.
1.Cand am intrebat cum se poate proceda daca anumiti oaspeti doresc mic dejun (din nou contra cost) mi s-a spus ca ori iau toti, ori niciunul pentru ca lor nu li se merita sa aduca pe cineva doar pentru cateva persoane. Sunt foarte curioasa cum se procedeaza cand toate cele 15 camere sunt inchiriate de persoane care nu au nici o legatura unii cu altii. Li se da numarul de telefon celor cazati sa se inteleaga intre ei cine vrea si cine nu mic dejun??
2.Locul de luat masa – urma sa avem 25 de invitati cazati, locul de luat masa e prea mic si am intrebat daca se poate lua masa si in gradina lor. Raspunsul a fost: sub nici o forma, ori in sala respectiva, ori in gradina pentru ca se face prea multa mizerie daca lumea umbla dintr-o parte in alta si cine acopera costurile de curatenie?
3.Am achitat un avans de 500lei si cu 2 zile inainte de data cazarii am discutat cu domna care mi-a comunicat foarte “frumos” ca ea nu lasa nici un om in camera pana nu este achitata integral cazarea. Greseala mea a fost ca cu toate pregatirile nu am mers cu o zi inainte sa achit integral – greseala mea, mi-o asum! – desi nu scrie nicaieri ca trebuie achitat inainte de ora 13, ora la care check-in-ul este disponibil!
4.In ziua cazarii la ora 8 dimineata primesc un telefon in care mi se spune ca urmeaza sa mi se dea camerele daca nu merge cineva atunci sa achite cazarile! Ii explic domnului ca nu inteleg atitudinea aceasta avand in vedere ca cazarea este diponibila de la ora 13, ca am confirmat cu 2 zile inainte ca o sa pastrez toate cele 10 camere si ca am achitat totusi un avans. Raspunsul a fost ca nu eu am asudat la contruirea pensiunii…nici in ziua de azi nu am inteles legatura.
5.Rog o prietena sa fuga urgent sa achite cazarile, ajunge la pensiune, spune ca a venit sa achite cazarile pentru mine si raspunsul a fost “aaaa, pentru aia?!” Aia???
6.Scoate prietena mea cardul sa plateasca, moment in care doamna explodeaza ca ea nu are POS si ca ea in clipa aia da toate camerele!! Ca nu mai sta dupa nimeni….si a plecat lasand-o pe prietena mea sa se uite la pereti
Acestea sunt doar “ciresile de pe tort”. Am organizat o nunta cu invitati, furnizori si colaboratori din toate partile tarii si sunteti singurii carora le dau un astfel de review!
Am prieteni care au inchiriat pensiunea pentru revelion si mi-au spus clar sa caut alte solutii pentru cazare, dar fiind constransa de distanta pana la restaurantul unde aveam evenimentul am zis ca nu are cum sa fie atat de rau…m-am inselat.
De mentionat ca era lume care asista la discutia dintre dumneavostra si prietena mea si la iesire i-au spus “Stati linistita doamna ca asa se comporta cu toata lumea!” Poate sa fie pensiune cat de frumoasa si curata, nu compenseaza pentru atitudinea extrem de deplasata.
Adela0420
Adela04205 ani în urmă
Se vede foarte clar ce comportament are proprietarul din comentariile lui, sa arunci cu jigniri la fiecare comentariu spune foarte mult despre acea persoana. Acest proprietar accepta doar comentariile care ii convin, pe restu ii face drogati, analfabeti, crescuti la oi si asa mai departe. Ce au scris ceilalti e foarte adevarat, venea proprietarul dimineata si lasa caldura pe minim, vesela in bucatarie nu exista, lemnele de foc au fost aduse de noi si domnule cioanca rahatul de soareci nu era pe platoul Teodorei cum ati afirmat dand iar dovada de buna crestere, era chiar in frigiderul din bucatarie. In locul dumneavoastra as remedia problemele nu as arunca cu jigniri.
Lapadat Robert
Lapadat Robert5 ani în urmă
Am acordat o stea, deoarece nu am putut sa acord" - *".
Nu va recomand sa va petreceți sărbătorile la aceasta Pensiune.
Dacă ești" Mare Patron ", nu trebuie sa ți tratezi oaspeții de sus, cu superioritate si îngâmfare ci trebuie sa fi amabil ca, clienții sa se reîntoarcă la tine.(asa ca si un sfat, nu ca l ati merita)
A fost primul si ultimul revelion petrecut la dvs pe "Moșie ".
Pe lângă faptul ca ati cunoscut majoritatea prietenilor mei, deoarece si au petrecut revelionul in unul dintre anii anteriori si știți foarte bine ca nu v au creat probleme, nu au stricat, rupt, distrus absolut nimic si pe deasupra la plecare v au lăsat totul asa cum l au găsit.
Va "mulțumim" din suflet ca ati fost asa de amabil cu noi încât nu ne ați oferit nici măcar o lingura si o furculița (se distrug susține "Patronul" ), daca erau pahare, înțelegeam.
Încă nu sunt lămurit pt ce ne ati reținut garanția pt bucătărie,in caz ca nu ați știut, :)))) bucătăria a fost goala.
"Va mulțumim pt ospitalitate!"
Va garantez ca nu o sa mai venim.

Aici nu e vorba de contract, ci de bunul simt si de cei 7 ani de acasă (ati dat dovada ca nu i aveți)
Pe lângă toate acestea, o mai da ti si in penibil si aruncați vina pe Gicu :)))))))) Chiar nu mi vine sa cred ce citesc :))))
Bun, sa zicem ca nu era specificat in contract vesela (cine s ar fi putut gândii la asa ceva), oare ce puteam sa facem cu niște linguri si furculițe ?????
Îmi pare rău ca v am acordat o stea,nici pe aceea nu o meritați.
Cu asta a s vrea sa închei aici, nu vreau sa ma cobor la nivelul dvs si sa ma apuc sa va jignesc, cum de altfel ați făcut dvs cu toți cei care v au lăsat recenzii ce nu au fost pe placul dvs, nu știu care dintre acele pers nu au cei 7 ani de acasă, ele sau dvs? 🤔
Rus Teodora
Rus Teodora5 ani în urmă
Profund dezamăgiți de ospitalitatea proprietarilor. Am platit 9.500 lei pt. 3 nopți, de Revelion și nu am primit nici macar o linguriță. Bucătăria era goala. In schimb frigiderul era plin de rahat de șoareci.
Comportamentul proprietarilor e dezamăgitor.

PS. Sincer, referitor la răspunsul proprietarului, cum spuneam, profund dezamăgită de atitudinea dumneavoastră.
Vă recomand eu un curs de limba română. Nu se prea înțelege ce spuneți și despre cine vorbiti.
Gheorghe Florin Campan
Gheorghe Florin Campan5 ani în urmă
Un Patron foarte neprimitor și cu reguli de neînțeles.
Am primit o bucătărie fără nici o furculița măcar și un frigider plin de rahat de Șoareci.
Singurul administrator care mia cerut sa fac curățenie după ce plec din locația lui.
Locații recomandate