/Buzau/Hotel

Caprice Monteoru

Aleea Caprice nr. 408 Sarata-Monteoru, comuna Merei Jud. Buzau, Sărata-Monteoru 127366, România

Caprice Monteoru
Hotel
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JWQ+WF Sărata-Monteoru, România
+40 238 751 029
capricemonteoru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GEORGIAN DANIEL Cristea
GEORGIAN DANIEL Cristea2 ani în urmă
Nemiloșii ăștia se prefac cel putin o ora sau chiar doua ca prepara hrana. Adevarul: au mancarea facuta deja de o săptămână..si tu.. un bun client aștepți.. La preturile cele mai nesimțite iti ofera o mâncare nedigerabila si expirată. Parerea mea este ca ar trebui închiși pe viață la pușcărie!
Eugen Sechel
Eugen Sechel2 ani în urmă
Cameră foarte plăcută și comodă, mâncare bună și personal foarte amabil. Foarte curat. Cu siguranță vom reveni!
Marian Oancia
Marian Oancia2 ani în urmă
Am revenit cu drag și a doua oară aici! Gazdele sunt foarte primitoare și mâncarea este foarte bună! ❤️ Recomand cu încredere!
Oana morarescu
Oana morarescu2 ani în urmă
O experienta cu de toate..Liniste, apa curata la piscina.Peste weeknd insa se aglomereaza cu pers din afara pensiunii.Meniul la restaurant este totusi sarac in optiuni si portiile micute. Iti sunt impuse platourile si nu si varianta unui singur fel.Gen micii nu pot fi serv la bucata ,ci doar platou cu 4 buc si obligat.garnitura. Deasemenea chiar daca esti cazat acolo nu ai voie cu apa ta sa intrii ci sa cumperi de la barul piscinei.O apa 6 lei.
Adelina Potarniche
Adelina Potarniche2 ani în urmă
Nu știu ce serviciu de cazare oferă pensiunea, dar mâncarea lasă de dorit...(pulpe de pui la ceaun, dar care nici nu au trecut pe lângă ceaun), un miros dezgustător !
Serviciul f lent și f puțină simpatie din partea ospătărițelor, care de altfel nu au prea multe informații despre meniurile ce le oferă
Nu repet, nu recomand!

To
Elena Stavri
Elena Stavri2 ani în urmă
Preturi f mari la ce mancare oferă, Nu știu cine face meniurile, părerea mea este ca trebuie sa existe corectitudine în condițiile în care felul 2 costa între 30-35 lei.Astazi 31.07 am fost acolo și am servit ciorba de burta ( este ingrosata cu faina și prea putina burta 16 lei), Tocăniță Monteoreasa un nume pompos pentru o mâncare de cartofi( din descriere nu îți dai seama ca este mancare de cartofi 30 lei), coaste de porc late cât 4 degete și lungi cât o linguriță 35 lei. Papanași ( 18 lei), dulceata o cauți în farfurie, în schimb au ceva verde pusa peste smântână.Ca sa încheie nu voi mai reveni niciodată sa mănânc . DACA ai preturi mari și clientul nu comentează oferă și calitate. NU VA obosiți sa îmi răspundeți ca nu ma interesează părerea voastră. AM fost am văzut, am mâncat și am luat plasa.
Dorina Visan
Dorina Visan2 ani în urmă
Foarte foarte frumos!
Un loc nemaipomenit , o gazdă excepțională, un proprietar de vas excepțional, a fost totul la superlativ! Dar din cauza faptului că nu se poate implica primaria deoarece plaja aparține de bio sfera delta Dunării, nu exista nici o ordine la taxiuri pentru ajuns acasă de pe plaja totul este haotic!
Radu Comănescu
Radu Comănescu2 ani în urmă
Am fost la pensiunea Mon Caprice din Sărata Monteoru în perioada 8-14 august 2021, după 3 ani de la vizita anterioară. Ei bine, pensiunea nu a regresat în zilele dificile ale pandemiei, ci, chiar, s-a ameliorat. Personalul este binevoitor, cazarea este civilizată, în mod cert la rangul de 3 stele al unității, iar mâncarea la restaurant este, din experiența mea, cea mai bună din stațiune, în majoritatea cazurilor (nu în totalitate). Piscina are apă dulce, oarecum oximoronic față de numele stațiunii. De astă dată eu, însă, căutam tocmai o astfel de apă. Este multă verdeață în jurul piscinei și te poți relaxa în voie, fie la soare, fie la umbra copacilor. Aș fi dat 5 stele la evaluare, dacă nu ar fi fost ziua de luni. Atunci, bag mâna în foc, mi-au servit la restaurant mâncare rămasă de duminică. Voi reveni la Mon Caprice.
Locații recomandate