/Buzau/Hotel

Bucegi Hotel Buzau

Bulevardul Gării 47, Buzău 120218, România

Bucegi Hotel Buzau
Hotel
3.7
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RVG+G9 Buzău, România
+40 371 344 944
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Daniela
Daniela Daniela2 ani în urmă
Hotel Bucegi, este ok. Este hotelul unde am gasit cazare după țeapă pe care am luat-o de la pensiunea Stejarul, al cărui proprietar ne-a lăsat fără cazare desi vorbisem cu el cu două zile înainte. Dar probabil ca unii au venit și au cotizat mai mult . Feriti-va de el și de acea pensiune. Hotel Bucegi, este un hotel curat, fără pretentii mari, dar ospitalier. Este situat in zona gării. Serveste și mic dejun. Si cand faceti rezervări in România folositi booking-ul ca sa aveti dovezi ca pe cuvantul proprietarilor români nu te poti baza.
Anca Dinică
Anca Dinică2 ani în urmă
Curat, dar bun numai pentru cei care sunt in trecere.. Nu are lift, un mare minus.
Ileanamaria Purcaru
Ileanamaria Purcaru4 ani în urmă
Dau o stea pt ca nu exista zero. Arata deplorabil, neingrijit, usile de la baie exfoliate, peretii murdari. Am mers cu un copil de 1 an si 2 luni si din pacate lenjeria era murdara, plina de par, pe jos prin baie era numai par, in camera am gasit unghii taiate, am rugat sa trimita pe cineva sa curete si sa schimbe lenjeria, dar acest lucru nu s-a intamplat. Nu recomand sa mergeti acolo sub nicio forma, mai bine dormiti in gara.
Andra Andra
Andra Andra4 ani în urmă
Un hotel decent, camerele sunt curate, așternuturile curate. Chiar dacă este situat în apropierea gării, nu este mult zgomot, paturile sunt comfortabile . Recomand camera cu paturi separate, deoarece la camerele cu pat matrimonial, patul nu este suficient de lat, iar lenjeria este prea îngustă pentru pat matrimonial.
Silvia Spiridon
Silvia Spiridon5 ani în urmă
Hotel bun pentru tranzit, foarte aproape de gara, de centrul orasului. Personalul de la receptie-restaurant, foarte amabil si prietenos. Camera buna, ce iti trebuie pentru o noapte, pat, tv, apa calda... Ar trebui insistat putin mai mult la curatenie( ex. in baie a trebuit sa dau cu dusul pe jos, chiuveta....era plin de par de la oaspetii cazati inainte, mocheta din camera nu parea aspirata de ceva vreme).
Vasile timar
Vasile timar6 ani în urmă
Este un hotel modest,baie mica cu dus.Restaurantul are meniul zilei,preturile la mancare sunt bune.Nu este pentru cei pretentiosi . La 80 lei camera cu 2 paturi.....ce pretenti poti sa mai ai.??Camerele sunt curate ,paturile destul de bune......deci daca nu esti foarte pretentios......e ok!
Dorin Ionescu
Dorin Ionescu6 ani în urmă
E ok, e curat, puțin mai modest adică spațiul mic dar merge. Ce nu a fost ok, spre deosebire de un hotel de Constanța, care la același preț, are mic dejun inclus, aici nu au așa ceva... Și totuși Constanța e oraș turistic, iar... Buzău???? ....
Octaviana Marilena Vintila
Octaviana Marilena Vintila2 ani în urmă
Nu ați modificat nimic din poze. Afara gardul înăuntru...
Locații recomandate