/Buzau/Hotel

Hanul Moara Veche

Strada Calea Șoimului, Berca 127035, România

Hanul Moara Veche
Hotel
4.5
572 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7MQF+72 Berca, România
+40 238 721 262
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Cioarba
Constantin Cioarba2 ani în urmă
Ne-am simțit foarte bine,locație excelentă ptr 3 stele. Camere mari,spațioase și dotate corespunzător. Servire restaurant de nota zece ,mâncare gustoasa în mod special papanașii, cei mai buni pe care i-am servit până aici. Personal atent și foarte amabil. Petru d-na Melania în mod special nota zece cu plus.
Liviu Serban
Liviu Serban2 ani în urmă
O locație de toată isprava ! Niște gazde foarte ospitaliere ! Orice turist care nu suferă de "fițe" se simte foarte bine. Camera curată ,
nu căutați dotări 'de lux' că la acești bani nu găsiți ...restaurantul foarte mulțumitor , mâncare gustoasă și destul de bogată. Vom reveni cu drag !
Padurariu Cornel
Padurariu Cornel2 ani în urmă
Locație liniștita, curățenie exemplara, servicii ireproșabile! Doamna Melania, un ghid extraordinar al zonei! Iar împreuna cu doamna Camy, doamna Melania a reușit sa ne răsfețe cu cele mai delicioase bucate la fiecare masa!
Ileana Burtan
Ileana Burtan2 ani în urmă
Cazare plăcută, camere mari, călduroase. Melania - bine documentata, serviabila și cu zâmbetul pe buze. Ea și Cami ne au făcut toate poftele (culinare). Micul dejun nu a fost la fel în cele 2 zile în care am stat, f. gustos! Mai revenim!
Teodor Cotiga
Teodor Cotiga2 ani în urmă
Un loc potrivit pentru luat masa, mai degrabă! Cazarea lasă un pic de dorit... Probabil există și camere mai bune, dar cea în care am fost cazat nu prea oferea intimitate, iar peretele comun cu restaurantul (în care cântă muzica până târziu) clar nu este o idee bună!
Andrada Fusea
Andrada Fusea2 ani în urmă
Am fost săptămâna trecută în drum spre Vulcanii Noroioși și a fost o experienta nemaipomenita. Doamna Melania este gazda cea mai drăguță pe care am întâlnit-o anul acesta în România. Ne-a tratat super bine, și ne-a explicat tot ce era în meniu. Au cei mai buni papanași ever, nu puteți sa mâncați aici fără sa ii comandați. Toată mâncarea a fost absolut delicioasa, și va recomandam tot meniul!
Ciprian Enea
Ciprian Enea2 ani în urmă
Totul a fost foarte bun! De la pestele la gratar cu mujdei, la ciorbite si snitele sau pastrama de berbecut. A, si, sa nu uit de... carnatii de Pleacoi!
Niciodata n-am primit atat de multe bunatati din partea casei (trandafirata , pepenata, icre cu paine prajita, placinta cu mere...)

Daca ajungeti aici, nu uitati sa o intrebati pe doamna care va serveste cum o cheama! Raspunsul va va binedispune 😉

PS Doamna M, sa stiti ca Rares a gasit robotelul. Cazuse sub scaunul din fata al masinii! Scuze ca v-am pus sa-l cautati prin tot restaurantul...
Valentina M.
Valentina M.2 ani în urmă
Un loc dragut, am fost primiți f bine! Doamna care ne-a întâmpinat era ca o vrabiuta zâmbitoare. Ne-a oferit din partea casei paine prăjită și icre, trandafirata și pepenata (făcute din tuica și trandafiri/pepene). Am comandat o socata, a fost dulce si bună, puțin piscacioasa la limba. Meniul este traditional; carnati de plescoi, pastrama, păstrăv, ciorbe de fasole/perișoare, supa crema, sarmale (inclusiv de post), carne la garnituri, snitel, etc.
Locații recomandate