/Buzau/Hotel

Motel 2D

DN. 10, Km. 44, Loc. Cislau, Cislău 127185, România

Motel 2D
Hotel
4.5
242 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6CJ6+F9 Cislău, România
+40 748 254 244
complexturistic2dcislau.in-romania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucica Mocan
Lucica Mocan2 ani în urmă
Sunt din Ardeal. Am fost cazați la motel și am și servit masa. Pot să spun că a fost minunat, curat, totul frumos aranjat, mâncarea f bună și porții mari, personalul foarte drăguț. As repeta experiența.
Marius Ciobanu
Marius Ciobanu2 ani în urmă
O locație frumoasa și cu oameni primitori!
Nope Nada
Nope Nada2 ani în urmă
Am foarte nemulțumită.Am cerut somn ,și a adus somon la grătar!??
Mihai olescu
Mihai olescu2 ani în urmă
Pat confortabil, mancare bună, cafea excepțională!
Eugen Popescu
Eugen Popescu2 ani în urmă
Mîncarea foarte bună, servire rapidă, prețuri accesibile, și peisajul din împrejurimi foarte frumos. Vom reveni !👍
Dorina Dobre
Dorina Dobre2 ani în urmă
Am fost la herghelia de la Cislău pentru a vedea minunații cai și căutând in zona un loc unde sa mâncăm, am ajuns la complexul 2D, puțin mai în față de herghelie, spre Brașov. Inițial, neincrezatori, am comandat doar cafea și limonada. Cum ceilalți comandau mancare, ne am încumetat să comandam și noi, mai ales că dna Mirela a fost atât de atenta și de promptă cu toți clienții. Reticenta noastră a venit și de la faptul că studiind meniul am fost foarte sceptici că, la preturile afișate, mai mult decât decente, mâncarea putea fi bună sau porțiile normale.
Am avut marea surpriza sa constatăm ca porțiile sunt mari, mâncarea gustoasă și din produse foarte proaspete. Noi am servit renumita ciorbă de cocos, specifică zonei, o porție de saramură de pui cu mămăligă și una de ceafa de porc cu cartofi prajiti(soțul) și o salata asortata. Încă o data subliniez porțiile mari și bina asezonate. M a incantat faptul ul ca mămăligă era aranjată ca doua fete zâmbitoare, chiar am făcut o glumă și i am spus ospătăriței, dna Mirela, ca le lipsește masca de protecție. Regulile de distanțare, igiena și masca erau... la ele acasă, adică totul era ok. Cel mai tare punct a fost nota de plată. Ne am uitat nedumeriți și am urmărit dacă totul era acolo trecut. Dacă va vine sa credeți 2 cafele, 2 limonade și mâncarea mai sus citată, au făcut 78 de lei. What??? Mai mâncasem în zona și pentru aceleași preparate am plătit aproape dublu. Oameni buni, nu ratați acest popas, veți fi uimiți de gazde, de amabilitatea lor (dna Mirela!), de curățenie, dar nu în ultimul rand de preparatele gustoase și cu preț mai mult decât decent. Noi nu știm cum este, dar au și cazare, piscina. Felicitări tuturor, dar mai ales patronului! Are un nume, care pe noi ne a făcut să zâmbim, dl Visinescu, acum înțelegeți de ce, dar asta nu contează câtuși de puțin! Oameni buni și români, țineți-o tot așa!
CORNELIU FLORICEANU
CORNELIU FLORICEANU2 ani în urmă
Am mâncat de prânz la terasa din fața hotelului. Mâncarea a fost așa și așa, în schimb, căldura a fost groaznică. Sub umbrele era o atmosferă de infern. Drept care am înghițit cam pe nemestecate și am plecat spre locuri mai prietenoase. Ar trebui folosite perdele cu vapori de apă sau orice altă metodă pentru ca arșița să nu alunge clienții.
Ionut Mihai Popescu
Ionut Mihai Popescu2 ani în urmă
Camere spațioase, comfortabile, terasă pentru grătar afară, personal foarte amabil, prețuri ok, calificativ general: foarte bine.
Locații recomandate