/Buzau/Hotel

Vila Speranţa

Str. 1 Decembrie nr. 164, Pleşcoi, jud. Buzău, Berca 127042, România

Vila Speranţa
Hotel
4.4
335 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7PH7+G2 Berca, România
+40 744 497 903
vila-speranta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marilena Maria
Marilena Maria2 ani în urmă
Deosebit. In primul rand foarte curat, miros de proaspat in camera, inclusiv asternuturile. Gazda primitoare, personal simpatic. Sunt pet friendly, indiferent de dimensiunile animalului. Zona linistita, copiii au dormit excelent. Noi am luat mic dejun, delicios si consistent, in general pot oferi multe optiuni trebuie dor sa comunicati gazdei ce aveti nevoie. La locatie vi se ofera si indicatii despre ce anume puteti vizita in zona. Spatiu de joaca pentru copii, terasa, restaurant.
Ne-am propus sa revenim la aceasta locatie cand mai avem plimbari prin judetul Buzau.
Ilona Szőcs
Ilona Szőcs2 ani în urmă
Recomand cu drag!! Camere spațioase, curățenie excepțională, aer condiționat, frigider în cameră, living spațios, terasă splendidă, loc de parcare în curte, unde nu deranjează pe nimeni. După ce am venit de la mare, unde am fost cazați în hotel 4 stele, cu un ceva micuț, spus frigider (?)în cameră, unde nu piuteai să bagi un flacon de 2 litri, spațiu mic în cameră, și 600 lei pe noapte 3 persoane, aici ne-am simțit boierește pentru 215 lei cu camere spațioase. Gazdele dau un aer aparte locului. O să mai revenim. Mulțumim pentru tot! Au gătit pentru fetiță ce am cerut. Mulțumim frumos.
Vochin Ionut
Vochin Ionut2 ani în urmă
Curățenie ok gazda foarte amabila dar unele din recenziile anterioare ori sunt scrise de prieteni ori de oameni care nu au termen de comparație.sederea noastră a fost ok(am stat 2 nopti) doar ca în a doua noapte un grup de animale din București (după nr.de la mașini)au behăit fără nici o urma de empatie fata de ceilalți (daci liberi...de bun simt)iar gazda nu a luat nici o măsură asa ca per total și 3 stele e un scor ridicat.
László Szőcs
László Szőcs2 ani în urmă
Un local foarte elegant. Merita sa va cazati acolo. Este dotat mai bine decat o camera de hotel cu 4 stele, cs de exemplu HOTELUL AFRODITA DIN VENUS.
Eddy Tudor
Eddy Tudor2 ani în urmă
Gazde super-amabile, mâncare foarte gustoasă. Plăcută îmbinare între mobilierul modern din camere și cel vintage din spatiile comune. Curățenie impecabilă.
Simona Suditu
Simona Suditu3 ani în urmă
Camere curate,încălzite.Băile spațioase dotate cu cabine de duș,prosope ,feon . Am închiriat 5 camere,2 camere spațioase la parter însoțite de un living mare ,iar la mansardă 3 camere mai micuțe dar bine structurate. Și la mansardă există o cameră de zi și o terasă mare. Mâncarea delicioasă,bio, din resurse proprii. Gazda,o doamnă deosebită.
Cristian stefan
Cristian stefan3 ani în urmă
Cazare foarte buna , proprietarii minunați , angajații la fel , mâncarea excelenta ne-a primit și cu prietenul nostru cel.mai bun ( cățelul ) recomand cu drag această locație ! Felicitări și sper sa ne revedem curând !
Razvan Grigorescu
Razvan Grigorescu2 ani în urmă
O pensiune "de familie" excelent situata daca vreti sa vizitati Vulcanii Noroiosi sau Trovantii de la Ulmet. Doamna proprietara este extraordinar de draguta. Mancarea servita este foarte buna si bine gatita, cu destule variante "de casa", iar preturile sunt prea mici pentru cat de bune sunt. Camerele sunt curate, curtea este plina de flori. Se poate parca in curte (un alt plus). Cred ca este una din alegerile de top din zona. Ne vom intoarce cu siguranta . Multumim pentru zacusca de casa si salaul la gratar - au fost exceptionale!
Locații recomandate