/Buzau/Hotel

Pensiunea Lavinia

Sat Frasinet, Nr.35, Calvini 127130, România

Pensiunea Lavinia
Hotel
3.8
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
67PF+RQ Calvini, România
+40 766 883 370
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian bucur
Marian bucur2 ani în urmă
Nu a fost foarte ok. Nu recomand!
Cerasela Beznea
Cerasela Beznea2 ani în urmă
Drumul până la aceasta pensiune este unul de coșmar. Poti ajunge acolo doar prin albia râului sau pe un pod suspendat în care riști sa-ti pierzi viata sau în cel mai fericit caz mașina. Am ajuns târziu la aceasta pensiune și ne-am cazat intr-o camera cu un pat de lemn fără noptiere, un dulap din alta garnitura de mobila și un birou vechi care ținea loc și de masa și de suport tv. Semnal la telefon nu este. Internet... , gazda ne-a dat o parola de wi-fi dar care nu mergea. Baia avea în dotare o chiuveta, cea mai mica pe care a putut-o cumpăra, un wc și o cadita de dus fără cabina. Dacă făceai un dus se umplea toată Baia de apa. Prosoapele erau de mai multe culori, care nu iti inspirat curățenie. Am facut rezervare cu aproape 2 săptămâni înainte și gazda mi-a cerut un avans ca să fie sigur ca venim. Am plătit pt aceasta camera 180 lei, un preț exorbitant pentru condițiile oferite., prețul este fără mic dejun. Nu va recomand aceasta pensiune decât dacă nu aveți ce face cu banii și vreți sa-i aruncați ori în buzunarul proprietarului hraparet, ori la service-ul pt repararea mașinii.
1pufulete
1pufulete2 ani în urmă
Acces dificil, pe podul de fier(poza atasata): mașini mai lungi sau garda joasa imposibil, sau prin albia râului daca nu ramai împotmolit în pietriș... Nu se merita 180 lei camera pt ce oferă.
Alexa Mihailescu
Alexa Mihailescu4 ani în urmă
Nu recomand! Drumul de acces este foarte prost, 2 km pe pietriș după trecerea pe un pod metalic unde o mașină mai joasă și mai lată atinge. Camerele sunt suficient de mari și de confortabile. Proprietarul este amabil doar daca alegi sa mănânci de la el, altfel, daca ai venit cu mâncare de acasă sau vrei sa faci propriul grătar trebuie sa te rogi de el să-ți dea tacâmuri și veselă și nu ai acces la bucătărie, doar la o parodie de chiuvetă de langa grătar. Curtea este mare și liniștită, dar neamenajată.
Violeta Camelia
Violeta Camelia5 ani în urmă
Departe de zgomotul cotitian pensiunea este situata la poalele dealurilor si inconjurata de livezi de pomi fructiferi. Drumul de la sosea nu este incurajator dar poate asta face diferenta pentru cei care doresc liniste. Curata, foarte bine utilata, gazde extraordinare. Fara semnal la telefon. Pentru noi locatia PERFECTA!
Luca XD
Luca XD5 ani în urmă
Minunat... Locatie excelenta, liniste, aer curat, gazde minunate. Dupa o ora parca ne stiam de ceva vreme. Mancare foarte buna, foarte primitori. Baietelul nostru, iubitor de animale, a avut companie de joaca cativa catelusi minunati. Leagane, tobogan, o curte imensa. Pacat ca dimineata ne-am trezit in tioetele isterice ale unei turiste care reprosa ca sotul nu a putut sa doarma in "pielea goala ca acasa". Helooo!?... Sa fim seriosi... Noi am dormit excelent, a fost cald in camera, a fost apa calda... A fost minunat!
Recomandam cu caldura aceasta pensiune. Familia Serban, Bucuresti
Ema Petreanu
Ema Petreanu2 ani în urmă
Cel mai mare defect al acestei pensiuni e dl Nelu, cel care e stapanul "suprem" al acestei case. Daca dansul nu ar mai fi prezent, cred ca si-ar face un mare serviciu afacerii si probabil ar mai reveni din clienti. Niciodata nu am simtit mai mult disconfort in prezenta unei gazde ce ofera servicii de bed&breakfast. E un om lacom de bani, se uita urat la toti turistii fara vreo vina, vine beat, se cearta, nu are bun simt, zici ca stai pe gratis la el,cauta doar profit, de ex face mancarea folosind ingrediente ieftine de supermarket, nicicum traditionale si are pretentia ca lumea sa consume doar mancarea lui.
Nu da bon sau chitanta desi pensiunea e din fonduri europene pt dezvoltare rurala, desi numai buzunarele lui se dezvolta din asta.
Alte minusuri:
- mancarea proasta
- drumul pana acolo cu celebrul pod e de cosmar, nu stii daca vei supravietui experientei
-zona nu ofera atractii turistice, recomand mai bine cazari in zona bozioru,ulmet,alunis
-miros urat la baie
Dana Popescu
Dana Popescu2 ani în urmă
Locație frumoasa, zona liniștită cu gazde primitoare. Mâncarea foarte bună și multa... Accesul la locatie dificil dar, peisajul și liniștea te fac sa treci peste acest inconvenient. Pentru cei care se hotărăsc sa petreacă câteva zile e bine sa vorbească înainte cu proprietarul, sa le explice exact care e cel mai bun drum de acces.
Locații recomandate