/Buzau/Hotel

Casa Matei

DJ203L, Berca 127035, România

Casa Matei
Hotel
4.3
958 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7MPH+F6 Berca, România
+40 238 510 830
casa-matei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana stan
Ioana stan2 ani în urmă
Dupa o plimbare la Vulcanii Noroiosi, ne-am oprit la Pensiunea Casa Matei din Berca pentru a manca. Mentionez ca mancarea a fost gustoasa si personalul foarte atent. La toaleta era foarte curat. Se poate manca atat in restaurant cat si in gradina acestuia, care este mare si amenajata astfel incat sa fie pastrata distanta dintre mese. Daca aveti copii, acestia se pot juca in gradina restaurantului, aici existand un loc de joaca pentru acestia. Privelistea este frumoasa, catre raul Buzau.
In concluzie, nu este un restaurant cochet, dar este un restaurnat unde poti manca bine si in care sa te simti confortabil!
Olga Zorzor
Olga Zorzor2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumiți. Camere curate ,au restaurant, loc de relaxare și copii și adulți iar mâncarea f. bună. Era aglomerat în perioada când am fost, am așteptat puțin până am fost serviți . Aveau și puțin personal așa că am fost răbdători și mulțumiți de servicii ,personalul scuzându-se pentru acest moment neplăcut . Vom reveni cu drag .
Neli Puisor
Neli Puisor2 ani în urmă
Personal amabil, mancare buna dar, spre regretul nostru , cand am deschis usa camerei ne-a izbit un miros tare urat de la baie. Am stat cu usa deschisa pana tarziu in speranta ca se va aerisi, dar degeaba . Tinand cont de cat am platit pentru o noapte de cazare ,ce ni s a oferit nu a fost conform asteptarilor . Nu a fost prima oara cand ne- am cazat in aceasta locatie dar asta a fost ultima 😕😒
Adriana Florescu
Adriana Florescu2 ani în urmă
O pensiune cu oameni calzi, camere foarte frumos aranjate și finisate, o curte imensa cu un loc de joaca frumos amenajat pentru copii, multe pisici și un cățel adorabil, copiii au fost foarte fericiți, am fost doua familii cu copii, atât pentru animalele cu care s-au jucat foarte mult, cât și pentru spațiul verde imens pe care au putut alerga cât i-au ținut picioarele! Mâncarea delicioasa, micul dejun inclus și suficient, au și piscina, dar poate mai revenim la vara ca să incercam și piscina, Raul Buzău trece chiar pe lângă terenul pensiunii, ce sa mai, un loc unde te duci și te încarci cu energie bună și ramai cu o amintire plăcută! Mai rar o pensiune unde sa te simți asa bine, de la proprietarii pensiunii, pana la cei care lucrează acolo!
Stefan stefan
Stefan stefan2 ani în urmă
Superb.
D-na ne-a întâmpinat foarte frumos, te simțeai apreciat...personal extrem de atent... rezervări foarte ușor...mese pregătite design...totul cu bun gust ... elegant...
Mâncarea..ce sa mai spun, nemaipomenit,gustos...ca a bunica...
Am fost cu tata care este un gurmand și a dorit ceva gătit cu cârnați de Pleșcoi...ce sa spun...cu fasole, varză. ..multe feluri de mâncare...
Liana Stanusi
Liana Stanusi2 ani în urmă
Mâncarea de la Casa Matei este formidabila.
Am mâncat cina și ne-am simțit excelent .pe lângă mâncarea foarte bună , servirea este și ea excelenta, muzica pe gustul nostru, iar locația curata și foarte primitoare. Pisicile simpatice sunt un bonus!
Cu siguranță vom reveni!
Maria Suba
Maria Suba2 ani în urmă
Am stat in acest Weekend la aceasta pensiune și am fost multumiți . Am fost cazați in clădirea cea noua, camerele curate cu balcon, terasa mare , verdeața si aer curat ,loc de joaca pt copii, piscina curată , teren de tenis !
Mancarea la restaurant foarte buna , tradiționala și preturi accesibile. Pastrama și papanașii in special foarte bune și lipiile calde !
Micul dejun acceptabil ( lipseau fructele , desertul si un suc sau fresh ceva …)pentru noi neavând nici copii si am stat doar un Weekend a fost ok .. pt cineva care sta mai multe zile si au si copii e posibil sa se cam sature de același mic dejun și sa simtă lipsa fructelor si a sucului (fresh-lui) !
Diana Alexandreanu
Diana Alexandreanu2 ani în urmă
Minusuri:
Servire foarte lenta, micul dejun (care a fost inclus) este acelasi in fiecare dimineata (oua, gem si unt, cafea/ceai, rosii, castraveti, paine, branza). Dupa 5 dimineti cu acelasi mic dejun, nu o sa mai vreti sa vedeti oua in fata ochilor. Nu inteleg de ce nu il pot diversifica un pic. Nu ar fi stricat niste cereale, iaurt, lapte, fructe. Iar daca ai ghinionul sa fie cineva cazat la mansarda, succes sa mai poti dormi. Orice pas facut duduie prin podeaua de lemn. Groaznic.
Plusuri:
Terasa este super. Este liniste, verde si racoare. Iar piscina ne-a placut mult. Apa a fost curata si apa calda.
Locații recomandate