/Buzau/Hotel

Casa Pedro

DJ215A 237, Blăjani 127065, România

Casa Pedro
Hotel
4.8
77 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8R76+R8 Blăjani, România
+40 743 763 585
casapedro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Khapardey Adriana Cristina349 zile în urmă
Ne-am simțit foarte bine în acest loc liniștit, luminos, curat, prietenos. Pentru doritorii de zonă rurală, este ideal. Gazda foarte primitoare și harnică.
Radu Balaban
Radu Balaban2 ani în urmă
Un loc unde poti sa iti petreci un weekend linistit, raport calitate pret excelent un proprietar dornic sa aibe clienti multumiti, bravo, dau doar 4 stele pentru ca nu exista restaurant.
Marius Stan
Marius Stan2 ani în urmă
Am fost cu niște colegi de munca și ne am distrat bine rau. Camerele foarte curate.
Nikolle Niko
Nikolle Niko2 ani în urmă
Ne-am simțit mai ceva ca acasă, recomand cu drag.
Livia Petruta
Livia Petruta2 ani în urmă
Ne am simțit foarte bine.! Am găsit un loc liniștit, curățenie exemplară și niște oameni calzi și primitori! Le-am admirat dăruirea în ceea ce fac și respectul pe care îl oferă . Le urâm mult succes și așteptăm să ne revedem!
Adela Berneanu
Adela Berneanu2 ani în urmă
O locatie izolata , teoretic aproape de Vulcanii Noroiosi daca vrei sa faci off road. Daca vrei sa ajungi pe asfalt ai de ocolit "numai" 50 km. Curte foarte mica, incap maxim 3 masini daca stii sa le parchezi artistic. Camere relativ acceptabile. Problema este ca ajungi acolo si ioc mancare. Exista la pensiune magazinul proprietarului, unde, daca ai noroc, gasesti ceva mancare. De paine, carne proaspata, adica alimente de baza.....sa nu va faceti planuri. Ciubarele, iar, daca va faceti planuri, pauza fara costuri suplimentare.....
Alina clap
Alina clap2 ani în urmă
Ospitalitate,amabilitate,curățenie, totul exceptional! Una din puținele pensiuni unde ne-am simțit minunat! Absolut nimic de reproșat,un mare plus magazinul din curte!
Gabriela Prisacaru
Gabriela Prisacaru2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, gazde primitoare și foarte înțelegătoare, am fost lăsați să ascultăm muzică și să ne simțim bine, au avut grijă de bunăstarea noastră, ne-au servit din propriul vin de casă de la care nu am avut dureri de cap a doua zi😁 Bonus: locația este liniștită, la sat, cu peisaj superb și se aflăa 1h și ceva față de fiecare punct de atracție - Babele de la Ulmet, vulcanii noroioși, cascada Pruncea. Recomand cu căldură, a fost cu adevărat energizant și plăcut 💜
Florin Calin
Florin Calin2 ani în urmă
Un loc deosebit cu niste gazde super primitoare si o cazare extrem de bn organizata si foarte curat .merita vizitata fara nici o retinere .
Locații recomandate