/Brasov/Hotel

Cabana Poiana Secuilor

Strada Trei Brazi nr. 100, Predeal 505300, România

Cabana Poiana Secuilor
Hotel
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGGX+WQ Predeal, România
+40 739 033 156
cabanapoianasecuilor.blogspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulian Florin
Iulian Florin2 ani în urmă
Deși venim de cateva ori pe an ,in fiecare an găsesc din ce in ce mai mari preturile pt o locație... ,, Selectă" azi: 18.03.2022: o ciorbă de pui 20 lei, borș de ,,curcan" 22 lei, un șnițel de pui in fulgi de porumb.... 35 lei ! Nu mai spun de tochitura moldoveneasca 38, pastramă de oaie 45 lei...
F I
F I2 ani în urmă
Preturi ascunse: iei o ciorba de 20-25 lei, dar pe lângă ea, dacă mai vrei și smântână, plătești 5 lei pentru lingura de smântână, 8 lei pentru o jumătate de ceapa (!?). Nu sunt fairplay! Ciorbele sunt totuși gustoase, trebuie sa recunosc, dar practica de a adăuga astfel de preturi mari la produse accesorii, este nefericita. Au de pierdut mult.
George Nicolae
George Nicolae2 ani în urmă
Au amenajat frumos, au un meniu mai bogat si variat. Daca nu ati mai fost de mult pe aici, va recomand sa treceti, peisajele si mâncarea fac sa merite o vizita la Cabana Poiana Secuilor.
Radu Mihai
Radu Mihai2 ani în urmă
Nu stiu care sunt conditiile igienico-sanitare din restaurant si din camere dar zona este de poveste.
Parca ajungi la casa din padure.
Mereu incantat dupa ce am vizitat aceasta locatie
Geo mar
Geo mar2 ani în urmă
Cabana este un punct de plecare pentru drumeții. Poziționată într-o zona foarte frumoasa, oferă cam tot ce-i trebuie unui turist obosit sau dornic de relaxare. Mâncarea comandata a fost bună, servirea rapida. Recomand.
Marilena Maria
Marilena Maria2 ani în urmă
Foarte frumos. Peisaj mirific, atmosfera placuta. Cabana placuta, curata, dar lipsita de orice modernizare. Am vazut o vulpe care se plimba noaptea pe proprietate, ursi nu sunt in zona insa sunt lupi, noi nu am vazut dar ni s-a spus ca au atatacat un caine al proprietatii. Partie (trebuie sa veniti cu sania personala), sanii trase de cai, mancare si bautura.
Vali Halici
Vali Halici2 ani în urmă
Locația amplasata într-un loc pitoresc, dar asta nu e meritul celor care administrează spațiul. Ei ar trebui sa încerce puțin meniul înainte să-l propună clienților. Înțeleg ideia de tradițional și o apreciem dar mâncarea fara gust, mămăligă nefiartă și kaizerul "decongelat la microunde probabil" nu e ce trebuie.
Frincu Mariana
Frincu Mariana2 ani în urmă
Revin cu placere oricând.De la Trei Brazi Predeal un drum ușor, plăcut, cu peisaje deosebite pana la Cabana P Secuilor, admiri peisajul, mănânci te plimbi și prin pădure. În orice anotimp și cu copii!
Locații recomandate