/Brasov/Hotel

Casa Mais

Strada Albă 3, Brașov 500188, România

Casa Mais
Hotel
4.9
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6W+9P Brașov, România
+40 751 532 061
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela badila
Daniela badila2 ani în urmă
O locație frumoasă, cu gazde minunate, mereu atente la cele mai mici detalii, totul este aranjat cu mult gust și curățenie de nota 10+.
Recomand cu încredere!
Adriana Hurez
Adriana Hurez2 ani în urmă
Zona liniștită, camere curate și dotate cu tot ce este necesar, gazde de nota 10 +. Vom reveni cu placere!
Harhata danut
Harhata danut2 ani în urmă
Proprietarii foarte amabili și camere curate. Foarte relaxant și primitor.
Anca Vasile
Anca Vasile2 ani în urmă
Foarte curat o zona frumoasa si linistita iar gazdele de nota 10.Camera extrem de curata si primitoare
Multumesc frumos 🙂 pentru experienta placuta!
Vlad Anita
Vlad Anita4 ani în urmă
Foarte aproape de centru dar totodata intr-o locatie linistita si cu parcare gratuita atat pe strada cat si in curtea Pensiunii. Cazarea a fost excelenta. Dormitor mare, curat, aerisit bine. Baia enorma cu dus si cada cu Jacuzzi ca intr-un hotel de minim 4 stele. Personalul excelent! Recomand cu toata increderea!
Simona Predi
Simona Predi4 ani în urmă
A fostul totul f.ok,extrem de curat,zona buna,liniste,camera frumos decorata,am fost nemultumita doar de ziua plecarii pt ca dupa ce am eliberat camera la ora 12,ni s a pus in vedere sa plecam de la pensiune si sa ne intoarcem doar dupa bagaje,mentionez ca aveam tranaport inapoi doar seara si nu ni s a permis sa stam mai mult in pensiune nici chiar in zona receptiei!!
Crina06
Crina062 ani în urmă
Foarte curat, întreținut, un loc modern, intim și liniștit.
Am fost în iulie, în perioada pandemiei și ne-am bucurat că familia care are pensiunea a avut grijă să ne ofere cameră departe de alte persoane, tocmai pentru a nu ne intersecta. La check-in am fost întâmpinați de o doamnă tânără, nu am reținut numele din păcate, care a fost foarte drăguță, ne-a arătat camera înainte să plătim, pentru a o vedea și a decide dacă rămânem. La plecare am lăsat cheile la recepție, iar un domn drăguț ne-a întrebat cum a fost șederea. Oamenii sunt foarte primitori, au 2 locuri de parcare în curte, dar cred că se poate parca și pe strada din față. Este aproape de market. Camera avea vedere spre semnul Brașov de pe Tampa. Am avut o ședere foarte plăcută.
Mihai salariu Salariu
Mihai salariu Salariu2 ani în urmă
Recomand acest loc pentru cupluri indeosebi si familii. Gazda este primitoare, camerele sunt curate si casa are o locatie foarte buna fata de centru si gara.
Locații recomandate