/Bihor/Hotel

Casa Mario

Băile Felix 417500, România

Casa Mario
Hotel
3.6
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXQJ+J7 Băile Felix, România
+40 744 517 163
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Norisa Akira
Norisa Akira2 ani în urmă
Locația Centrala . 4-5 min de mers pe jos pana la ștrand Apollo .
Nu Are pretenția de a fi lux insa totul este util si funcțional .
Cabina de dus nu curge , toaleta functioneaza bine, pat ok , camera curata , dulap este , tv este , Wifi este , draperie pt a face întuneric este , aer cald este , ușile nu scârțâie , ce sa mai spun …e f ok pt 135 de lei pe noapte dubla .
Nu e lux dar e confortabil si suficient .
Recomand pt mancare terasa RUSTIC.
Fata de la Recepție super ok .
Cereți camera cu geam spre exterior . Exista doua camere cu geam care da intr un hol . Iar holul este cu aerisire directa din terasa . Am
Vazut ca sunt cativa turiști nemulțumiți . Cereți camera cu vedere afata daca este o problema.
Pozele de pe booking sunt reale . Chiar asa arata pensiunea .
Ce a fost deranjant : bateriile de la telecomanda moarte . Si sursa de caldura zgomotoasă noaptea
Adrian Szatmari
Adrian Szatmari2 ani în urmă
Nu recomandat această locație!!!
Rezervare prin booking . Condițiile expuse in booking indica faptul că este o locație de 3 stele dar in realitate de 1 stea. Referitor la parcare (și asta-i specificat că se oferă parcare gratuită) pe aleea de la intrare unde aproape am blocat accesul (așa am fost îndrumat de către proprietar).
Concluzia: am rezervat "ceva" și în realitate am primit "altceva" ne mai putând refuza cazarea banii fiind luati de pe card.
Recomand a se evitata aceast spațiu de cazare. !!!
Valentina Enescu
Valentina Enescu2 ani în urmă
Am făcut o rezervare telefonica pentru 3 nopti de cazare ( pentru părinții mei) cu plata în avans pentru o noapte (aici a fost greșala mea ca am achitat și nu am cerut sa primesc factura )
Ajunși acolo ma sună sa mai trimit încă o data dovada plății, pentru ca proprietarul nu mai găsește conversația, am trimis, s-a rezolvat acest aspect
Au primit o camera fără geam, cumva în mijlocul clădirii, crezând ca nimeni nu o sa spună nimic. Mama s a dus și a reclamat acest aspect și au primit imediat o camera cu geam (așadar aveau camera pentru care plătise însă și au încercat norocul ca poate nu comentează nimeni)
Pentru 250 de lei pe noapte ma așteptam sa fie totuși aer condiționat, era doar un ventilator amărât
Lipsa bucătăriei este un dezavantaj, nu ai unde sa iti faci o cafea sau sa tai ceva pentru un sandviș
Acord 2 stele doar pentru ca era curat, însă prețul nu reflecta condițiile!!!
De evitat!!
Kris Kris
Kris Kris2 ani în urmă
Pt camera ce am primit-o primește o stea.Camera nu avea nici un geam exterior ,deci neaeristita niciodată ,căldură de nu am putut dormi toată noaptea.Fiti atenți ce camere acceptați !!!
Bogdan Anti
Bogdan Anti2 ani în urmă
A fost o experienta destul de dezamăgitoare.
Ne-am cazat în luna martie un grup de 10 persoane in 5 camere duble.
La sosire am fost ghidați către o parcare în spatele pensiuni. O parcare cu o întrare foarte îngustă(locul în care am zgariat una din masini la iesire). Acolo am avut neplăcerea de a avea o cearta cu unul dintre vecini care susținea ca jumătate de parcare era al lui, noi inițial parcand unde ne arătase proprietarul.
La sosirea în camere a fost în regula,am primit o camera care nu avea geam exterior, doar un geam către un hol interior. Pe lângă asta nici una din camere nu are geam la baie(nici măcar ventilatie)
În camere un miros ușor neplăcut de mucegai acoperit de parfum de camera.  Curățenia nu a fost extraordinara, a fost curata la suprafață dar in spatele patului erau insecte și mucegai.
Peste noapte a fost frig, sistemul de incalzire(tip ventilație, destul de zgomotos) nu a facut fata. Am solicitat a doua zi proprietarului un calorifer suplimentar. Acesta a refuzat oferindu-ne o plapuma in plus, apoi a acceptat sa ne schimbe camera cu una unde nu exista geam exterior și era un miros de mucegai. Am refuzat ambele variante și am rămas în aceasi camera.
Legat de faptul ca proprietarul a susținut la rezervare ca oferta vauchere cu jumate din prețul de la apolo și prezident. O mica înșelătorie e faptul ca prețul la president pentru o zi e 60lei el taxandu-ne 40lei.
Cazarea a fost 150lei/noapte, prețul a fost ok, condițiile au fost sub așteptări.

A fost o experienta puțin neplăcută, raportate la alte experiente în alte cazări din stațiune. Recomandam sa căutați alta pensiune, la fel vom face și noi pe viitor.
Părere sincera și fără interes.
Cristi Cornea
Cristi Cornea2 ani în urmă
Feriti-va de aceasta locatie!!! Camere foarte mici, exista un pat si loc in camera cat sa treaca o persoana pe langa pat, atat. Fara balcon, fara loc de parcare, curatenie asa si asa, dupa noroc. Pozele nu reflecta realitatea. Banii se platesc integral la sosire si e mai scump decat pe site!!! Camera e 200 de lei pe noapte, exagerat pentru ce ofera. Sa nu vorbim de bon fiscal! Proprietarul e arogant, nu are chef intotdeauna de clienti.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Pozitiv: Camerele sunt curate, mobilierul este nou. Locatia este centrala si se ajunge foarte usor la stranduri, cel mai apropiat fiind Apollo.. Negativ: Desi cabina de dus era inchisa, totusi se scurgea apa si se forma o mica balta in baie, iar covorasele erau mereu ude..
Maria Matros
Maria Matros2 ani în urmă
Locația este foarte aproape de Strandul Apollo,amplasată într-o zonă liniștită însă condițiile nu corespund cu cele de pe internet. Parcarea este foarte mică, uneori chiar riști să rămâi pe marginea drumului (in acest caz am fost si noi),în camere se făceau reparatii,fără bucătărie, se inundă baia din cauza dusului,iar primirea lasă de dorit. Proprietarul este arogant,fără vreo urmă de responsabilitate.Evitati această locatie!!
Locații recomandate