/Bihor/Hotel

Pensiunea Casa Porojan

Băile 1 Mai, Sînmartin 417501, România

Pensiunea Casa Porojan
Hotel
4.2
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2X2P+M5 Sînmartin, România
+40 740 153 691
casaporojan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GiGi'S Leather&Wood
GiGi'S Leather&Wood2 ani în urmă
...frumos... curățenie...liniște...bun simț...amabilitate... piscină...grătar...loc de luat masa... 10/10...
Dudikoff
Dudikoff2 ani în urmă
O locație bună pentru o vacanta, având în vedere și piscină,pentru un weekend. Deși ultima dată domnul Călin ma dezamăgit în legătură cu rezervarea .
Dana Armanu
Dana Armanu2 ani în urmă
Este curat, liniște, locație foarte bună, aproape de băile termale dar și de Oradea, piscina minunata iar proprietarii discreți și amabili.
Vom reveni cu plăcere. Fam. Bialy
Georgeta Chirila
Georgeta Chirila2 ani în urmă
Casa Porojan,un "colț de rai"/Zice calatorului:"hai,/Casa Porojan te-mbie/La odihnă si armonie!/Aici e mână de gospodar,/ Cu credință si cu har.
SIMON MARCEL
SIMON MARCEL2 ani în urmă
În primul rând eu nu aș numi pensiune - este un azil de bătrâni (nu ai voie să faci nimic). Proprietarul ne-a primit cu apartamentul de 2 camere de la mansardă murdare, fără cearceafuri și de mizerie greu improbabilă pentru ce vremuri trăim (presupun că acuma fiecare ar trebui sa lupte pentru orice client să-i facă sejurul cât mai plăcut ca acel client sa revină și să recomande). Ulterior nu s-au dat cearșafurile urmand ca noi să le punem pe paturi. Băile nu aveau apă caldă decat cu rația iar presiunea apei , daca aveai ghinion ca cineva să mai foloseasca rețeaua atunci nu curgea mai deloc la duș(am finalizat un duș cu apă rece). Și cel mai enervant ți se interzicea folosirea aerului condiționat daca ieșeai din cameră (am lasat AC-ul pentru vreo 15-20 min sa răcească camera cat am fost jos la pregatirea focului urmând să o inchidem imediat după) -ne-am certat cu proprietarul pe acesta temă. Bazinul are apa aproape congelată - noroc că baietilor mei le place prea mult apa ca temperatura ei să le pună piedică distracției. În incheiere eu nu recomand. Sigur nu voi reveni.
Ada M.
Ada M.2 ani în urmă
O pensiune frumoasa, ingrijita si curata, cu gazda primitoare. Piscina mi-a placut in mod deosebit, are si jacuzzi. :) Data viitoare vreau sa profit si de spatiul amenajat pentru gratar si terasa de lemn. Pe scurt: solutia ideala pentru cine vrea sa se bucure de vacanta in siguranta. Multumesc gazdei!
Elena alexe
Elena alexe2 ani în urmă
Pensiunea este pozitionata la drumul principal care face legatura dintre cele 2 stațiuni! Dispune de parcare si de o zona verde amenajata cu foisoare si gratar! Din pacate se observa o lipsa de implicare in îngrijirea acesteia, unele camere nu au plase de tantari iar in bucătărie nu este curatenie!
Alina Serafinn
Alina Serafinn2 ani în urmă
Un ambient mai mult decât plăcut, curățenie, liniște, intimitate....tot ceea ce trebuie pentru un concediu în familie. Mulțumim d-lui Călin, o gazdă super, cu siguranță o să ne revedem. De restul se ocupă cârcotașii 🤪🤪
Locații recomandate