/Bihor/Hotel

Termal

Strada Victoria 24, Băile Felix 417500, România

Termal
Hotel
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXRG+PW Băile Felix, România
+40 259 318 214
felixspa.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu Petenchi
Liviu Petenchi2 ani în urmă
Camere cu mocheta murdara,veche,mobilier vechi,paturi pe care daca dormi,te trezesti intepenit,chiuveta de plastic ingalbenita,in camera un miros greu de invechit chiar daca usa am gasit-o deschisa,camera plina cu tintari si plosnite de padure,aerul conditionat nu functioneaza, incalzirea daca e nevoie numai intre orele 18 si 22,televizor functional,lampi de noptiera cu senzor,prosoape albe curate.Strandul din exterior curat,APA EXTRAORDINARA.Mancarea se poate consuma.Daca ajungi mai tarziu posibil sa nu mai gasesti unele feluri.Am platit1044 lei pentru doua camere cu pat dublu, mic dejun si cina pentru 4 persoane.Este f mult pentru aceste conditii
Cristian Cocuz
Cristian Cocuz2 ani în urmă
Foarte amabili, drăguți, implicați sa îți ofere și sa îți rezolve orice probleme, chiar nu am mai întâlnit asemenea personal și pot spune ca am circulat destul de mult. Din punct de vedere al personalului este perla turismului balnear din Romania. Camerele curate, mâncarea bună, o multitudine de proceduri de tratament balneo, bazinele curate, totul mult peste asteptari.
Roxana Pruteanu
Roxana Pruteanu2 ani în urmă
Recomand cu drag locația, personalul a fost drăguț și amabil, am apreciat ca cei de la bufet au încercat să-mi ofere mâncare de post când am ținut post și au fost atenți la treaba asta. Mâncarea foarte bună, camerele curate și liniște.
Edith Nagy
Edith Nagy2 ani în urmă
Personal super la recepție, proceduri, restaurant, curățenia nu avem de reproșat, dar ar trebui schimbat televizoare, și în camera 517 perdelele. Vă mulțumesc!
Restaurant Cristinne
Restaurant Cristinne2 ani în urmă
Am fost cazat in perioada 9-12 Septembrie , am avut rezervat 1 apartament pentru 1 adult și 4 copii. Am ținut in mod special sa fac aceasta recenzie pentru a multumi pentru munca și efortul depus de tot personalul acestui complex hotelier. Deși este la sfarsitul sezonului , toată lumea te întâmpina cu zambet și amabilitate, deși munca in acest domeniu este una din cele mai solicitante “putini cunosc asta “ și nu apreciază ceea ce se întâmpla in “spate”. Camerele sunt curate, aerisite și fără mirosuri , lenjeria este curată fără pete și hartie igienica “stiva” consumabile “full” . La partea de restaurant am avut plăcerea sa găsesc varietate , diversitate . Mancarea la mic dejun si cina este excelenta fără nici o exagerare , chiar pentru copii și cei pretențioși . Bufetul este curat și bine organizat , ospătarii își fac foarte bine treaba . Am căutat cu ochii cutiuța pentru tips … sincer nu era , dar as fi vrut sa bonusez . Piscina cu apa încălzită și curată . Deși nu este un hotel destinat celor cu copii , au suplinit cu succes invitând o trupa de clovni special dedicată pentru cei mici. Aceștia își făceau f bine treaba . Doresc sa dau 5* și un BIG LIKE pentru calitatea serviciilor și impresia lăsată . Calific acest hotel “ model de urmat !”

Va mulțumesc ! 👏👏👏👏
Gabi Gabriela
Gabi Gabriela2 ani în urmă
Sejur - sept (extrasezon).
✓Personalul hotelului - recepție-sala de mese-tratament (cei cu care am interacționat, au avut o atitudine ireproșabilă din toate punctele de vedere). Amabilitate, promptitudine, implicare.
✓Sala de mese bine organizat și curat. Hrana foarte bună, diversificată, suficientă.
✓Camera spațioasă și curată. Mobila veche, care la banii plătiți pe zi, nu justifică suma.
Mocheta necesită schimbare. Perdeaua ruptă în două locuri. Pernele extrem de INCOMODE, NESĂNĂTOASE.
Salteaua foarte bună. Lenjeria curată. Baia spațioasă.
Prosop NESCHIMBAT la Check in. HORROR!
Curățenia în cameră nu este ceea ce trebuie să fie. Serviciul de curățenie este ACHITAT, deci trebuie și respectat. NECESITĂ reglementare și implicare din partea personalului angajat pe acest segment.
✓Tratament, am ales masaj terapeutic. Doamnele Laura și Minodora, două profesioniste, cărora le mulțumesc.
✓Piscinele și șezlongurile sunt curățate în fiecare seară.
¶¶¶ La bazinele exterioare sunt probleme atât de organizare cât și de utilizare.
E nevoie de supraveghere directă a piscinelor pt rulajul serviciilor oferite.
Toți clienții hotelului plătesc pt servicii, dar nu beneficiază.
De ce?
Clienții hotelului nu sunt instruiți în utilizarea apei termale (20 minute cu pauză între, unii pur și simplu DORM în bazin și astfel se aglomerează.
Este un singur locaș cu jet de apă pt mijloc care e ocupat de o persoană timp de ore întregi. De ce? (pt că nu i s-a explicat cum se utilizează corect și nu doar el/ea beneficiază de acel jet de apă).
Spațiul e foarte mic la câți clienți au fost.
Șezlongurile sunt insuficiente deoarece (jumătate din ele sunt toată ziua la umbră din pricina copacilor, deci nu sunt utilizate).
Șezlongurile șă fie ocupate atâta timp cât clientul este prezent la bazin. Unii lipsesc cu orele, dar șezlongul e ocupat. DE CE?
Unii merg la proceduri, apoi la somn și șezlongul e ocupat. DE CE?
✓O altă problemă LINIȘTEA pe holul etajului. Clienți extrem de gălăgioși la ore târzii din noapte.
Există camere de supraveghere care nu știu dacă sunt și funcționale, atâta timp cât personalul de pază nu s-a autosesizat (bănuiesc că sunt doar de formă).
Notele mele:
Personal - 10 (cei cu care am interactionat)
Hrană - 10
Cameră - 8
Tratament - 10
Piscine exterioare - 7 (necesită reglementări de utilizare)
Costyn Constantin
Costyn Constantin2 ani în urmă
Am ramas uimit de faptul ca personalul e atat de pozitiv implicat de la cel din hotel pana la cel din complexul medical,desigur ca mai gasesti cate o uscatura pe ici pe colo dar in principiu nota 9 din 10.Mancarea foarte buna , suficienta,bine pregatita si mananc unde vreau afara sau inauntru.Piscinele cam aglomerate dar cred ca depinde si de sezon.Lumea nu intelege ca nu trebuie sa dormi in piscina cu apa termala mai mult de 20 de min pt ca apa e radioactiva,mai trebuie sa iesi 15 min apoi sa intri iar.Camerele cam vechi utilate cam in urma timpului dar macar functioneaza tot:tv, feon,AC ,ar mai fi o problema cu praful prin unghere si la ferestre dar femeile de serviciu daca le spui ce vrei vin si fac curat.Faptul ca nu am avut asteptari mari si am gasit un.loc unde sa nu fiu stresat a facit ca partea astea de concediu sa fie placuta.Ar mai fi.o problema cu locurile de parcare insa daca esti destept cauti de jur imprejur pana te obisnuiesti cu geografia locului si rezolvi problema.
Cristian Aprotosoaei
Cristian Aprotosoaei2 ani în urmă
Ca intotdeauna: placut, relaxant si curat!
Locații recomandate