/Bihor/Hotel

Domeniile Panciu

Sârbi 627382, România

Domeniile Panciu
Hotel
4.6
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V3H4+PP Sârbi, România
+40 735 207 671
domeniilepanciu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ani Hbo
Ani Hbo2 ani în urmă
E greu sa evaluezi locația si mâncarea împreună, fiindcă locația e îngrijită, frumoasă, vinul e bun. Dacă vine însă vorba de mâncare, o să te simți la cantină, dar cu preturi de restaurant bun. Gulas-ul e o mâncare de cartofi cu 4 bucatele de carne de porc (!!), carnea de pui e uscată, pare de 2 zile, si as putea continua, dar nu mai contează! Cand ti se face rau după un prânz la ei, acolo e o problemă!
Ciprian Vornicu
Ciprian Vornicu2 ani în urmă
O experienta neplacuta intr-un locatie cu potential foarte mare din punct de vedere turistic.

Pro:
- locatia arata foarte bine
- vinul

Contra:
- Serviciile foarte slabe. Desi locatia era plina de turisti, prea-maritii acestui local s-au gandit ca ar fi bine sa lucreze cu jumatate din personal, cealalta jumatate fiind trimisa in somaj. Staff-ul era compus din 3-4 omuleti care trebuiau sa faca de toate: ospatarie, bar, receptie, vanzare vinuri...

- calitatea preparatelor din restaurant a fost mult sub asteptari. Preturi nejustificat de mari pentru o mancare banala. In plus, o treime din dish-urile din meniu nu erau disponibile la acel moment.
Resurse umane Gold Plast
Resurse umane Gold Plast2 ani în urmă
Locatia este frumoasa , curat si cald. Din pacate nu am avut apa calda decat seara , atunci cand mergea centrala.
Personalul tanar si cam lenes . Un singur barbat mai experimentat reusea sa ii scoata din incurcaturi.
Vinuri bune si ieftine , sucuri naturale.
Cu plusuri si minusuri , recomand.
Claudiu Barna
Claudiu Barna2 ani în urmă
In acest loc reusesti sa te deconectezi de cotidian. Te plimbi printre butucii de vie, admiri un apus, iei parte la o degustare de vinuri (cam putin vin in pahar 😅) si mancarea este destul de buna si suficienta. Preturile sunt de la acceptabil spre "cam mari", insa nu mergi acolo zilnic. Trebuie traita si aceasta experienta!
Alex Rusu
Alex Rusu2 ani în urmă
Serviciile lasă de dorit!
Am așteptat o ora pentru o ciorba , pâine a venit după ce au adus ciorbele!
Ciorbele abia încălzite!
M-as fi așteptat sa fie ceva mai profi la voi atâta timp cât locația este foarte foarte buna!!!
Nici măcar nu ați reușit sa puneti doua ciorbe la pachet?! Ce înseamnă asta?
Vlad ilas
Vlad ilas2 ani în urmă
O locatie chocheta in mijlocul unui domeniu viticol care incearca sa readuca Vrancea pe harta vinurilor.
Foarte curat si grija pentru amanunte.
Nu am stat cazat, am fost doar in vizita, deci nu pot da amanunte despre camere si mancare. Totusi dupa lista din meniu si preturile camerelor ar trebui sa fie 4 spre 5 stele. O singura critica: destul de modeste cunostintele in domeniu ale domnisoarei din magazinul de vinuri...
Dănuț
Dănuț2 ani în urmă
Nu am avut șansa să să mâncăm deoarece restaurantul era rezervat pentru un eveniment privat. Noi am fost impresionați de abordarea personalului de aici, care ne-a servit la alegere câteva sortimente din vinurile spumante, in timp ce admiram domeniul. Mai mult, s-au arătat foarte disponibili pentru informații, pentru a ne găzdui intr-un sejur ulterior.
O consideram o premisă pentru o viitoare escapadă reușită !
Sorin Tamas
Sorin Tamas2 ani în urmă
Panorama demna de orice locație care conține în denumire Belvedere. Atmosfera relaxanta însoțită de o muzica perfect integrata în context. Camerele foarte elegante și la standarde peste cele europene de la același nivel de preț. Servicii prompte și care vin în întâmpinarea clientului. Mâncarea foarte gustoasa. Singurul minus lipsa de suc de portocale la micul dejun dar eram în tara cidrului.... Dacă mai punem.la socoteala ce vinuri se pot bea și cumpara la preț de producător, este o experienta care depășește așteptările. Recomand!
Locații recomandate