/Bihor/Hotel

Pensiunea Vidra Baile Felix

DN76 Spre, Băile Felix 417276, România

Pensiunea Vidra Baile Felix
Hotel
3.7
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX7W+46 Băile Felix, România
+40 740 292 997
pensiuneavidra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ᎬᏢᎥᏟ ᎶᎪmᎬᏒ
ᎬᏢᎥᏟ ᎶᎪmᎬᏒ2 ani în urmă
Pentru a sta 1-3 zile este okay dar mai multe zile nu recomand.
Dezavantaje: Această pensiune nu este prea ok cu privatizarea ta, nu este deloc frumos sa vezi vecini care pot sa se ducă la balconul tău,și sa nu mai zicem ca la baie este un geam care este legat de balcon 😀, iar prosoapele nu se dau în fiecare 2 zile, ce se da în fiecare 3 zile, chiar dacă zice pe caietul lor când te-ai cazat la ei.
Prețul este unpic cam scump dar ce sa facem este august nu dau vina ca Prețul este scump când majoritatea Bucureștiului are vacanța de o săptămână sau mai mult, dar prețul pt o cartie egeinica trebuie scăzut cu 50% , nu dau 1 leu dar pt niște cartie egeinica mica un leu care se termina în 2 zile.
Avantaje:Internet gratis adică nu trebuie sa dai hostpot la copilul tău ca n-are cartelă.
Bilete care te țin o zi întreaga la Aqua presedinte(Ștrand de la Băile Felix) care poți să-l cumperi de la doamna cu 35 de lei (Normal 35 lei ar fii numai 5 ore, deci sa merită).
O cafea la cinci lei care este chiar buna.
În concluzie e buna pensiunea pentru niste zile dar pentru mai multe zile nu recomand.
Adela bodea
Adela bodea2 ani în urmă
Nu recomand. Gazda nepăsătoare față de problemele clientului.
Madalina Kiss
Madalina Kiss2 ani în urmă
Nu va recomamd deloc, pozele sunt una si locatia e alta. Proprietarul fff arogant si foarte mizerabila locatia. Am rezervat o camera, care nu era nidecum in conditii, la mansarda si cand am intrebat daca au alta camera, a zis ca ne cazeaza in pod pentru 150 ron. Vai si amar, din curte veti observa deja mizeria.
Oly Misea
Oly Misea2 ani în urmă
Lenjeria de pa pat nu era schimbata,nu era aspirat,plin de păr negru pe jos.Daca ar fi sa dau not ,ar primi nota 3😷🤭
Cristi radu
Cristi radu2 ani în urmă
Curat , conditi bune , personal super , pret super ok , aer cutat pozitionat intrun super loc
Andrea Simion
Andrea Simion2 ani în urmă
Nu recomand! Gazda foarte nepoliticoasa si incredibil de murdar. Lipsa incalzirii, in conditiile in care erau 7grade afara.
Monica
Monica4 ani în urmă
Raport pret calitate un mare 0 , trebuie sa platesti taxa de oras dar esti pe camp nu merita,nu este prima data cand am fost cazata in Baile Felix si nici unde nu mi s-a cerut asa ceva . Camera ca si curatenie lasa de dorit , inclusiv mirosul inadecvat , multe reguli . Am avut probleme cu pretul camerei l-a telefon ne-a fost spus un pret cand am ajuns alt pret .
Sopron Adrian
Sopron Adrian2 ani în urmă
O pensiune (loc de cazare) pentru muncitori. In partea din spatele pensiunii unde eram noi cazati baile erau comune. Noi am avut noroc ca eram cazati in 2 camere cu baie comuna fara sa iesim din camera,dar celelalte 2 camere de pe palier ca sa ajunga la baia lor trebuiau sa iasa din camere. Camere inghesuite, saltea acceptabila. Deoarece am platit cu bonuri de vacanta n-i s-a solicitat un cost suplimentar de 40 lei cu titlu de comision. Frigider in curte la comun cu restul cazatiilor. Per total nu vom revenii.
Locații recomandate