/Bihor/Hotel

Sunrise Villa

Strada Mihai Eminescu 41, Cihei 417498, România

Sunrise Villa
Hotel
4.8
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXX9+86 Cihei, România
+40 771 021 784
pensiuneasunrisevilla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Dorel Popovici
Gabriel Dorel Popovici2 ani în urmă
Locația este foarte frumoasa, amenajata cu foarte bun gust, foarte curta, doamna Laura, o gazda super și foarte amabila, micul dejun la cerere foarte bun. Cinci stele pentru tot, oricum o sa mai revenim și tot aici o sa ne cazam. Preturile la cazare sunt foarte bune. Mulțumim pentru găzduire.
R. Petru Varga
R. Petru Varga4 ani în urmă
Esta al doilea an când venim. Un loc extraordinar, foarte foarte curat și îngrijit. Proprietarii sunt oameni fantastici, mereu dispuși să ajute și să rezolve orice necesități. Piscina. este foarte curata și de asemenea foarte îngrijită, precum toate spațiile exterioare. Am rămas surprinși prima de când a venit și acum plecăm la fel de încântați. Mulțumim pentru tot, vom reveni.
Popoiu Ionel
Popoiu Ionel5 ani în urmă
Consider ca e locul ideal pentru o minivacanta de 5-7 zile. O pensiune construita si mobilata cu gust. Nu kitsch. De apreciat disponibilitatea gazdei, curatenia exemplara, schimbarea prosoapelor zilnic, deasemenea curatenia in camera facuta zilnic. Piscina extraordinara. Totul a fost perfect. Pentru corectitudine nu chiar totul. Lipsa de educatie a unora dintre chiriasi. Ma voi intoarce ori de cate ori am posibilitatea. Numai de bine gazdei.
Nicolae Aron
Nicolae Aron6 ani în urmă
O locatie minunata , cu piscina proprie si acces la gratar , cu posibilitatea de a servi un mic dejun la cerere .
Vila Sunrise e la mica distanta de baile 1 Mai si de strand Felix , de asemenea la 15 minute cu masina se afla strandul Nimphea.
O gazda minunata si o experienta de neuitat.
Alex Misa
Alex Misa6 ani în urmă
Am fost anul trecut. Foarte frumos, liniște, curat, excelent pt copii. Gazdele s-au purtat exemplar. Merită să petreceți un sejur in acest loc.
Valentin Tulics
Valentin Tulics2 ani în urmă
Superb! Locația liniștită, gazda este foarte amabilă, îți stă la dispoziție și te ajută cu tot ce aveți nevoie! Nota 10! Curățenie impecabilă, vom reveni cu mare drag.
Valentin Andrei
Valentin Andrei2 ani în urmă
Nu accepta grupuri mai mari de persoane, ne-a dat afara din pensiune pe motiv ca am stat pe terasa la 1 noaptea si vorbeam ascultand muzica la telefon.
Penibil!
Camelia halalai
Camelia halalai2 ani în urmă
Totul foarte frumos. Liniște, curățenie, gazda foarte primitoare. Recomand tuturor.
Locații recomandate