/Bihor/Hotel

Panoramis Residence

Strada Rimler Károly nr.10, Oradea 410169, România

Panoramis Residence
Hotel
4.8
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6X+9C Oradea, România
+40 770 400 400
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Lasac
Adrian Lasac2 ani în urmă
Am petrecut 2 nopți in aceasta minunată locație. Camere curate,priveliște superbă, atât ziua cât și seara. Gazde primitoare și comunicative. O curte superbă cu piscină, șezlonguri,grătar... Cu siguranță vom reveni .
Cara laure
Cara laure2 ani în urmă
Locația sigură, curata, linistită cu multe camere, cu parcare, curtea amenajată super cu terasa si piscina. Conditii foarte bune.
Camy Carmen
Camy Carmen2 ani în urmă
Un loc superb, nu ai avea ce sa îți dorești mai mult! Curățenie, liniște, lux! Gazda deosebita! Recomand din suflet!
Bogdan Olosu
Bogdan Olosu2 ani în urmă
Liniștit, modern, curat, sigur, gazdele primitoare și de treabă, priveliște foarte frumoasă a orașului de la terasă și Nymphea se află foarte aproape (2km). Recomand cu drag!
Ana Ioana
Ana Ioana2 ani în urmă
Superb. Curatienie, totul nou si de bun gust, vedere catre oras, liniste. Felicitari proprietarului pt gusturi si modul in care isi administreaza afacerea.
Maria Impingău
Maria Impingău2 ani în urmă
A fost o locație de nota 20 nu de 10... din toate punctele de vedere. Gazdele foarte amabile și drăguțe. Vă recomand să mergeți. Eu d-abia aștept să mai ajung măcar la anul.
Antoaneta capsa
Antoaneta capsa2 ani în urmă
Nu avem wi-fi. Camera e micuță, un minifrigider și am primit singura cameră fără chicineta. Poziție superba, dar la 2 in de oraș. În rest e OK.
Oana Andreea
Oana Andreea2 ani în urmă
Am stat intr-un apartament spatios, mobilat modern cu toate facilitatile. Bucatarie utilata. Vedere superba asupra orasului noaptea. Nimic de reproșat in privinta curățeniei. Parcare privata. Aproape de centrul orasului. Zona linistita. Gazda foarte amabila. Abia astept sa revenim.
Locații recomandate