/Bihor/Hotel

Bonavilla Complex

DN1, Aleșd, România

Bonavilla Complex
Hotel
4.5
408 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3C39+FW Aleșd, România
+40 752 247 037
bonavilla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hodisan Gheorghe Dragos
Hodisan Gheorghe Dragos2 ani în urmă
Locație impecabilă, mâncarea excelentă personal bine pregătit și respectuos! Felicitări! Vă mulțumesc frumos! Mădălina ești minunată, îți mulțumesc frumos pentru implicare!
Crisu Danut
Crisu Danut2 ani în urmă
Ok,mâncare bună camere curate.
Ionut-Alexandru Fica
Ionut-Alexandru Fica2 ani în urmă
Super locație!condiții extraordinare pentru un preț accesibil .personalul ,mâncarea, curățenia de nota 10!!!
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Curățenia în hotel impecabilă (merita camerista o majorare de salariu) doar ca la baie iese apa din duș în baie și te uși la picioare. E făcut prost paravanul de sticlă, după prag. La mic dejun sandviciuri erau din pâine necoapta se lipea de cerul gurii. În rest personal amabil, parcare generoasa și ambient plăcut.
Silviu Andrianov
Silviu Andrianov2 ani în urmă
Ambient plăcut, dar am așteptat 1 ora pentru niste mici, care aveau carnea ațoasă și cu un gust puternic, mult prea puternic de usturoi.
Se simțea numai gustul de usturoi, cred cei mai răi mici pe care i-am mâncat în viața mea.
Pâinea era veche.
Catalin Radi
Catalin Radi2 ani în urmă
Hamburger foarte bun dar am avut si surprinderea sa primesc alt cartofi in loc de cei comandati fara sa ma anunte ca nu mai au, cand am cerut o explicatie am primit un raspuns cel putin ciudat " nu avem asta e, numai maine"
Calin curea
Calin curea2 ani în urmă
Restaurant hotel curat. Mancarea este buna. Servicii rapide. Complexul are terase in aer liber, o piscina, hotel, parcare pentru clienti,o sala de evenimente, terasa acoperita. Amplasare la intrarea in Alesd dinspre Cluj Napoca pe E60.
Cristian Mihalache
Cristian Mihalache2 ani în urmă
Am oprit la acest hotel de nevoie in febr 2022, pe la ora 22:20. Foarte amabil, persoana care era de serviciu ne-a intampinat iar la solicitarea noastra de a gasi cazare pt 3 persoane , ne-a oferit un apartament, care SURPRIZA, era extrordinar mobilat si dotat/utilat. Totul foarte curat, cu gust amenajat, 2 TV de 125cm, 2 frigidere bar, 2 bai (una mare cu 2 dusuri plus una de serviciu), ce sa mai zic ne-a impresionat! Pesonal foarte amabil si profesionist. Am avut si mic dejun inclus la cazare, care a fost gustos si indestaulator. Felicitari pentru patroni, sunt profesionisti !
Locații recomandate