/Vrancea/Hostal

Casa Albert

DN2D, Lepșa 627369, România

Casa Albert
Hostal
4
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XG2V+PV Lepșa, România
+40 761 442 300
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Caravia
Dana Caravia2 ani în urmă
Hotel de 4 stele, dar conditii de maxim 3:
- Camera mirosea puternic a tigara, pe hol mirosea a voma.
- In camera ai un singur scaun (desi camera dubla), fara articole de toaleta, fara frigider sau alte "pretentii" de 4 stele, iar patul are o saltea veche si lasata.
- Parcarea e jos si ai de urcat aprox. 50 trepte cu toate bagajele in mana ca sa ajungi la receptie/camere/restaurant.
- Exact la iesirea din hotel/restaurant s-a facut o portiune imensa de gheata, pe care desi toata lumea aluneca, niciun angajat nu a facut nimic sa o elimine.
- Nu exista semnal gsm, iar wifi-ul merge doar pe hol, la receptie.
- Pretul este enorm de mare pt ceea ce ofera. Micul dejun este contra cost.
- La restaurant au foarte putine feluri de mancare (desi in meniu sunt mai multe). Intr-o zi a venit un grup mai marisor pe care l-au dat afara pe motiv ca "nu va servim pt ca sunteti multi".
- Omleta avea gust pregnant de peste...complet necomestibila.

Clar nu vom mai calca pe aici. E un loc de EVITAT!!!
Mihai Catalin Ciobanu
Mihai Catalin Ciobanu2 ani în urmă
Mâncarea este de o calitate sumbră. Cartofi prăjiți cine știe când, amestecați cu cartofi aproape cruzi, pește gătit cine știe când, reîncălzit (probabil la microunde) și toate astea la preț mare. Mult prea mare pentru zona, însă probabil afaceristul din spate pe asta mizează. Din păcate opțiunile, cel puțin pentru noi, au fost limitate. Celelalte pensiuni serveau masa doar clienților, noi fiind în trecere am ales sa mâncăm aici.

Acest review prost este pentru administratori, poate vor sa învețe ca nu poți sa îți bați joc de oameni în halul asta. Și mai este pentru cei care dacă au chiar și cea mai mica alternativa la dispoziție, mai bine alegeți altceva.

Sau dacă vrea cineva sa încerce, nu are decât. La acest moment, cu părere de rău, mai mult de 2 stele nu pot sa ofer. Păcat.
Ana octavia
Ana octavia2 ani în urmă
Peisajul superb. Am oprit sà màncàm sau să primim câteva informații era pustiu, terasa închisă...trei maşini în parcare..probabil turişti cazați...pentru peisaj 5 stele...pentru pensiune 3 stele..
SeC
SeC2 ani în urmă
Locație excelentă, curățenie, mâncare foarte bună, gazde primitoare. Încercați papanașii și nu numai!
Dorin bors
Dorin bors2 ani în urmă
5 stele, dar mai mult de 2 stele nu as da. În camera cu pat suplimentar nu mergea televizorul, oricât cautai posturile. Cireașa de pe tort a fost un purice care m-a rupt. Chelnerul plictisit, mâncarea a fost bună. Ni s-a spus ca piscina e ok dar nici adulții nu puteau intra ca era foarte rece. Inafara de asta sus își țineau ei masinile, iar noi clienții le țineam jos la întrare. Pai de ce blocați parcarea cu mașinile personale? Asa respect ptr clienti nu am mai văzut.
Lorant Czaran
Lorant Czaran2 ani în urmă
Chiar nu stiu pe ce "motive" dau unii doar o stea... Noi astazi am fost tare multumiti, cu mancarea comandata, cu peisajul, plus calitatea locului in general.
Poate doar un semnal wifi bun pe terasa ar mai ajuta, cum e f. slaba acoperirea retelelor mobile...
Vom reveni cu placere!
Irina Botezatu
Irina Botezatu2 ani în urmă
Mâncarea este foarte bună și proaspătă, conține ingrediente cât se poate de naturale. Am servit masa pe terasa într-un peisaj superb cu fetita de 1 an, care a beneficiat și ea de scăunel la masa. Deasemenea dispun de un loc de joaca pentru copii, cu activitati diverse❤️ O sa revenim cu mare drag ❤️
Mihai CODREANU
Mihai CODREANU2 ani în urmă
Am stat doua zile. Piscina strand local-toti adolescentii din sat sunt acolo in wk- nu filtrare, nu clorinare, nimic. Terenul de sport e 100lei/h pentru toata lumea, Semnal orange sau vdf nu este, WIFI nu exista iar unde e (20mp) merge super greu. M-am simtit de parca ii deranjam, clar nu recomand !
review-urile bune sunt doar de la prieteni.
Locații recomandate