/Vrancea/Hostal

ROMANTIC BOUTIQUE HOTEL

Strada Rarău 6, Focșani 620172, România

ROMANTIC BOUTIQUE HOTEL
Hostal
4.6
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5VQ+RQ Focșani, România
+40 756 667 775
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasile Pop
Vasile Pop2 ani în urmă
Locatie frumoasa, pozitionare buna, unele mici detalii mai trebuie imbunatatite
Alin Ionescu
Alin Ionescu2 ani în urmă
Camere mari și frumos mobilate.
MIHAELA GRUIA
MIHAELA GRUIA2 ani în urmă
Hotel micut, cochet,cu accent pe detalii, intr-o locatie linistita,personal foarte amabil, mic dejun variat si consistent.
Raul Cosmin Sava
Raul Cosmin Sava2 ani în urmă
Fara bufet la mic dejun, primesti o omleta cu ceva legume. Si cireasa de pe tort, intra peste tine in camera, cu scuza "am crezut ca ati plecat". Camera arata decent, dar nu pot da mai mult de 1 stea din cauza serviciilor.
Daniel Badarau
Daniel Badarau5 ani în urmă
Am avut plăcerea si bucuria sa fiu cazat 2 - 4 zile pe săptămână, timp de 2 luni la acest mic dar cochet hotel.

Hotelul este foarte frumos amenajat, o atmosfera intimă, cu efort de a arată asa cum sugerează numele. Camerele foarte plăcute, confortabile, cu o masa generoasă ce poate fi folosită ca birou de lucru. Curat, cochet, cu bun gust.

Micul dejun servit in regim de bufet este foarte variat, consistent si gustos.

Personalul este deosebit de amabil. De a lungul celor 2 luni am ajuns să interacționez cu toți angajații, toți foarte amabili, orientați catre clienți, catre rezolvarea rapidă a problemelor si a nevoilor clienților (un prelungitor, rezerve aparat anti țantari, fier de călcat etc.).

As reveni oricand cu plăcere, recomand cu căldură acest hotel.
Ale alexa
Ale alexa5 ani în urmă
Patroana extraordinar de agresiva cu clienții locuiește in hotel si urmărește orice atingere ,După ora 10 nu se mai intra sau iese din hotel,dacă aveți întâlniri de afaceri ce necesita vizite ..legitimează.. ,locația arată foarte bine și din acest motiv considera ca este mobilier de muzeu ,chiar și pe doamna de servici o pune sa se descălța când calcă pe parchet !!! Revoltător ,in conditions in care am cost clienti premium ,cu reservations facta am fost amenintati ca nu avem dreptul la vizita !!!0 stele pentru atitudine
Mihaela Vintila
Mihaela Vintila6 ani în urmă
Îți este cunoscut sentimentul acela de bucurie pe care îl ai când ajungi acasă? Asta este ce am simțit noi la cea de a doua cazare la acest hotel.
Dacă prima dată am fost ușor amețiți de GPS, odată descoperita poziția hotelului totul a fost perfect.
Mic, cochet, curat si cu un personal de nota 10+! ( În calitate de formator în domeniu greu dau note de zece și tot rar îmi scapă netaxate mărunțișurile care țin de funcționalitate sau estetica).
Mai sunt de pus la punct mici amănunte dar să nu uităm că hotelul este deschis doar de trei luni! ( Ex: o veioză pe noptieră ).
Micul dejun - ai tot ce vrei intr-o prezentare corectă, igienică si eleganta.
Am revenit cu drag și o voi face de fiecare dată când voi ajunge în Focșani.
Felicitări!
Moșu'
Moșu'2 ani în urmă
Condiții foarte bune de cazare,personal educat,amabil și cochet,poziționat în spatele unor blocuri dar foarte aproape centru.
Locații recomandate